Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το τέλος του θα είναι φρικτό…


Κάθε μέρα…. μα κάθε μέρα….
Οι δικαιολογίες των πολιτικών ρουφιάνων και ξετσίπωτων γίνονται και πιο αναγουλιαστικές….
Και πάλι δεν είναι οι χειρότεροι αυτοί όμως….
Χειρότεροι είναι αυτοί που τους δίνουν πολιτικό χρόνο…… κι αυτοί είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν παραιτούνται….


Είναι οι συντεχνίες που γλύφουν κάθε μέρα να πάρουν κάτι παραπάνω με αντάλλαγμα την σιωπή τους….

Είναι οι δημοσιογράφοι που τους μιλάνε ακόμα στον πληθυντικό στα κανάλια και δεν τους βρίζουν τα ιερά και τα όσια τους…

Είναι όλοι όσοι ακόμα τους πιστεύουν….

Είναι όλοι όσοι δεν λένε να ξεφύγουν από τις παγίδες τους….

Είναι όλοι όσοι νομίζουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα με αυτούς και ότι κάτι θα αλλάξει….

Τώρα φτάσαμε στο σημείο να μην τους νοιάζει καθόλου πως είχαμε προγραμματίσει τις ζωές μας…

Άλλος είχε αγοράσει σπίτι με δάνειο….. άλλος παντρεύτηκε….. άλλος απέκτησε παιδιά….

Όλοι ονειρευτήκαμε….

Δεν τους νοιάζει όμως….

Ακόμα ο πιο γλυτσιάρης, ανεγκέφαλος, ηλίθιος και καραρουφιάνος του κάθε Σόρος μας απειλεί με παύση πληρωμών στο εσωτερικό αντί να απειλεί – ως οφείλει ένας πρωθυπουργός Έλληνας - τους ξένους με παύση των εξωτερικών χρεών…..

Να μου πείτε τώρα….. ποιος Έλληνας ;;;;;

Όλα για τις τράπεζες…. Όλα για να δώσουν σε ξένους τον ορυκτό μας πλούτο…. Όλα για να καταντήσουμε τα γκαρσονάκια του κάθε ξεκωλιάρη Γερμανού ή της κάθε Αγγλίδας «αδερφής»…..

Φυσικά επειδή στην ζωή ισχύει το «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» θα ισχύσει και τώρα….

Και όσο μεγαλύτερο είναι το κακό που συμβαίνει….. τόσο μεγαλύτερο καλό θα προκύψει στο τέλος…

Βλέπετε…… αν υποθέσουμε ότι οι Αγανακτισμένοι «ρίχνανε» την κυβέρνηση την άνοιξη σήμερα πάλι κάποια από τα γνωστά λαμόγια θα βρίσκανε χώρο στην πολιτική….

Αλλά εκεί που οδηγείτε το πράγμα αυτό στο τέλος δεν θα γίνει….

Αν είχατε την ελάχιστη διορατικότητα εσείς όλοι οι δυνάστες «σωτήρες μας» , αν ανοίγατε τα μάτια σας μία φορά έστω θα καταλαβαίνατε το εξής….

Χθες ήταν στον δρόμο ο άνεργος που δεν έχει δουλειά …… ο συνταξιούχος που μειώνεται η σύνταξη του…. ο επιχειρηματίας που έκλεισε το μαγαζί του… Ο κάθε αγανακτισμένος… και απέναντι τους τα ΜΑΤ και η κυβέρνηση με τα κομματόσκυλα της…

Αύριο όμως θα είναι μόνο πεινασμένοι… λυσσασμένοι για ένα κομμάτι ψωμί….

Άστεγες οικογένειες…. που δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους…

Συνταξιούχοι ….άρρωστοι…. χωρίς φάρμακα …. Που πλέον θα προτιμήσουν να πεθάνουν πολεμώντας, παρά σαν σκυλιά στον δρόμο….

Απολυμένοι εξηντάρηδες που η απελπισία θα τους στοιχειώνει σαν εφιάλτης…

Απελπισμένοι επιχειρηματίες… που όλο και κάποιος γνωστός τους θα έχει αυτοκτονήσει από τα χρέη…. Και θα έχει περάσει πολλές φορές από την σκέψη τους και η δική τους αυτοχειρία….

Φοιτητές…. Που θα βλέπουν τις προσπάθειες τους και τα όνειρά τους να ξεφτιλίζονται….

Γονείς…. που θα κλαίνε όταν δεν θα έχουν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα βασικά….

Άνεργοι…. που το επίδομα θα έχει τελειώσει και η πείνα θα τους έχει σαλέψει το μυαλό…..

…..και όλοι τους αποφασισμένοι για μια καλύτερη ζωή…. Έστω και για καλύτερα όνειρα….

Έστω και για ελαφρύτερα βάσανα…..

Και πλέον απέναντι δεν θα έχει σημασία ποιος θα βρεθεί…..

Γιατί όποιος βρεθεί απέναντι, είτε ακούσια είτε εκούσια….

…..το τέλος του θα είναι φρικτό…..

ΙΩΑΝΝΗΣ

αἰέν ἀριστεύειν
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννη μας εκφράζεις απόλυτα. Μπράβο, τα λες τα πράγματα όπως είναι. Και θα είναι το τέλος τους όπως τους αξίζει. Όσο για εμάς, έχουμε υπομονή, "αγάλι-αγάλι..." λέει η παροιμία. Οψόμεθα φίλε μου.

Modestus είπε...

Και μετά ξύπνησες και ζήτησες κουβέρτα. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν από το πολύ αίμα. Αλλά έτσι είναι ο Νεοέλληνας, μεγαλοστομίες και όταν έρχεται το δια ταύτα κλάνει μέντες. Κι εγώ σου λέω δεν θα κάνεις τίποτα θα κάτσεις σαν καλή κοτούλα κο κο κο στα αυγά σου και θα περιμένεις από άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Τον Γιωργάκη και κάθε Γιωργάκη ποιος τον ψήφισε και βγήκε ε; Αυτό δεν το ρωτάς; Υπάρχει ένας κομματικός στρατός που μπορεί να είναι ο γείτονας σου, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο φίλος σου. Τώρα πολλοί από αυτούς εύχονται ίσως να το κόβανε το κ***χερο τους αλλά είναι αργά για δάκρυα. Τόσα χρόνια τρώνε το παραμύθι ακόμα και τώρα που το πράγμα έχει πιάσει πάτο βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν. Αφού είσαι τόσο μαμιάς, μάμησε πρώτα αυτούς που ξέρεις ότι ψήφισαν αυτό το κάθαρμα και μετά παρέλαβε και του υπόλοιπους. Άιντε πια με το κάθε ζώο εδώ πέρα, τον ψηφίσατε; Λουστήτε τον τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ωραια ολα αυτά αλλά μην ξεχνατε οτι το Μεξικο ειναι υπό πτωχευση εδω και 30 χρόνια, στην Ονδουρα τους υποσιτιζουν για να μην εξεγειρονται κλπ κλπ. Γνωριζουν να διαχειριζονται κρισεις και τα οπλα τα εχουν αλλοι. Τοτε ειναι που λεω δεν κανει κανενα ντου η Τουρκια να αναγκαστουν να μας δωσουν οπλισμό και να σπασουμε μετά πλάκα?????

Ανώνυμος είπε...

MODESTOYS ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολλά νέυρα Modestus. Μάλλον εσύ ψηφισες τον Γιωργάκη και τώρα όταν τον βρίζουν σε τσούζει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς 6.19
ΜΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΟΦΗΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

Ιωάννης είπε...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Modestus αν είταν στις απαρχές της επανάστασης του 21 θα έλεγε στους Ελληνες.Τι θέλετε; Για 400 χρόνια δεν ανεχώσασταν τους Τούρκους; Θέλετε Επανάσταση τώρα; Οχι να καθήσετε στα αυγά σας και να μην μιλατε.Ρε μάγκα modestus πας καλα; Το μέλλον θα κοιτάξουμε.Αν σκεφτούμε ετσι όπως σκέφτεσαι εσυ την γαμήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ταπεινή μου άποψη είναι πως ο Modestus συντάσεται μαζί σου κι οχι απέναντί σου φίλε Ιωάννη. Απλά με αυτά που λέει θέλει να σου δείξει πως οι Έλληνες έχουν γίνει πολύ "μαλακοί", πολύ ευκολόπιστοι, πολύ παρτάκηδες, πολύ διεφθαρμένοι και εκμαυλισμένοι τελικά.
Πιστεύω πως με τον τρόπο του προσπαθεί περισσότερο να αφυπνίσει κι αυτός όλους αυτούς κι οχι να κοντράρει την (απολύτως σωστή κατά την άποψή μου) τοποθέτησή σου. Όσοι λοιπόν συντασσόμαστε μαζί σου ας τον καλωσορίσουμε αντί να τον διώχνουμε. Δεν περισεύει ΚΑΝΕΙΣ σε αυτόν τον υπερ πάντων αγώνα για την Πατρίδα και τις ΖΩΕΣ τις δικές μας αλλά πολύ περισσότερο των παιδιών μας...

Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

διαβασα προσεκτικα τα σχολια αλλα νομιζω οτρι ο νεοελληνασ δεν εχει καμια σχεση με τον ελληνασ των αγωνιστων τησ επαναστασεωσ του "21 αυτοι ηταν υγιει κυταρα μιασ λεβεντογενασ μανασ εμεισ ειμαστε κλασοπατατεσ! ουδεμια σχεσει και αν γινει ποτε επανασταση θα ειναι υποκεινουμενη απο ξενα κεντρα! δεν ειμαστε λαοσ με δυναμη και αξιοπρεπεια ειμαστε τα παιδια του φραπε.....!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!!!
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!
ΛΕΛΕΔΕΣ!!!!
ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ!!!!!!
(Καληνύχτα κορίτσια.........πάω να ξυρίστώ για να είμαι έτοιμος....)

Ανώνυμος είπε...

MODESTUS ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΞΕΒΟΛΕΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 'ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ.ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΗΤΟΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ...ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΙΣ....Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΡΙΣΕΙ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΕΣ ΜΑΣ.