Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο…



…Για να συσπειρώσουν τη “Νέα Διακυβέρνηση”, ή για να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο Αιγαίο που δεν έχει υπουργείο ούτε ΑΟΖ; Για να καλύψουν την πληρωμή των CDS; Είναι τόσα τα ΔΙΣ που λαδώνουν από στρατηγούς μέχρι “εταίρους”. Επειδή τα παιχνιδάκια των ....κεμαλοναζί με τους ντόπιους υπαλλήλους τους είναι γνωστά και όχι τόσο στεγανά, ας το σκεφτούν πάρα πολύ οι ντόπιοι νεοσημίτηδες. Με την πατρίδα δεν παίζετε πλέον κύριοι, είναι σα να παίζετε με το κεφάλι σας. Σημειώστε το, σε λίγο θα επανέλθουμε…


olympia

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωρε λες να έχουμε καλοκαιρινό χαβά?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΥΓΑ!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚ...

ΜΕ 400-500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ/ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ/ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΣΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΛΩΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

theo είπε...

Όταν φυτρώνουν τα σπανάκια...

Ανώνυμος είπε...

Πότε φυτρώνουν τα σπανάκια;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

πότε φυτρώνουν τα σπανάκια;;

Ανώνυμος είπε...

9:31 δεν μπορω να σου πω!!

Ανώνυμος είπε...

kalo ftinoporo paides....

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΙΣΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ....ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΣΚΗΝΕΣ , ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ , ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Z.O.G.)..EΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12:00 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ .....ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

τελικά τα σπανάκια πότε φυτρώνουν;;;

Ανώνυμος είπε...

Του Αγιου Παισιου ανημερα :)

Ανώνυμος είπε...

TA SPANAKIA FYTRONOYN OTAN H FALAKRH APEILH VGALEI MALIA

GRArktos είπε...

"Αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι για πόλεμο" Θεμιστοκλής

επιβάλετε ο αγώνας στη πλατεία... αλλά να είσαι έτοιμος. διότι... αν καταφέρουμε να μην υποδουλωθούμε οικονομικά. πως αλλιώς θα μας υποδουλώσουν;
ίσος να είμαι φαντασμένος :)

Ανώνυμος είπε...

Σπανάκι
Το σπανάκι είναι ένα εύκολο στην καλλιέργεια κηπευτικό. Μπορεί να καλλιεργηθεί στον κήπο και το μπαλκόνι.
Το σπανάκι σπέρνεται από αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Φεβρουαρίου.
Το σπανάκι είναι φυτό ψυχροαπαιτητικό. Θέλει δηλαδή χαμηλές θερμοκρασίες για να ευδοκιμήσει.
Το σπανάκι καλλιεργείται σε μεγάλη ποικιλία εδαφών, αλλά τα αμμοπηλώδη είναι τα πιο κατάλληλα. Για πρώιμες χειμωνιάτικες καλλιέργειες τα αμμώδη στραγγιζόμενα και πλούσια σε χούμο χώματα είναι τα ιδανικότερα.
Πειραματικά δεδομένα έδειξαν ότι το σπανάκι είναι πολύ ευαίσθητο σε όξινα χώματα με pH μικρότερο του 5,5. Το ιδανικό pH βρίσκεται μεταξύ 6 και –7.
Λίπανση – Λίπασμα για το σπανάκι
Το ιδανικό λίπασμα για το σπανάκι, έχει αναλογίες 8-–8–-8 ή 12–-12–-12. Για το τι σημαίνουν οι αριθμοί στο λίπασμα, δείτε το άρθρο: Βασικές γνώσεις για τα λιπάσματα.
Καλλιεργώ σπανάκι
Το σπανάκι έχει επιπόλαιο ριζικό σύστημα και ευδοκιμεί σε ομοιόμορφο υγρό χώμα. Το πρώτο πότισμα γίνεται αμέσως μετά το φύτρωμα, εφόσον δεν υπάρχει υγρασία. Ανάμεσα στο φύτρωμα και το μάζεμα πρέπει να γίνονται τρία ποτίσματα αν δεν υπάρχει βροχή ή υγρασία αρκετή.
Το σπανάκι αντέχει και σε θερμοκρασίες κάτω από –6 βαθμούς Κελσίου. Ο σπόρος φυτρώνει και σε θερμοκρασίες 5–-15 βαθμούς Κελσίου, ενώ η ανάπτυξη των φυτών συνεχίζεται και κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου.
Για να έχετε συνεχή παραγωγή, σπείρετε τα σπανάκια με διαφορά 15 ημερών.
Ποικιλίες σπανακιού
Υπάρχουν δύο βασικές ποικιλίες. Αυτές που δίνουν σγουρά φύλλα και αυτές που δίνουν λεία φύλλα. Συνήθως σπέρνω και από τις δύο ποικιλίες.
Τρόπος σποράς
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος σποράς του σπανακιού είναι η τοποθέτηση των σπόρων απευθείας στο χώμα.
Το βάθος σποράς είναι περίπου 1 εκατοστό. Σε κάθε λακκάκι ρίξτε 3 με 4 σπόρους. Το κάθε λακκάκι πρέπει να απέχει 30 με 40 εκατοστά από το άλλο. Αν σπέρνετε σε σειρές, η κάθε σειρά πρέπει να απέχει 30 με 40 εκατοστά από την άλλη.

Σπέρνω το σπανάκι σε σειρές.
Ένας γείτονας, μου είχε προτείνει πέρυσι να ρίξω χύμα με το χέρι τους σπόρους στο έδαφος και απλά να τους σκεπάσω με χώμα. Το δοκίμασα στο κτήμα. Κατέληξε σε αποτυχία γιατί τα σπανάκια μπερδεύτηκαν με τα αγριόχορτα που μεγάλωναν εκείνη την εποχή. Όταν είναι μικρά, δε μπορείς να τα ξεχωρίσεις και να αφαιρέσεις τα αγριόχορτα. Τα αγριόχορτα έπνιξαν τα σπανάκια, τα οποία δε μεγάλωσαν ποτέ.

Το σπανάκι μπερδεύτηκε με τα αγριόχορτα.
Συγκομιδή σπανακιού
Υπάρχουν δύο τρόποι συγκομιδής. Εγώ προτιμώ το δεύτερο.
Κόβετε το σπανάκι από τη ρίζα, λίγο κάτω από το χώμα. Αφαιρείτε όλο το φυτό. Αυτός ο τρόπος συγκομιδής είναι κατάλληλος για εμπορική καλλιέργεια.
Κόβετε από το σπανάκι μόνο τα φύλλα που θέλετε. Το φυτό συνεχίζει να μεγαλώνει και να παράγει νέα φύλλα.
Συντήρηση σπανακιού
Τα σπανάκια ΔΕ συντηρούνται πάνω από 10 ημέρες στο ψυγείο.
Μπορείτε όμως να τα βράσετε, να τα στραγγίσετε και να τα βάλετε στην κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθούν για μήνες.
Ασθένειες – Εχθροί
Δείτε το άρθρο: Καλλιεργώ Λαχανικά-Κηπευτικά: Σπανάκι.

Ανώνυμος είπε...

.....αλλά πληροφορίες Απο σοβαρή εθνική ΥΠΗΡΕΣΙΑ αναφέρουν ως επικυνδυνη περίοδο για ΕΘΝΙΚΟ σοκ την περίοδο που φυτρώνουν τα λάχανα ,,,,,,,!!!'!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΟΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙΡΟ.ΕΛΠΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ WIKIPEDIA!!

Ανώνυμος είπε...

τα σπανακια δε φυτρωνουν.. ετοιμα τα πουλανε..

Ανώνυμος είπε...

-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΛΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΪ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ, ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"...

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΠΛΗΤΕΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ...ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΕΘΝΙΚΟ" ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ...!!!

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Ποια σπανάκια ρε;;; Για λάχανα έλεγε όχι για σπανάκια...Και εννοούσε την χρονική διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΓΑΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΑΝΑΠΟΔΗ!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. Π

Ανώνυμος είπε...

12:37 ετσι μπραβο λεβεντη μου.

Ανώνυμος είπε...

προς τον 12: 24 . ποσο αποδιδει το στρεμμα και σε τι τιμη τα δινεις?

Ανώνυμος είπε...

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος»

http://kerkidablog.com/index.php/archives/7921

Ανώνυμος είπε...

Παρασκεύη 8 Ιουλίου 2011... υπάρχουν κάποια στοιχεία (προφητείες) για αυτήν την ημερομηνια τα οποία λένε οτι θα γίνει Κάποιο επεισόδιο με την ΕΛΛΑΣ... για να δούμε παντως να ειστε έτοιμοι αδέρφια!