Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή 4 Απριλίου 2012



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκου Καμμένε.
Εγώ το πιο πιθανό είναι να σε ψηφίσω, όσα και αν ακούγονται.
Πρόσεξε όμως μη μας προδόσεις κι εσύ!!!

Ελπίζω να δεις το σχόλιο αυτό, γιατί ξέρω πως παρακολουθείς τα μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

an ginoun ekloges isos kai na ertho stin ellada na se psifiso gt eisai o proto pou mila stin elliniki bouli gia nea taksi pragmaton kai gia to sindikato ton trapezon! mono kai mono pou akougode aytes oi leksis metras kai eisai politikos me arxidia kai oxi arxidia politikos!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΟ.ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καμενε εισαι η τελευταια ελπιδα μας.
Της Ελλαδας εννοω.
Θελω να πιστευω οτι θα τα πας καλα.
Αλλα επειδη πλεον ο Ελληνας δεν ξεχναει,προσεχε να μην κανεις κολοτουμπα.
Αν κανεις λαθος καποια στιγμη,(γιατι οι ανθρωποι κανουν παντα λαθη) ακομη και σκατα να τα κανεις,να βγεις να το πεις και να ζητησεις συγνωμη.
Βαρεθηκα αυτο το τελεοιο πολιτικο συστημα που ποτε δεν γινονται λαθη και ολοι ειναι αλανθαστοι.
να εισαι αυθεντικος,αληθινος και παντελονατος.
και μια χαρη...
θελω να πεις εκει μεσα στην βουλη και να γραφτει στα πρακτικα οτι:
τα παντελονια δεν τα φοραμε γιατι κρυωνουμε,αλλα γιατι ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ KAI OXI ΑΔΕΡΦΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι μαζί σου ακούγοντας με αυτή τη δύναμη ψυχής να εκφράζεις τα θέλω του κάθε νοήμονα Έλληνα. Να χαίρεσε με τα σχόλια αμφισβήτησης γιατί δείχνουν ότι οι εν δυνάμη ψηφοφόροι σου δεν είναι πρόβατα. Αλλά να γνωρίζεις ότι αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη μας θα την έχεις για μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ " Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ" ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΟΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...ΠΑΡΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΠΡΩΤΑ Η ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΚΑΜΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΠΕΣΤΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.....