Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

O Αργύρης Ντινόπουλος στο CNN απέναντι σε έξαλλο δημοσιογράφο! [video]


Kαλεσμένος του… έξαλλου Richard Quest ήταν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια για την Ελλάδα, τη Μέρκελ, τον Σαρκοζί και την κρίση, τονίζοντας ότι ο «λαός ξέρει να μάχεται και ξέρει πώς να βγει από την κρίση»!


Ο Βουλευτής είπε ακόμη ότι δεν βοηθούν την οικονομία οι συνεχείς περικοπές σε μισθούς και τα βαριά μέτρα, και ότι οι...
Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ελλάδα. Επέμενε πως η το πιο πιθανό σενάριο για την Ελλάδα δεν είναι η χρεοκοπία, την ώρα που ο Αμερικανός δημοσιογράφος «χτυπιόταν» για το αντίθετο

Στάθηκε ακόμα στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα »ευρωπαϊκό πρόβλημα» και ότι ενώ πολλές χώρες φτωχαίνουν, άλλες, όπως η Γερμανία πλουτίζουν. Έκλεισε τη σύνδεση , τέλος, λόεγοντας πως αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει θα ακολουθήσουν και άλλες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Δείτε το βίντεο

tsantiri.gr

4 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

aptesta ta aglika tou argiri :)

Ανώνυμος είπε...

ριαλι ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ-ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ (RICHARD QUEST) ΕΝ ΔΡΑΣΗ. Ο QUEST ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ DAVOS, ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΙΚΟ. ΤΩΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BOND HOLDERS (ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ)?
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ, ΧΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΧΙΛΙΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Α&^%&Α

ARCHANGEL411