Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πως οι ξένοι αγαπάνε την Ελλάδα.


Επειδή τους αρέσει τόσο πολύ γι αυτό θέλουν να την αγοράσουν.Αυτή τη χώρα θα δώσετε ρε τομάρια; Εμάς μας ρωτήσατε;


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο θελουν να μας κανουν,τουριστικο θερετρο,αλλα αυτο το καλοκαιρι αν ειναι καλοκαιρι να απολαυσουμε μονοι μας την πατριδα μας .Αυτοι ολοι να δουν μονο την πλατι μας για να μην πω τιποτε αλλο να δουν.Ας πανε σε αλλες αποικιες τους εμεις δεν ειμαστε αποικια τους.Αν την θελουν θα πρεπει να πληρωσουν αδρα.Η απολαυση πληρωνεται δεν αρπαζεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΟΞΑΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

θα γινουν οι παραλιες ιδιωτικες και δεν θα μπορει κανενας να παει.μερικοι ισως πιασουν δουλεια σαν σερβιτοροι.καλα να παθουμε αφου επι χρονια φαιρομασταν σαν να μην μας ενοιαζε που παει η χωρα.τωρα τσουζει.αντε και με εναν πακιστανοτουρκοαφγανοταλιμπανοαμερικανο στο σπιτι σας.αντιο ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΗΧΕΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΏΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ. ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΙΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΌΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΥΡΙΟ.