Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Ενοχλητική, αλλά μικρή η αύξηση» στα διόδια, λέει ο Βορίδης


«Κάποιος πρέπει να πληρώσει τις συμβάσεις. Προτιμώ να πληρώνουν οι χρήστες και όχι οι φορολογούμενοι» τόνισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, ο υπουργός Υποδομών,...
Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, για τις αυξήσεις στα διόδια πέντε αυτοκινητοδρόμων. «Είναι μία συμβατική υποχρέωση. Είναι ενοχλητική η αύξηση, αλλά είναι πολύ μικρή. Από 0,5 έως 40 λεπτά στη γέφυρα του Ρίου» είπε ο υπουργός Μεταφορών για τις αυξήσεις στα διόδια, αφήνοντας έτσι «ακάλυπτους» τόσο τον Δημήτρη Ρέππα όσο και τον Γιάννη Μαγκριώτη, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν μιλήσει για συζητήσεις, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των διοδίων. Ο κ. Βορίδης τόνισε πως, σε κάθε περίπτωση, αυτή η συμβατική υποχρέωση θα πρέπει να υλοποιηθεί από το κράτος, προκειμένου να μην υπάρχουν χρηματοδοτικά κενά και να «παγώνουν» τα έργα. Τα νέα τιμολόγια θα ισχύσουν από τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου και αφορούν σχεδόν σε όλα τα τμήματα των οδικών αξόνων, πλην εκείνο της Κορίνθου-Πατρών, όπου οι τιμές θα παραμείνουν αμετάβλητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πηγη

Ή θέση μας είναι γνωστή.Κανείς να μην πληρώνει ούτε ενα λεπτό στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ διόδια.Όι δρόμοι ανήκουν στον Ελληνικό λαο,και ΟΧΙ στις εταιρείες της παγκοσμιοποίησης.
Ιωάννης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχαν βγει κάτι άρθρα στο διαδίκτυο, για τους δρόμους και τη γέφυρα, που έλεγαν πως οι κατασκευαστικές έχουν ήδη εισπράξει και τα κεφάλαιά τους αλλά και τα κέρδη τους από το κάθε έργο (Αττική οδός, Ρίο-Αντίρριο κλπ);;; Τι έχεις να πει για αυτά εθνικοφιλελεύθερε Μάκη;;; Κάνουμε τον μαλάκα;;; Να ελέγξεις αστέρι της πολιτικής τις συμβάσεις, και να επιστρέψεις την εκμετάλλευση στο Δημόσιο ΤΩΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΥΡΙΟ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΝΕΖ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.ΡΕ ΑΝΤ.ΝΤΡ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

τι λενε ρε οι (ανθρωποι),,το θεατρο του παραλογου!! θα τρελαθω !!!!θα πηδηχτώ από το παράθυρο !! μην πληρωσει κανεις ξανα!

Ανώνυμος είπε...

Άμα θα φας το αγγούρι στον κώλο θα σου είναι λίγο ενοχλητικό!! αλλά αναγκαίο..

Νομίζετε ότι θα έχετε να κάνετε με τους ΚΟΥΚΟΥΔΕΣ ΑΥΡΙΟ;....με πεινασμένους και ελεύθερους ανθρώπους θα έχετε να κάνετε.. σας έδωσε ένα υπουργείο ο ΓΑΠ για να μας λέτε και να κάνετε μαλακίες;..

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι φίλοι του Καρατζαφύρερ?????
Το έχουν βουλομένο το στοματάκι τους ????
Γιατί δεν λιβανίζουν τα λαμόγια του????

Το τσεκούρι που κράταγε το λαμόγιο όταν ήταν νέος θα το κρατάμε εμείς τώρα ..........

toErwthmatologio είπε...

Μέσα στην ζαλάδα μας,δεν μας έφταναν οι άλλοι άχρηστοι πολιτικοί μαφιόζοι, μας προέκυψαν και οι καραγκιόζηδες του Καρατζαφέρη.Κάνουν λες και διαχειρίζονται την περιουσία του μπαμπά τους.Και μάλιστα με απροκάλυπτο τρόπο.Νοιάζονται και για τις χρηματοδοτήσεις των εταιριών που χωρίς ντροπή τους τα χάρισαν πρίν!Όπου σταθείτε και όπου μπορείτε αποκαλύψτε τις κομπίνες τους και το ξεπούλημα που επιχειρούν.Αν οργανωθούμε είναι εύκολοι αντίπαλοι.