Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

AYTOKTONΗΣΕ 49ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


anti-ntp: Το πρωι και άλλος Έλληνας πυρπολήθηκε έξω απο την τράπεζα Πειραιώς γιατι θέλουν να του κατασχέσουν το σπίτι.Η κυβέρνηση Τσολάκογου είναι υπεύθυνη για κάθε ενα Έλληνα που θα χάνει την ζωή του εξαιτίας της.

Nέο περιστατικό αυτοκτονίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί...
στην Άμφισσα.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ο 49χρονος ήταν από καλή οικογένεια, εργατικός και υπερήφανος σαν άνθρωπος.

Η ζωή δεν τα έφερε όμως, όπως θα ήθελε. Το πρωί λίγο μετά τις 11.00΄τον βρήκαν νεκρό στο ισόγειο του επαγγελματικού χώρου που διατηρούσε. Είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι και πάτησε την σκανδάλη.

Πριν μερικούς μήνες είχε προφυλακιστεί, σύμφωνα με το LamiaReport, για την υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων και πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, περιμένοντας το δικαστήριο. Τα οικονομικά προβλήματα τον έσπρωξαν σε αδιέξοδα...

Αυτό όμως που βάρυνε την ψυχή του ήταν οι τύψεις που ένιωθε και τις αποτύπωσε στο σημείωμα που άφησε: ''Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης''.

Με δυο λόγια ζητούσε συγγνώμη από τη γυναίκα του και τα παιδιά του που δεν τους πρόσφερε όσα πρόσφεραν σε αυτόν οι γονείς του.
Πηγη