Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ11:ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ




73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΧΕΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΤΟΝ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΛΑΤΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον 11.38. Το να πιανόμαστε από μια λέξη χωρίς να ακούμε όλη την συζήτηση, διαστρεβλώνει τα νοήματα. Το ίδιο ισχύει και όταν στεκόμαστε σε 1 φωτο, ή σε ένα στίχο.
Επίσης το ότι ο εωσφόρος φέρνει το φως είναι απλά η ετυμολογική ανάλυση της λέξης...

Στο κάτω κάτω κανένα διάολο από το υπερπέραν δε χρειαζόμαστε να μας τρομάξει. Έχουμε αρκετούς "δαίμονες" γύρω μας. Συνήθως συχνάζουν στη βουλή...

Ανώνυμος είπε...

Anti-NTP εχετε καταντησει αηδια με τον μασονισμο. Οποιος ειναι Εθνικος η πιστευει στα ιδανικα που πιστευα και οι αρχαιοι προγονοι μας ειναι κατευθειαν μασονος οποτε στην πυρα. Ντροπη, ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκολλατε λιγο με τον Σφακιανακη....οταν μιλαγε για Αρχαια ελλαδα ολοι μας πουλαγαμε τρελλα και περναγαμε καλα ...τωρα που μας γ.....νε οι γερμανοι κ.α τον λεμε μασονο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βοδια ο Σφακιανακης το εχει πει οτι ειναι αγνωστικιστης...τι μασονος και μαλακιες λετε??

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΕΕΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ.
ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ REPTILIAN HUMAN.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

vlepoun masonous kai ston ypno tous merikoi,se ligo tha akoune kai fones ap to iperperan opos fontamelistes,oxi pos den exoun ftasei se ayto to simeio,apla lew...xristianopoula exetai katantisei fontamelistes misthoforoi..!

Unknown είπε...

Eδω ρε σεις, ο προεδρος των μασονων στην ελλαδα, παραδεχθηκε πως ειναι παντου!! Στην πολιτικη στα παντα!!!
Επιτελους κατανοηστε πια, ποιοι μας κυβερνουν εδω απο παντα!!

Ποτε δεν ειμασταν ελευθεροι!!!

Ανώνυμος είπε...

thanks για το upload- αφηστε τους αλλους να ροχαλίζουν

Ανώνυμος είπε...

Λίγα λόγια για τους ιδρυτές του χριστιανισμού και τον ανθελληνικό σκοπό τους.

Βιβλικός κανόνας ονομάζεται η συλλογή των βιβλίων που ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός θεωρούν ιερά και θεόπνευστα. Το Α' Έσδρας ή Ιερεύς είναι ένα από τα βιβλία του κανόνα της Παλαιάς Διαθήκης που αποδέχεται μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ εξαιρείται από τον κανόνα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας και Κατατάσσεται στα "Ιστορικά Βιβλία" της Παλαιάς Διαθήκης. Ο τίτλος του βιβλίου υπαινίσσεται προφανώς το πρόσωπο του ιερέα και γραμματέα Έσδρα. Το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη διήγηση είναι ο Ζοροβάβελ και γι αυτό υποστηρίζεται ότι το όνομα του μάλλον παρά του Έσδρα θα ταίριαζε στην τιτλοφόρηση του βιβλίου, εκτός εάν αυτό έφερε αρχικά αλλ' εκτοπίσθηκε αργότερα (παραχάραξης και διαστρέβλωσης της Ιστορίας) O Ζοροβάβελ (εβραϊκά זְרֻבָּבֶל) είναι βιβλικό πρόσωπο (7ος-6ος αι. π.Χ.), πολιτικός ηγέτης των Ιουδαίων μετά την αιχμαλωσία της Βαβυλώνας και προπάτορας του Ιησού Χριστού (Λουκ. 3:27).Ήταν γιος του Σαλαθιήλ (Ματθ. 1:12) και εγγονός του βασιλιά του Ιούδα, Ιεχονία, ο οποίος μεταφέρθηκε αιχμάλωτος στη Βαβυλώνα το 597 π.Χ. Ο Ζοροβάβελ διορίστηκε από τον Κύρο

(Ο Κύρος Β΄ο Μέγας, ή Κύρος ο πρεσβύτερος, ήταν βασιλέας των Περσών και έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ..) έπαρχος της Ιουδαίας. Η Περσική Αυτοκρατορία είχε ως επίσημη θρησκεία της τον Ζωροαστρισμό η οποία επικράτησε με κρατική υποστήριξη.

Το αν ο Κύρος ο Β' ήταν πράγματι ζωροάστρης αποτελεί ιστορικό ερώτημα σίγουρα όμως ο ζωροαστρισμός τον είχε επηρεάσει στο βαθμό που τον καθιέρωσε ως τη θρησκεία της αυτοκρατορίας του, αν και όχι υποχρεωτική, ενώ το δόγμα των ζωροαστρών οδήγησε τον Κύρο στον να απελευθερώσει αργότερα τους Εβραίους και να τους επιτρέψει την επιστροφή στην Ιουδαία, όταν κατέλαβε τη Βαβυλώνα το 539 π.Χ. Μία μορφή ζωροαστρισμού εξαπλώθηκε επίσης στους πρωτοχριστιανους Με λίγα λόγια Ο Ζωροάστρη (ή Ζαρατούστρα) καλούσε τους πιστούς να κάνουν μόνο το καλό, υποσχόμενος ως ανταμοιβή, τον παράδεισο. Πολλά στοιχεία της διδασκαλίας του Ζωροάστρη έχουν ομοιότητες με αντίστοιχα της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού. Πιστεύουν στην ημέρα της κρίσης, στην κόλαση και στον παράδεισο, σ' έναν σωτήρα (σοασιάντ) που θα αναστήσει τους νεκρούς και στην αιώνια ζωή. Τα «πιστεύω» αυτά (του Ζωροαστρισμού) επηρέασαν τον ιουδαϊσμό, τον χριστιανισμό και τον ισλαμισμό.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται και από τα λεγόμενα του Πορφύριου " Κατά χριστιανών"

68. ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΑΓΝΗΣ, ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΙΙΙ, 3 Εντελώς ανόητο ακόμη μου φαίνεται κι εκείνο που είπε: " Αν πιστεύατε στον Μωυση, θα πιστεύατε και σε μένα, διότι εκείνος έγραψε για μένα " (Ιωάννης 5. 46).

Ωστόσο από τα έργα του Μωυση δεν σώζεται τίποτε, αφού όπως λέγεται, τα συγγράμματα του κάηκαν όλα μαζί με τον Ναο. Και οσα γραφτήκαν στη συνέχεια στο όνομα του Μωυση, χίλια εκατόν ογδόντα χρόνια μετά το θάνατο του, γράφτηκαν από το Έσδρα και τους δικούς του, και δεν είναι ακριβή. Κατά το λεξικό Σούδα: Έσδρας ουτος επι Ξερξου ην του Περσών βασιλέως, νομομαθής άριστος γενομενος ος των μη ευρεθέντων βιβλίων τας γραφάς αναμνημονεύσας παρέδωκε τοις του έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη θέση του ζωροαστρισμού κατά τη διακυβέρνηση της Περσίας από τους Σελεύκιδες και τους Πάρθες πριν και μετά την κατάκτησή της από τον Μεγάλο Αλέξανδρο το 330 π.Χ. Σύμφωνα με ύστερους θρύλους του ζωροαστρισμού, αρκετά ιερά κείμενα χάθηκαν κατά την κατάκτηση της Περσέπολης από τον Μ.Αλέξανδρο, καθώς καταστράφηκε η βασιλική βιβλιοθήκη. Ο Διόδωρος ο Σικελός στο έργο του Ιστορική Βιβλιοθήκη (60 π.Χ.) συνηγορεί σε αυτό τον θρύλο. Αρχαιολογικές έρευνες στα ερείπια του παλατιού του Ξέρξη καταγράφουν ίχνη φωτιάς, ενώ αν και ο θρύλος αναφέρει τα ιερά κείμενα γραμμένα με χρυσό, μάλλον θεωρείται απίθανο. Ο λόγος όμως που η Περσέπολης ήταν η Μοναδική πόλη που καταστράφηκε απο τον Μ.Αλέξανδρος ήταν διότι έστειλε τους αγγελιοφόρους του στην Περσέπολης να τους πει ότι έρχεται ο Αλέξανδρος και το ιερατείο των ζωροαστρών έκοψε τα άκρα τα των αγγελιοφόρων και τα έστειλαν πίσω στον Μ.Αλέξανδρο ως ένδειξη δυναμικότητας και άρνησης συμβιβασμού με λίγα λόγια επιθυμία Πολέμου. Περίπου το 333 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος εισέβαλε στο περσικό κράτος κι έστειλε στρατό στην πρωτεύουσα, Περσέπολη. Μέσω της Βασιλικής Οδού, ο Αλέξανδρος κατέλαβε τις Περσικές Πύλες και έπειτα στράφηκε προς την πρωτεύουσα. Κατά την διάρκεια γιορτής, ξέσπασε πυρκαγιά στα ανατολικά ανάκτορα του Ξέρξη και επεκτάθηκε στην υπόλοιπη πόλη, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό

ή πράξη εκδίκησης για τη φωτιά στην Ακρόπολη της Αθήνας κατά τους Περσικούς Πολέμους.

Τα ζωροαστρικά ιερατεία από την εποχή των περσικών πολέμων προσπαθούσαν να καταστρέψουν την Ελλάδα και ότι έχει σχέση

με την αρχαία ελληνική κοσμοθέαση και όπως βλέπουμε τα κατάφεραν με την θρησκευτική γενοκτονία των Ελλήνων

από τους χριστιανούς, της θρησκείας του Ζοροβάβελ Έσδρα.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ .....

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΕΜ ΤΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΑΝ.ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΒΟΔΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ.ΚΑΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

eleos bre entaksh to parakanete genika ton teleutaiw kairo to site exei ginei polu kako se piotita apo ti htan krima

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ;ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ.
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=f3Jy5gUlYdE

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

Η ΑΠΑΤΗ Κ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ!
http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8

Ανώνυμος είπε...

Εσυ με τα κεφαλαια 12:03 γραφε μαλακιες για μασονισμο και δεν ξερω τι. Ρε τι πλυση εγκεφαλου σας εχουν κανει μερικους; Οι περισσοτεροι μασονοι που εχω προσωπικα γνωρισει (ριξε και μενα στην πυρα) ειναι απλα γραφικοι. Αυτοι που ειναι εξουσιαστες συνελληνα δεν νοιαζονται οχι για την μασονια αλλα ουτε για την ιδια την μανα τους. Το μονο που τους νοιαζει ειναι το χρημα και η εξουσια τιποτα αλλο. Η μασονια δεν ειναι το προβλημα της Ελλαδος αλλα εμεις οι ιδιοι. Οταν ορισμενοι ζουνε με σκοταδιστικες αποψεις και οι υπολοιποι απλα απολαυνουν την θεα οταν μας πηδανε την χωρα τοτε τι περιμενεις; Αλλα ξεχασα θα ερθουν να μας σωσουν οι Ρωσοι, πανω σε ιπταμενο αρμα των Εψιλον καθως ο Θεος θα ριχνει κεραυνους στους απιστους.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα anti-ntp,έχεις ξεφύγει τελείως!!χαχαχα.Ο άλλος πιο πάνω λέει οτι βλέπει ανθρώπους ερπετά!!Να τι σας έκανε ο Χριστιανισμός.Σας έκανε να βλέπετε σαύρες....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 12:24 ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ,ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
ΑΠΟ ΟΡΓΙΑ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΑΙΔΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε;
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΑΧΑ ΤΟΝ 12:26 ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.


http://www.youtube.com/watch?v=29KcAzCHlB4&feature=related


ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή όταν ακούω αρχαιολάτρης να γράφω μασώνος ;
τι είναι αυτό τυφλοσούρτης για αγραμμάτους ;
ή εντολή προς ναυτιλομένους του διαδικτύου ;
μήπως είμαστε λιγάκι απλοϊκοί ;
ξέρετε πόσοι αρχιερείς είναι μασώνοι ;
Χρειάζονται πολλές ΣΕΛΙΔΕΣ για την αναγραφή και μόνον των ονομάτων ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ..........

Unknown είπε...

Καταρχην ποιος σας ειπε πως οι προγονοι μας ηταν ειδωλολατρες;
Γνωριζετε πως υπαρχουν παμπολλα αρχαια κειμενα,τα οποια περιεχουν χρησμους, προφητειες, για τον Υιο του Θεου τον Ιησου Χριστο;
Γνωριζετε τι ειπωθηκε π.χ. στον Ναο του Αγνωστου Θεου απο τον χρησμο του Απολλωνα;;;

Σας τα κρυβουν ετσι;;; Ειναι παραμυθια ετσι;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

12:41 O ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ(ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΜΕ-HOLLYGOOD-ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ(ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χτες είδα 2 λυκάνθρωπους να κυνηγάνε 5 βαμπίρ!Αλλά εμφανίστηκε ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και τους πήρε το κεφάλι με το σπαθί

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΟΡΦΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ

http://www.youtube.com/watch?v=cZTgISTxNUM



Το σπήλαιο του Πλάτωνα

ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ-
Μια ομάδα ανθρώπων ζουν σε ένα σπήλαιο όλη τους τη ζωή, αλυσοδεμένοι σε έναν τοίχο, χωρίς να μπορούν να δουν την επιφάνεια ούτε να δουν πίσω τους, όπου βρίσκεται μια φλόγα, η οποία φωτίζει αντικείμενα που κινούνται και ρίχνει σκιές στα τοιχώματα του σπηλαίου. Οι φυλακισμένοι αρχίζουν να αποδίδουν αυτά τα σχήματα με όρους και έννοιες, ενώ πιστεύουν ότι οι σκιές αυτές είναι η πραγματικότητα.
Το ότι οι φυλακισμένοι, ωστόσο, μπορούν να δουν μόνο τις σκιές αυτές, δε σημαίνει ότι ο υπαρκτός κόσμος περιορίζεται μόνο μες στο σπήλαιο.
Αν κάποιοι καταφέρουν να λυθούν από τις αλυσίδες και βγουν από το σπήλαιο, θα τυφλωθούν από τη λάμψη του Ήλιου και θα επιστρέψουν πίσω.
Αν, ωστόσο, συνηθίσουν το φως, θα δουν καθαρά τον Ήλιο, που συμβολίζει το Αγαθό, και θα καταλάβουν ότι όσα έβλεπαν μες στο σπήλαιο ήταν απλά αντίγραφα των αληθινών. Ίσως σκεφτούν να επιστρέψουν πίσω, λυπούμενοι τους φυλακισμένους συντρόφους τους. Πίσω, όμως, στο σπήλαιο, δε θα μπορούν να συνηθίσουν στο σκοτάδι, και, προσπαθώντας να διδάξουν στους υπόλοιπους την αλήθεια, ίσως δεχτούν το μίσος και την αντίδρασή τους. Ωστόσο, όσοι ελευθερώθηκαν, οι φιλόσοφοι, έχουν χρέος να επιστρέψουν πίσω και να διδάξουν και τους υπόλοιπους.


ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΝΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

12 52 ασε την ειρωνεια,κοιτα να σωσεις το δικο σου κεφαλι τωρα που ειναι νωρις κ εμεις φυσικα το δικο μας..Οσο για τον Νοτη οταν ερθει η ωρα θα καταλαβει κι αυτος κ θα παραδεχτει τον Τριαδικο Θεο.Πιστευει στον Χριστο,απλως δεν το εχει καταλαβει ακομα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pW2rOjfqLTA&feature=g-user-u&context=G27d7ca6UCGXQYbcTJ33a-_4R3KZooSDp_zo2crDwrwlcEMkjpmEI

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΣΕΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΟΝΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 1:06 π.μ.,εθχαριστώ για τα βιβλία που έδειξες..θα τα αγοράσω όλα!Κορόιδο!!!Επιστροφή στην αρχαία Ελληνική θρησκεία

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι μασωνοι η ψευτο αρχαιολατρες δεν γνωριζουν τη λατρευουν πραγματικα ειναι απλα τα θυματα που γινονται θητες πολλοι εχουν καλη προερεση αλλα οταν ορκιζεσαι μυησε σε βαθμους και σε οτιδιποτε αλλο απαρνιέσαι τον Χριστο και το αγιο βαπτιστμα τοτε το γνωριζεις δεν το γνωριζεις δεχεσε δαιμονικες ενεργεις και λες και κανεις οτι κανεις.Αμα δεν ξερεις τους τροπους που λειτουργη ο ψευτο εωσφορος το τρως ολλο το πακετο και δεν εχεις επιγνωση της πνευματικης καταντιας σου και νομιζεις επειδη τα λες ωραια και εχεις καλη κοινωνικη θεση ολλα πανε καλα...Κουνια που σε κουναγε... ξυπνηστε και γνωριστε τον εχθρο τον δεσμοφυλακα αλλιως δεν εχει ελευθερια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ?
ΠΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕ
ΠΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΙΝΕΜ, Η ΜΑΝΤΟΝΑ, Η ΓΚΑΓΚΑ, Η ΡΙΑΝΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΠΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΤΟΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΑΝ? ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣΚΥΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΑΓΑΠΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ Σ'ΑΥΤΟΝ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΟΤΟΜΩΝ. ΝΑΙ ΣΚΟΤΩΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΝΕΣΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΣΤΟ YOU TUBE. RAINMAN KAI ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΡΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΡΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΡΥΠΗΤΗΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΡΣΗ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΗΣ? ΟΤΙ ΝΑΝΕ

Unknown είπε...

XΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
....
""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
.......................
..............
Απεγγελθει στους επτα σοφους οταν ρωτηθηκε σε ποιον ανηκει ο αγνωστος Θεος!


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
υφισταμενο στα υψη,
του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
..........
Πηγη.
(Κωδικας ThomasRoe 5, φφ. 151β, 152α,
Οξφορδη,Bodleia).
(Κωδικας Vat. Gr. 1198, φ. 65β, Βατικανο,
Biblioteca Apostolica Vaticana).
(Κωδικας Μονης Σινα 327, φ.236).
(Κωδικας Μονης Διονυσιου 281, φ. 103)
(Κωδικας Μονης Σινα 1189, φ. 6β)
.........................

Ανώνυμος είπε...

Ρε καμμένε 1:20 π.μ.,τι είπες?Ο χριστός ήταν Ελληνας?χαχαχαχα

reis είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ...

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ! ΖΩΑ ! ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ...ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

1:32 ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΡΙΜΑ

ΣΙΒΥΛΛΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΓΕΡΘΗΣΕΤΑΙ ΓΑΡ ΓΥΝΗ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΔΟΣ ΧΩΡΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΕΞΕΤΑΙ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΟΥΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΙΗΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ?
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ?
ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ. ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΟΟΓΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΟΡΡΥ... ΨΑΞΟΥ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

1:39 ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ YOU TUBE

Ανώνυμος είπε...

10 Φεβρουαρίου 2012 1:20 π.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

REIS ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΤΛΠ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός ήταν Φιλισταίος,Οι Φιλισταίοι ήταν Κρήτες άποικοι. ήταν Έλληνες από την Κρήτη. Το αναφέρει αυτό ακόμη και η μυθολογία των Εβραίων, η βίβλος(Παλαιά Διαθήκη).

Ανώνυμος είπε...

ασχετοιιιιιι διαβαστεεεεεεε :Από απόκρυφο ευαγγέλιο που βρίσκεται στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ο Χριστός είπε: «Εμέ υβρίζετε. Όμως μην υβρίζετε το Άγιον Πνεύμα. Το Άγιον Πνεύμα του Σύμπαντος εστί η Ελλάς! ήτις γεννά ανθρώπους κα’γώ ειμί ο υιός του Ανθρώπου». Εδώ, στη ρήση αυτή, ο ίδιος ο Ιησούς(Ιάσων) Χριστός αποκαλύπτει την ελληνικότητά του.

Unknown είπε...

Σιβυλλα
Προφητειες εκατονταδες χρονια πριν τον Χριστο.
Αποτελουνται απο 106 ακροστοιχιδες.
Διαβστε μονον τις πρωτες οκτω, και βγαλετε τα συμπερασματα σας! Και η παναγια μας ειναι ελληνιδα!! Το γραφει αλλωστε στην Νο5 ακροστοιχιδα.



1.οι εννεα ηλιοι εννεα γενεαι εισιν.
2.ο μεν πρωτος ηλιος γενεα εστιν ανθρωποι ακακοι,
πολυχρονιοι,ελευθεροι,αληθεις,πραεις,επιεικεις,αγαπωντες αληθειαν.
3.ο δευτερος ηλιος δευτερα γενεα εστιν,και αυτοι ανθρωποι αληθινοι,πραεις φιλοξενοι,ακακοι,αγαπωντες των ελευθερων το γενος.
4. ο τριτος ηλιος τριτη γενεα εστιν αναστησεται βασιλεια επι βασιλειαν,εθνος επι εθνος γενησονται πολεμοι πλην φιλοξενοι και ελεημονες εσονται εν τη Ρωμαιων πολη.
5. ο τεταρτος ηλιος τεταρτη γενεα εστιν θεοτητος γονη φανησεται εν μεσημβρια εγερθησεται γαρ γυνη ελληνις εκ της Εβραιδος χωρας ονοματι Μαρια και τεξεται υιον και καλεσουσι το ονομα αυτου Ιησουν.
6. και λυσει τον νομον των Εβραιων και ιδιον νομον στησει
7. και βασιλευσει ο νομος αυτου.
8. και ανοιγησονται αυτω οι ουρανοι και φωνην ληψεται και στρατιαι αγγελων τον θρονον αυτου βαστασουσιν και τα εξαπτερυγα τα ιχνη των ποδων αυτου προσκυνησουσιν.

Ανώνυμος είπε...

Ντοκουμέντα για

την ελληνικότητά του (Από την Καινή Διαθήκη και άλλες ενδείξεις)

• Η φιλοσοφική έκφραση και ο λόγος του Χριστού, που είναι ταυτόσημος με των αρχαίων Ελλήνων σοφών και κυρίως του Ισοκράτη. Του Χριστου, βέβαια, ο λόγος και το μήνυμα μεταφράζεται σε δυο και μοναδικές λέξεις: “Αγαπάτε αλλήλους”. Όλη η διδασκαλία του Χριστού μετουσιώνεται σ’αυτή τη μεγαλειώδη φράση!

• Το άγιο φως παρουσιάζεται μόνο στον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη, σε κανέναν άλλο ιερωμένο άλλου θρησκευτικού δόγματος.

•Το Μέγα Σάββατο ακούμε τον ψαλμό του Ιωσήφ από Αριμαθαία προς τον Πιλάτο που του λέει: «Δώσε μου το σώμα του Ιησού να το ενταφιάσω, γιατί ξένος είναι και δεν έχει πού την κεφαλή κλίνει».

• Εκείνος που σήκωσε το Χριστό και από το σταυρό τον πήγε στον τάφο στο κτήμα του Αριμαθαίου ήταν Έλληνας από την Κρήτη(Φιλισταίος) και λεγότανε Νικόδημος.

• Ο θρήνος της Παναγίας (τα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια). Έκλαιγε η μάνα του Χριστού στο Γολγοθά κάτω από το σταυρό του υιού της και έλεγε: «Ώ άνομοι Ιουδαίοι, πώς σταυρώνετε έναν ξένο…!!!» Προσέξετε, αδέρφια, η Παναγία αποκαλεί το γιο της, το Χριστό «ξένο» προς τους Ιουδαίους. Δηλαδή, όχι Εβραίο.

•Ο Χριστός δεν είχε σε εκτίμηση τους Εβραίους, τους οποίους αποκαλεί λαό μισθαρό, υποκριτή, βλάσφημο και αμαρτωλό.

• Δίδει ονόματα ελληνικά στους μαθητές του (Πέτρος-από την πέτρα, Φίλιππος- από το φίλος κ.α.).

• Όταν του είπαν πως θέλουν να τον δουν κάποιοι Έλληνες, χάρηκε και είπε: «Αλήθεια σας λέγω. Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου».

•Ο Χριστός διακήρυξε το οικουμενικό πνεύμα του Ελληνισμού –το θείο πνεύμα- λέγοντας: «Δεν υπάρχει Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, γιατί όλοι είμαστε αδελφοί».

Διακηρύσει και προτρέπει προς την έρευνα, δηλαδή το «αεικίνητον» των Ελλήνων, σε αντίθεση με τις εβραϊκές σοφίες: «πίστευε και μη ερεύνα». Εδώ φαίνεται πως το πνεύμα του είναι εναρμονισμένο με τη φυλετική του καταγωγή, με το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα των προγόνων του Ελλήνων.

• Ο Χριστός είναι πολέμιος της φιλαργυρίας. Σε αντίθεση με τους Εβραίους που η τσιγκουνιά και ο χρηματισμός είναι φυλετικό τους γνώρισμα.

•Η εμφάνιση του Χριστού. Ντυνόταν με αρχαίο ελληνικό χιτώνα, χωρίς κάλυμμα στην κεφαλή. Σε αντίθεση με την κελεμπία στο σώμα και το ντουρμπάνι στο κεφάλι των Εβραίων.

• Και το αποκορύφωμα των αποδείξεων πως ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος αλλά Έλληνας, είναι η ίδια η ανθρώπινη μορφή του. Είχε ολοκάθαρα τα χαραχτηριστικά της φυλής των Ιαπετών, απόπου κατάγονται οι αρχαίοι Έλληνες. Ήταν ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάθια, με ίσα κλασσική μύτη, με λεπτά χαραχτηριστικά. Ενώ οι Εβραίοι είναι το ακριβώς αντίθετο. Κοντοί, μελαχροινοί, με μαύρα μικρά μάθια, με γαμψές μύτες και τα χοντρά χαραχτηριστικά της σημίτικης φυλής από την οποία ποσέρνουν.

Αδέρφια Έλληνες, όπως διαπιστώσαμε ο Χριστός ήταν πέρα για πέρα Έλληνας, από τη Μινωϊκή Κρήτη. Και το ευλογημένο έθνος του Θεού είναι η πατρίδα μας. Η αγάπη και η εύνοια του Θεού προς τον ελληνισμό έχει εκδηλωθεί με τα ευαγγέλια, που γράφτηκαν σε γλώσσα ελληνική. Με τα ελληνικά σύμβολα «ΙΧΘΥΣ» =(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Με το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου «Εν τούτω Νίκα». Με την αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου στην Πάτμο (νησί και γλώσσα ελληνικά). Και με αμέτρητα άλλα άγια σημάδια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

http://www.youtube.com/watch?v=m5kHhNtOrFM

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ = ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ = ΜΑΣΟΝΙΑ = ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λίγα πράγματα θέλουν προστασία και μυστηκότητα. Όλα τα υπόλοιπα καλύπτονται απο την απιστία του ανθρώπου

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

10 Φεβρουαρίου 2012 2:05 π.μ.

αη χεσε ρε βλακα να πουμε!!!


πολλα μπραβο στον :
10 Φεβρουαρίου 2012 1:58 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ! Βλέπετε μασόνους φαντάσματα αγγέλους διαόλους και δαίμονες?

Μήπως η φαντασία σας τρέχει?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 2:12
ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ

Ανώνυμος είπε...

2:05 Εχεις πεση θυμα εβραιομασονικων διδασκαλειων και κατηγοριων και των δυστιχως θυματων που τους ακολουθουν αφιονισμένοι χωρις να γνωριζουν την αληθεια του Χριστου.
Ο Καλοπουλος ειναι κλασσικος πρακτορας κοβει ραβη αρκη να του βγει η θεωρια του.Και οι ταλεπωροι νομιζουν οτι γνωριζουν..Πλανωντες και πλανωμενοι.Ευχομαι να τα ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα σου και να τα δεις αλλιως

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα χωρίς χριστό γίνεται! Ελλάδα χωρίς Πασόκ, δε γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ! ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι We love Notis!!! Ο αετός πεθαίνει στον αέρα! Όλα τα άλλα είναι για ανθρωπάκια! Στους μάγκες που χορεύουν ζεμπεκιές!

Unknown είπε...

Λευτερια στους Ελληνες!!

Ειμαστε ολοι μας Αετοι και παντα στο τελος ολοι μας θα δουμε την αληθεια!
Ο καθενας απο την δικη του διαδρομη.
Αλλος στην ευθεια, και αλλος απο παραδρομους δρομους και δρομακια.
Η ουσια ειναι να φτασουμε στο τελος στην πηγη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΩΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ? (ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ)
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ Η ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ (Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΟΥΝ) ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO AΡΧΙΔΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ) ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ Ο ΜΟΥΝΗΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.
ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΧΕ ΠΑΜΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,ΖΩΑ(για αυτούς που πάνε να σπιλώσουν με μαλακίες τον Σφακιανάκη).Το αν κάποιος Έλληνας είναι Χριστιανός,Δωδεκαθειστής ή Μουσουλμάνος ακόμα,δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν.Δεν σημαίνει πως όποιος είναι μιας άλλης θρησκείας είναι εχθρός.Από τους 300 στη βουλή σίγουρα οι μισοί είναι χριστιανοί,εσείς δηλαδή τους βλέπετε ως συμμάχους;Το ζήτημα είναι να είσαι Πατριώτης και να πολεμάς για την Πατρίδα σου με όποιον τρόπο μπορείς.Και ο Νότης το έχει αποδείξει αυτό εδώ και χρόνια πολύ πριν ξυπνήσουμε εμείς, και αυτά που έλεγε και μερικοί τον χλεύαζαν και τον θεωρούσαν γραφικό.Όσο για σένα φίλε από την Κω που λες ότι τον ξέρεις κιόλας και ότι έκανε και μαύρη μαγεία,έχω μεγαλώσει σε επαρχεία και επειδή έβαλα ένα σκισμένο τζίν και ένα μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή στα 17 μου,με είπαν ναρκομανή και σατανιστή(ήταν και την εποχή με κατσούλα,δημητροκάλη,μαργέτη)Οπότε τις ξέρω τις μαλακίες που ακούγονται σε κλειστές κοινωνίες. Ας αφήσουμε τις μαλακίες και να δούμε τι θα κάνουμε ως την Κυριακή που πρέπει να τα ανατρέψουμε όλα,γιατί μετά δεν θα φταίει κανένας νότης για την κατάντια μας,αλλά μόνο η δειλία μας.

Υ.Γ.Αντι-ΝΤΠ ηρέμησε λίγο,σε έχω και στο προφίλ με τα ενδιαφέροντα ιστολόγια...

Ανώνυμος είπε...

osi pistevoun se ismous ginontai anagastika provata ton mono ismo pou dexomai na me epireazi einai o ellinismos.afto theli na pi pano kato kai o sfakianakis.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον το χετε γαμησει μερικοι.Το βιντεακι μπορουσε να παρουσιασει το συγκεκριμενο θεμα καλυτερα.Αλλα εγινε οπως και με το Zeitgeist με την θρησκεια ,ναι μεν τα περισσοτερα σωστα αλλα το εχει προσεγγισει πολυ αλαζονικα και υπεροπτικα.
Λοιπον το οτι καποιον πιστευει στο σατανα κτλ δεν σημαινει οτι ειναι και μασωνος.Καμια σχεση!!
Τωρα οσο αφορα το Σφακιανακη και τα πιστευω του στα αρχιδια μας.Ναι εχει πουλησει την ψυχη του στο σατανα.Ο σατανας αυτος ειναι ενας-πολλοι που κινουν τα νηματα πισω απο την μουσικη απληστια (βιομηχανια) και χειραγωγουν οχι μονο το τραγουδιστη αλλα και ολους εμας.Το ανταλλαγμα ειναι η ΦΗΜΗ.ΔΟΞΑ.ΛΕΦΤΑ Για αυτο ξεπουλιουνται ολοι.Ξεκολλιστε λιγο το μυαλο σας. Μουσικη ακουμε.Παντα βεβαια να ξερουμε τι ακουμε και γιατι.Ολοι οι καλλιτεχνες στο ιδιο λακο με τη φακα ειναι.Η μουσικη θα μας χαλαρωσει ,θα πιουμε ακουγωντας θα ξεχαστουμε σε μια ασχημη κατασταση κτλ.Για αυτο λοιπον ναι μεν να εχουμε τα αυτια μας ανοικτα αλλα πρωτα και πανω απο ολα να εχουμε το μαυλο μας ωστε να δεχομαστε ολα τα μηνυματα με κριτικη σκεψη.

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/note.php?note_id=371093986250662

Ανώνυμος είπε...

ΕΩΣΦΟΡΟΣ αυτός που φέρει το ΦΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

V FOR VEDETTA

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ......ΞΥΠΝΑΤΕ....ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.....ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΛΑ.....ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ....ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

1.Ellinas kai xristianos, ginetai kai poly kala malista.2.O Xristos den exei ethnikotita, giati i Panagia synellave apo to Agio Pnevma, kai to Agio Pnevma den anikei se kanena anthropino ethnos, alla yparxei gia ola ta ethni.3.I kaini diathiki einai to vivlio ton xristianon kai oxi i palia, gia afto, oi Ellines xristianoi oute zoroastres einai,oute evraioi,oute tipota allo afou o Xristos then anikei se kanena anthropino genos.4.Opoios paradexetai ton eosforo, aftomata paradexetai kai tin yparksi tou Alithinou Theou, kai apo kei kai pera dialegei me poion thelei na paei.5.Opos to egrapse i kaini diathiki prin i900 xrpnia,oi xristianoi dexontai epitheseis apo pantou.Poios tous polema kai giati?Afto simainei oti o Xristos kai oi xristianoi,einai empodio sta sxedia kapoion.Kai giati polemoun ton Xristo, afou pistevoun oti den yparxei. Mono oi paranoikoi maxontai me kati pou den yparxei.6.Poios mporei na apodeiksei oti den uparxei Theos, oxi me theories, alla epistimonika.7.Aftoi pou trone gyalia kai anamena karvouna, ontos yparxoun,kai ksero pou einai, alla den tha to po. Kapou prepei na yparxei ena video me aftous, gia na tous dei o kosmos me ta idia tou ta matia.Aftoi einai ta legomena erpetoeidi.8.Afiste to blog Anti- nea taksi isixo, giati einai to mono pou sevetai tin eleftheria tou logou.9.O Xristos einai o alithinos yios tou Theou kai oloi tha Ton deite kai poly syntoma.

Ανώνυμος είπε...

11:28
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ!!!ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΛΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ
ΜΑΓΚΑ ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΠΝΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΙΣΤΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΟ!!!ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ. ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΘΕΟΣ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΤΟΥΣ!!ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΙΣΤΟ ΟΡΜΑΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ Ν'ΑΓΑΠΑΤΕ
ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11:32
Εχουμε μιλησει εμειςοι δυο;
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια Ο Ζωροάστρη (ή Ζαρατούστρα) καλούσε τους πιστούς να κάνουν μόνο το καλό, υποσχόμενος ως ανταμοιβή, τον παράδεισο. Πολλά στοιχεία της διδασκαλίας του Ζωροάστρη έχουν ομοιότητες με αντίστοιχα της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού. Πιστεύουν στην ημέρα της κρίσης, στην κόλαση και στον παράδεισο, σ' έναν σωτήρα (σοασιάντ) που θα αναστήσει τους νεκρούς και στην αιώνια ζωή. Τα «πιστεύω» αυτά (του Ζωροαστρισμού) επηρέασαν τον ιουδαϊσμό, τον χριστιανισμό και τον ισλαμισμό.

Τα ζωροαστρικά ιερατεία από την εποχή των περσικών πολέμων προσπαθούσαν να καταστρέψουν την Ελλάδα και ότι έχει σχέση

με την αρχαία ελληνική κοσμοθέαση και όπως βλέπουμε τα κατάφεραν με την θρησκευτική γενοκτονία των Ελλήνων

από τους χριστιανούς, της θρησκείας του Ζοροβάβελ Έσδρα.

ΜΑΡΙΑ Δ. είπε...

Ε Σ Υ Π Ο Υ Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Ε Σ Ο Τ Ι Ο Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ε Χ Ε Ι Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Κ Ο Π Ο Ε Ι Σ Α Ι Ε Π Ι Ε Ι Κ Ω Σ Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Ο Σ ...........................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΤΩ Κ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ,ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛ.ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ,Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ Κ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΡΙΘΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ , ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ...!!!ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ!!! Ε Σ Υ Φ Ι Λ Ε Π Ο Υ Ε Ι Π Ε Σ Γ Ι Α Τ Ο Μ Υ Θ Ο Τ Ο Υ Σ Π Η Λ Α Ι Ο Υ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ Δ. είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΥΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΟ ΜΙΣΟΣ- ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΨΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ !!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΛΟΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ!!Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ 1ΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΙ 2 ΕΝΝΟΙΕΣ!!ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ