Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δηλαδή θα ΄χουμε Πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας Ρεπούση;


Κατά πώς δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. θα είναι μακριά από την αυτοδυναμία. Θα πάρει λοιπόν ο Σαμαράς εντολή από τον...
Παπούλια, σύμφωνα με το Σύνταγμα να σχηματίσει κυβέρνηση. Όμως η ΝΔ είναι κόμμα ανάδελφο. Με ποιόν να τα βρεί ο Σαμαράς; Με την Αλέκα; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τον.. Αλέξη; Ζόρικο. Με τον Καρατζαφέρη; Απίθανο. Με τη Ντόρα; Ούτε κουβέντα, άσε που δεν θα είναι στη Βουλή. Με το ΠΑΣΟΚ; Θα τον φάνε οι Νεοδημοκράτες. Με τον Κουβέλη; …. Άρα, δεν έχει καμία πιθανότητα. Θα τερματίσει πρώτος, αλλά κυβέρνηση δεν θα δεί. Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα πάρει ο δεύτερος. Που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κουβέλης, με τέτοιο σπρώξιμο από το σύστημα. Έτσι, θα ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με προβιά. Και θα ΄χουμε πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας τη …Ρεπούση ! Κι όλα αυτά, την εποχή που υποτίθεται ότι ο κόσμος έχει λαλήσει με τους ψευτοσοσιαλιστές και τους ψευτοπροοδευτικούς ελιτίστες. Θα γίνουν όλα αυτά, με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε..
Πηγη

4 σχόλια:

Μάριος είπε...

Μια καλή ανασκόπηση και μπόλικο υλικό για τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι "εκσυγχρονιστές" (βίντεο μιας ώρας) θα βρείτε εδώ:
http://karavaki.wordpress.com/2012/01/25/project-1821/
ναι, έχει και ρεπούση μέσα το project

Ανώνυμος είπε...

Πές μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις... το έβγαλες παλι το πόρισμα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πολύ πιθανό σενάριο! Πατριώτες προσοχή τι θα ψηφίσετε! ένα απ τα κόμματα που προτείνω είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ από τα πιο αγνά!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους " ξενοδόχους " Καμμένο, Καζάκη και λοιπούς αντιμνημονιακούς, δεν τους λογαριάζετε;