Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ” ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ



Εφ. Αντιφωνητής 1-9-2011
500 κατεστραμμένες εκκλησίες στην Κύπρο
Σε ανταπόκριση του κουρδικού Πρακτορείου ειδήσεων Φιράτ (26-8-2011) γίνεται αναφορά στην συστηματική προσπάθεια των Τούρκων εισβολέων να εξαλείψουν τά χριστιανικά.... μνημεία της κατεχόμενης Κύπρου. Αφορμή η σχετική αναφορά του ΟΑΣΕ με τίτλο ¨Εξαφάνιση πολιτιστικής παρουσίας και παραβίαση του διεθνούς δικαίου στην Β. Κύπρο¨, όπου γίνεται λόγος για ¨πογκρόμ¨ κατά των Χριστιανών και αναφέρεται πως 28 εκκλησίες μετατράπηκαν σε στρατώνες.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ
Για πρώτη φορά το 2010 σε γράμμα που έστειλε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος στον Πάπα είχε υποστηρίξει πως οι Τούρκοι ασκούνε χριστιανική εθνοκάθαρση. Ο Αρχιεπίσκοπος στο γράμμα του έγραφε πως χριστιανοί που έχουν μείνει στον Τουρκικό τομέα αποβάλλονται δια της βίας από τα εδάφη τους και εγκαθίστανται στα μέρη τους Τούρκοι της Ανατολίας. Στο γράμμα του τόνιζε τα εξής στοιχεία:
«Οι Τούρκοι στην περιοχή που κατέλαβαν δια των όπλων, ασκούνε εθνοκάθαρση. Οι Τούρκοι προσπαθούνε να αλλάξουν τον εθνικό χαρακτήρα του νησιού. Πολιτιστικές μας αξίες λεηλατούνται, εκκλησίες καταστρέφονται, και ιστορικά μνημεία που ήταν μέσα σε αυτές κλέβονται και πωλούνται φτηνά στην μαύρη αγορά. Πρέπει να γίνει κάτι για να σταματήσει αυτό το πογκρόμ που με άμεσους και έμμεσους τρόπους άρχισε η Τουρκία που θέλει να εισέλθει και στην ΕΕ».
Χριστιανοί ιστορικοί και ανεξάρτητοι ερευνητές τονίζουν πως στον Ελληνικό τομέα επισκευάζονται 17 τζαμιά και προβαίνουν σε προειδοποιήσεις ανάλογες του αρχιεπισκόπου. Ο Αμερικανός ιστορικός Τζερόμ Μπαουερς παρέχει πληροφορίες για τα χριστιανικά μνημεία που κλάπηκαν και πουλήθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ ο ιστορικός Γουίλλιαμ Μάλλινσον στο βιβλίο του ¨Το τουρκικό παράδειγμα στην Κύπρο¨ χαρακτηρίζει τις εξελίξεις στην Κύπρο ως εθνοκάθαρση¨.
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Ο Οργανισμός Ασφάλειας και Συνεργασίας (ΟΑΣΕ) δικαίωσε τις προειδοποίησεις των χριστιανών θρησκευτικών ηγετών και ιστορικών. Μετά από έρευνα που έκανε συγκέντρωσε τα αποτελέσματα σε αναφορά με τίτλο ¨Εξαφάνιση πολιτιστικής παρουσίας και παραβίαση του διεθνούς δικαίου στην Β. Κύπρο¨, στην οποία αναφέρεται πως η χριστιανική κληρονομιά στον τουρκικό τομέα της Κύπρου κοντεύει να εξαφανιστεί. Στην αναφορά περιέχονται τα εξής εντυπωσιακά στοιχεία:
- Από την έναρξη της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο το 1974 μέχρι σήμερα 500 περίπου εκκλησίες καταστράφηκαν. Κάποιες κατεδαφίστηκαν εντελώς, ενώ άλλες αχρηστεύθηκαν.
- Ιστορικά μνημεία που βρισκόταν μέσα στις εκκλησίες καταστράφηκαν. 15.000 εικόνες και τοιχογραφίες καταστράφηκαν, ενώ πολλές πουλήθηκαν φτηνά στη μαύρη αγορά.
- 77 εκκλησίες μετατράπηκαν σε τζαμιά, ενώ 28 μετατράπηκαν από τον τουρκικό Στρατό σε στρατιωτικά νοσοκομεία.
Βεβαίως δεν περιμέναμε από κανέναν ΟΑΣΕ να μας πει τι σημαίνει τουρκική Κατοχή. Σημειώνουμε όμως την επισημοποίηση των διαπιστώσεων για τους βανδαλισμούς και την προβολή της είδησης από το Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων. Κι ας μην ξεχνάμε ότι στον ίδιον οργανισμό κάθε χρόνο οι τούρκικες οργανώσεις Θράκης μυξοκλαίγονται για κάποιο σύνθημα που (από τους ίδιους) γράφτηκε σε αυλότοιχο τζαμιού…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι ''Έλληνες'' (Καταχρηστικά χρησιμοποιούν τον όρο Έλληνες, στην Πραγματικότητα πρόκειται για Τούρκους) που ασπάζονται τα 12θεα, τα είδωλα... και ταυτόχρονα διαλογισμούς και γιόγκες... εδώ μπροστά στα εγκλήματα των Τουρκαλάδων...δεν φαίνεται να κόπτονται ιδιαίτερα...!! Γιατί άραγε;;
Ποιά η αλήθεια;

Λίγο πολύ με λίγες λεπτομέριες... οι Τούρκοι χωρίζονται σε πολλά φύλα μεταξύ αυτών :
στους οθωμανούς, Χαζάρους, Σελτζούκους κ.ο.κ

Οι Χαζάροι ήταν Τούρκικο φύλο που την εποχή του Βυζαντίου ήταν μια φιλικά προσκείμενη δύναμη προς το Βυζάντιο... (η μοναδική τούρκικη φυλή) η οποία όμως στην άλωση της Πόλης για να μην έρθει σε ρήξη με τους Οθωμανούς δεν μας υπερασπίστηκαν.

Τους αιώνες που ακολούθησαν μετά το Βυζάντιο πολέμησαν με τους Ρώσους όπου και περιορίστηκαν σημαντικά.. στο Σημερινό Ισραήλ όπου ονομάζονται λανθασμένα Εβραίοι!

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, πως η καταγωγή τους ήταν στην έρημο τακλα μαγκαν.. εκεί λάτρευαν τον Θεο Βααλ, εκεί στη συνέχεια αναπτύχθηκε ο Διαλογισμός, η γιόγκα... κ.λπ κ.λπ

Το σημερινό ισραήλ σήμερα αποτελέιται από Τούρκους η οποίοι κάποια στιγμή αλλάξαν την θρησκεία τους δίχως να ξεχάσουν τις παλιές τους συνήθειες!

Εξ ου και διάφορα βιβλία που βρίζουν τον Χριστιανισμό όπως : Τόρα, Καμπάλα.. τα οποία περιέχουν τις παλιές τέχνες του αποκρυφισμού και των συμβόλων!!

Εκεί βασίζεται η Νέα Εποχή σήμερα... με όλη την προπαγάνδα για την λατρεία των Ειδώλων, την Νέα Εποχή, την Γιόγκα και τον Διαλογισμό...
Απ κει προήλθαν όλες οι οργανώσεις τύπου σαηεντολόγων , ρόταρυ, μπλιντερμπερκ.. κ.λπ!

Στόχος η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Στην Ελλάδα με διάφορους Καλοθελητες που παίρνουν τις εντολές από Μασονικές Στοές, Σηεντολογους κ.λπ έχουν δημιουργήσει τον στρατό των θυμάτων που πιστεύει στα είδωλα, στην γιόγκα στον διαλογισμό και πολεμούν με μίσος τον Χριστιανισμό.
Αυτά τα θύματα είναι τα όργανα τους. Και έχουν το θράσος να ονομάζονται Έλληνες... φυσικά δεν πρόκειται για Ελληνες αλλα για Τούρκους...

Μην ξεχνάτε πως παλιότερεα όποιος δεν ήταν Χριστιανός δεν λεγόταν Έλληνας...!

Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Ορθοδοξία με διάφορες προφάσεις με σκοπο να φέρουν την Νέα Εποχή .

Και όπως βλέπεται οι διάφοροι αρχαιολάτρες, 12θειστες, δήθεν άθεοι έχουν στόχο αυτό ακριβώς.

Να εκτελέσουν τις εντολές των Σιωνιστών, Εβραίων δηλαδή Τουρκαλάδων !

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 12:58 μ.μ. τράβα ρε βλάκα σε καμιά εκκλησία να κάμεις κανα παζάρι με την Παναγίτσα σου και άσε εμάς να τιμούμε ο,ποιους Θεούς θέλουμε!Τράβα βάλε καμια λαμπάδα,ίσα με το μπόι σου μπας και σου κάνει το "χατίρι" ο άγιος...ρε γελοία κότα,αφού δεν έχεις γνώσεις,ποιος στο πούτσο σε άφησε να μιλήσεις;Ο Γιαχβέ διέταξε τους Εβραίους υιούς του να σου επιτρέψουν να μιλάς;Για πες μας,λοιπόν,ακόλουθε της πραγματικής και αληθινής θρησκείας:Ο θεός της παλαιάς διαθήκης σου,είναι και ο θεός της καινής,ο πατήρ δηλαδή του Ιησού;Εάν ναι,εε τότε πιστεύεις σε κάποιον που διέταξε γενοκτονίες/σφαγές/λεηλασίες...κάτι σαν τον "αποστάτη,τον δόλιο και μισάνθρωπο Χίτλερ",που τόλμησε να τα βάλει με τους εκλεκτούς αδερφούς σου...!αα ρε αγράμματοι και ανειδίκευτοι βλάκες που υπάρχουν στον κόσμο...!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 6:21 μ.μ.dokei moi pws anaferesai stas sfagas pou dietakse na ginoun o Iaxbe ston Ihsou tou Naui,swsta?(kefalaio palaias diathhkhs H kai I).Polu swsth h parathrish sou.Apla oi xristianoi exoun,ektos twn allwn,twn gnwstwn kakwn,ki allo ena,to xeiriston apo ola ta xaraktisristika:thn apodoxh dixws eksereunhsh prwta...auto mas odhghse edw pou briskometha twra...h agnoia ths alhtheias kai tou orthou...aisxos!alla kai mprabo se atoma ws ese,agaphte,pou psaxnoun...(suggnwmi gia tous latinikous xarakthres,eimai ektos patridos).

Ανώνυμος είπε...

6:21 ΣΚΎΛΙΑΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ!

πανίβλακα τριμαλακα εχεις και αποψη ..κολοεβραιε μασονε.

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 7:59 μ.μ. έτσι αυτά θέλω να ακούγω από ακόλουθο της αληθινής θρησκείας, προστάτη των φτωχών και της αγάπης,πιστό στο "Θεό" που εμφανίζεται σε τρία πρόσωπα και κάνει μόνο καλό!έχεις διαβάσει πολλά βλέπω για να απαντάς με τέτοιον τρόπο,φίλε μου,κι αυτό φαίνεται δίχως να το θέλεις...!ρε γελοίο υποκείμενο,με χαρακτήρισες:φασιστικό εβραϊκό απολίθωμα,ανθέλληνα,τουρκόφιλο,πανίβλακα,τριμαλάκα,κωλοεβραίο μασόνο.Όλα αυτά,ή τα έβγαλες από το μυαλό σου(πράγμα που μοιάζει απίθανο...)ή τα κατάλαβες από την ανάρτησή μου και τα γραφθέντα σε αυτή,εξαιτίας της ανωτάτης σου νοημοσύνης(πιθανόν...)ή σε φώτισε ο Γιαχβέ και σου έδειξε το δρόμο της αλήθειας ενάντια στον "κακό" και μίζερο και υποχθόνιο εχθρό της χριστιανοσύνης(!)(πράγμα λογικό και πραγματικόν...)Ρε είσαι σοβαρός;Τι ρωτώ,αφού αδιάβαστος χριστιανός είσαι...!!