Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Προκαλεί η Φινλανδή ΥΠΟΙΚ: Είναι σαν τον καρκίνο οι Έλληνες!


Σε προσβλητικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας επιδόθηκε η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, Γιούτα Ουρπιλάινεν, παρομοιάζοντας την κατάσταση της Ελλάδας με καρκίνο. Η...
Φινλανδή ΥΠΟΙΚ, η οποία μας είχε απασχολήσει και πριν από ένα εξάμηνο περίπου όταν η ίδια και η κυβέρνηση της είχαν απαιτήσει εγγυήσεις για να συναινέσουν στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, μίλησε σε σεμινάριο για επιχειρηματίες και ξεσπάθωσε κατά της Ελλάδας: «Η κατάσταση της Ελλάδας δημιουργεί αβεβαιότητα, είναι σαν τον καρκίνο. Όσο είναι αβέβαιη, θα μεταδίδει την αβεβαιότητα». Η ίδια, μάλιστα, συνέχισε την κριτική της στην Ελλάδα σημειώνοντας ότι βρίσκεται πάντα εκτός στόχων: «Η Ελλάδα πάντα υπολείπεται των στόχων του προγράμματος που έχουμε συμφωνήσει από κοινού. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν μπορεί να επιτύχει τον στόχο (για μείωση του χρέους) στο 120% του ΑΕΠ». Μήπως σας διαφεύγει αγαπητή κα Ουρπιλάινεν, ότι το πρόγραμμα εκτός πραγματικότητας που εφαρμόζει η Ελλάδα, είναι δημιούργημα των δανειστών και είναι αυτό που ευθύνεται για το μπλακ-άουτ στους στόχους;
Πηγη

14 σχόλια:

PTOLIETHRON είπε...

Καθόλου περίεργο για τους Τουρκόσπορους Φινλανδούς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΑΚΡΙΤΑ ΑΡΘΡΑ.ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΩΡΕ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΗΡΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΩΡΕ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΓΙΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

.........ΩΠΑ ΜΩΡΗ ΣΟΥΡΑΒΛΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

Exete paratirisei oti oi dyo prothypourgoi pou katigoroun tin Ellada einai gynaikes? I mia tis fillandias kai i alli tis germanias.Isos einai pio efkolo gia ton pagosmio kyverniyi na xrisimopoiei gynaikes gia to skopo tou, opos egine tote me ton adam kai tin eva.Afto pou egrapsa den einai gia oles tis gynaikes.

Ανώνυμος είπε...

Mia diorthosi. Tis fillandias einai ypourgos.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ Μ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ PC Ε ΚΑΙ???ΒΡΗΚΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΡΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για μια χούφτα "αληταριά" την πληρώνουμε όλοι Κάθε μια "κουρελού" -υπουργός- που παίζει σ' ένα θέατρο σκιών μπορεί να μας κάμψει ... Άντε ξεκουμπιστείτε όλοι "σωτήρες" και ντόπιοι οι υπόδουλοι σας. Φτάνει πια ! Αρκετά !

Ανώνυμος είπε...

kariola

Ανώνυμος είπε...

STI KATANTIA POU BRISKOMASTE,H KA8E GIOUTA THA MAS THN PEFTEI.AKOUTE RE MALAKES POLITIKOI?

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς για τους Φινλανδούς τώρα. Από που ξεφύτρωσε αυτός ο λαός; Γλωσσικό συνονθύλευμα και τρέχα γύρευε. Συγκολητική η γλώσσα τους και αυτοί μόρφωμα και ανακάτεμα λαών. Τον 17ο αιώνα τα βιβλία στη Φινλανδία γράφονταν στα Φινλανδικά, τα Δανέζικα, τα Νορβηγικά, τα Εσθονικά , τα Λετονικά, τα Γερμανικά και τα Σουηδικά. Ωστόσο, τα σημαντικότερα βιβλία γράφονταν ακόμα στα Λατινικά. Ουστ ρε, πηγαινετε να ανακαλύψετε απο τι "τσόντες" κατάγεστε και μετά να μιλάτε. Αρκετά πια με τον-την κάθε τυχάρπαστο-η.

Ανώνυμος είπε...

Στην Φινδανδια υπαρχει βαρια αμερικανική παρουσια.
Ο,τι τους πουν απο τις ΗΠΑ οι σιωνιστες, αυτο κανουν τα φινλανδάκια της κυβερνησης. Οπότε....