Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πόλεμος με μηνύσεις και spam στους θαρραλεους της ΕΛΣΤΑΤ. Ο διορισμένος πρόεδρος, τ. στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τον ευπατρίδη Νίκο Λογοθέτη για


…υποκλοπή (!!) και εκείνος απαντά με μήνυση κατά αυτών που μαγείρεψαν το έλλειμμα!
Πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της Ζωής Γεωργαντά για το χαλκευμένο έλλειμμα! Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ βγήκε αμέσως και υπεραμύνθηκε των αποκαλύψεων της Ζωής:
Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπ ρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις κατα γγελίες!!! Γκρεμιστε τους διεφθαρμένους!
Ο διορισμένος από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου,  πρόεδρος της επιτροπής κατέθεσε μήνυση εναντίον του Νικόλαου Λογοθέτη για… υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων!!! Κατηγορία βέβαια που απορρίπτει ο Λογοθέτης, ο οποίος απάντησε μάλλον …ασύμμετρα, καταθέτοντας με την σειρά του μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το μαγείρεμα του ελλείμματο. Αυτό που έπρεπε ήδη να έχει κάνει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη.
Σαν κερασάκι στην τούρτα, τα χαλκεία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από ανώνυμα μειλς μίας χρήσης για να διατυμπανίσουν την γελοία απάντηση του εκπροσώπου του Όλι Ρεν!! Που αρνείτο ότι είναι λαμόγια δηλαδή, όπως ακριβώς και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας!
Έτσι για όσους είχαν αμφιβολίες για το ποιοί πραγματικά ήταν ο “Τορναδόρος”…
Μα καλά βρε αμοιβάδες, πιστεύετε ότι ο Έλληνας Γιέλτσιν θα σας κρατήσει θέσεις στα ελικόπτερα;;
Η είδηση εδώ: Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!
Πηγη 

3 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί δεν μιλάνε και για την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2008 κατά 2 % αλλά και για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 με άλλους μεθόδους, ήτοι τη μετάθεση εισπράξεων του 2009 στο 2010 και πληρωμών του Δημοσίου από το 2010 στο 2009 ;;;;

Ανώνυμος είπε...

BRE GAMISTE TOUS OPOU TOUS VRITE O POPAI THA SAS LEI KE EFXARISTO