Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιταλός εισαγγελέας κάλεσε Έλληνες να καταθέσουν για τα CDS!


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΤΟΜΠΡΑΣ

Ο Μπερλουσκόνι έκλεισε τους οίκους της χώρας του!
Την ίδια ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός καταγγέλλεται από βουλευτή της Αντιπολίτευσης και από ....Αυστριακό ευρωβουλευτή για αγοραπωλησίες CDS την ώρα που η χώρα μας έμπαινε στο ΔΝΤ, στην Ιταλία είναι σε εξέλιξη μια “επιχείρηση καθαρά χέρια” για τους Οίκους Αξιολόγησης. Ναι, γι’ αυτούς που το Ελληνικό Δημόσιο καταγγέλλει ότι παίζουν παιχνίδια, σπρώχνοντας τη χώρα μας στη χρεοκοπία, για να βγάλουν χρήματα, αλλά κανείς δεν τολμά να αγγίξει. Ελλάδα γαρ…
Στην Ιταλία, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post, o
εισαγγελέας που, κατόπιν εντολής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ερευνά την υπόθεση για τους οίκους αξιολόγησης, καλεί τον δικηγόρο Γ. Νούλα και τον οικονομολόγο Κ. Τόμπρα στις 25 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν στοιχεία και ό,τι άλλο γνωρίζουν για την υπόθεση. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες και η μήνυσή τους (στα ελληνικά δικαστήρια) κατά των οίκων αξιολόγησης που κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες. Μαζί τους θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ο οποίος έχει και εκείνος στοιχεία για τα cds και τους οίκους αξιολόγησης.  Η έρευνα στην Ιταλία ξεκίνησε κατόπιν εντολή του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος και έκλεισε όλους τους οίκους της χώρας του στέλνοντας το αντίστοιχο «ΣΔΟΕ» και ξεκίνησε την έρευνα. Μαθαίνοντας ο Ιταλός εισαγγελέας για τους Έλληνες μηνυτές κατά των οίκων αξιολόγησης και ότι έχουν πληθώρα σημαντικών στοιχείων αμέσως επικοινώνησε και τους κάλεσε στην Ιταλία για να καταθέσουν ότι γνωρίζουν.  
Το θέμα αναμένεται να πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις, όσο και αν στην χώρα μας το να γίνει μια έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους παίζουν με τη χρεοκοπία μιας ολόκληρης χώρας είναι… εξωπραγματικό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οικοι αξιολογησης σημαινει οικοι υποβαθμισης και διαλυσης των εθνων κρατων. Ειναι η μασονικη σιωνιστικη επιδρομη στα εσωτερικα των κρατων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εχουν κατσει στο σβερκο της Ελλαδας δεν ειναι Ελληνες.
Ευτυχως ο Μπερλουσκονι εχει εθνικη συνειδηση και δρα οπως πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε?Ξαφνικά ο Μπερλουσκόνι δεν είναι πιόνι της παγκοσμιοποίησης?Εγώ θα έλεγα ότι περισσότερο τους καλεί για να βολιδοσκοπήσει τι στοιχεία πραγματικά έχουν και να τα αναφέρει στα υπόλοιπα πιόνια παρά από πραγματικό ενδιαφέρον...ίσως να έχει ανάγκη να φανεί φιλολαικός και να γίνει πιο δημοφιλής ...πάντως νεοφιλελεύθερος είναι και είναι υπέρμαχος πολιτικών όπως αυτές που ακολουθεί η χώρα μας. Οι πολιτικές αυτές απο κάποιους χαρακτηρίζονται αντεθνικές αλλά ως δια μαγείας ο Μπερλουσκονι έχει εθνική συνείδηση.

Αυτοτιμωρούμενος είπε...

Εμένα πάλι φίλε 2:00, δε με νοίαζει τι λες. Μακάρι να έπιανε και τους δικούς μας μια κρίση τιμιότητας κι ας ήταν για ένα τέταρτο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?????????

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ηρθε,4:42 σωθηκε η φοραδα σταλωνι.