Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Τι είναι αυτά;Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο ....
 περίεργες….κεραίες!

Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.

Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.

Αρχίσαμε λοιπόν να ρωτάμε τους σεκιούριτι που…φρουρούσαν τα εν λόγο φορτηγά. Πήραμε μια επίσημη απάντηση η οποία μας προξένησε καινούργια ερωτηματικά: «οι κεραίες των φορτηγών είναι προσφορά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και βρίσκονται εκεί για να ενισχύουν το σήμα των κινητών τηλεφώνων στο….σύνταγμα»(!!!!)

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Αν πάρουμε την επίσημη εκδοχή τότε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην έχουν σήμα τα…κινητά. Επίσης εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Οι εν λόγο κεραίες είναι ακριβώς στην περιοχή που μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες. Άρα οι κεραίες της κινητής έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να τοποθέτησε δίπλα στα κεφάλια μας κεραίες που επιβεβαιωμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία; Πως επιτράπηκε να φέρουν τόσο κοντά στον κόσμο κεραίες κινητής όταν πλέον έχει απαγορευθεί να τοποθετούνται και στις ταράτσες των σπιτιών;

Η παραφιλολογία.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη στο ζήτημα. Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο να την αναλύσουμε καθώς δεν αποδεικνύεται εύκολα και εντάσσεται στην λεγόμενη «παραφιλολογία» όμως επειδή έχει επιστημονικό υπόβαθρο και αφορά το μέλλον του…κεφαλιού μας και των παιδιών μας είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε καλώντας ταυτοχρόνως τους ενεργούς πολίτες να το ψάξουν και να ενημερωθούν επί του ζητήματος.

Σύμφωνα με αυτή την «άλλη» άποψη υπάρχουν πληροφορίες ότι όντος τα κινητά στο Σύνταγμα τον τελευταίο καιρό είχανε πρόβλημα. Το θέμα ήταν πωςΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΑ δεν μπορούσανε να καλέσουν ούτε να δεχθούν κλήσεις όση ώρα ήταν στην ευρήτερη περιοχή του Συντάγματος. Σαν κάτι να τα «μπλόκαρε» και να εμπόδιζε το σήμα. Η ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φαινόμενο οφειλόταν στα μέτρα ελέγχου πληθυσμού που τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης έχουν φέρει στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα:

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τους γνωστούς ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και έχουμε εμπεδώσει ότι επηρεάζουν σίγουρα το κλήμα μας καθώς δεν είναι φυσικό να βρέχει καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα σαν να είμαστε…Αγγλία. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψεκάζουν (το γιατί το υποπτευόμαστε.
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα συστατικά που ψεκάζουν είναι το ΜΑΓΓΑΝΙΟ γνωστό και κοινό ορυκτό το οποίο προκαλεί πύκνωση της ατμόσφαιρας όταν αυτό ψεκασθεί σε αυτή. Την πρακτική του ψεκασμού με μαγγάνιο την έχουν εφαρμόσει οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε χώρα που επρόκειτο να κάνουν πόλεμο στο παρελθόν διότι με την πύκνωση της ατμόσφαιρας υπάρχει καλύτερη απόκριση στις επικοινωνίες καθώς εμποδίζονται τα διάφορα κύματα να διαφύγουν και ανακλώνται πίσω στην γη (σαν καθρέπτης).

Τι σχέση έχει αυτό με τον έλεγχο του πλήθους; Θα σας πούμε. Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει, αυτοί επιρρεάζουν άμεσα την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συγκεκριμένες συχνότητες: Είναι οι γνωστοί σε όλους μας Υπέρηχοι και υπόηχοι. Η πιο γνωστή εφαρμογή των εν λόγο ήχων είναι το υπερηχογράφημα, όμως όλοι ξέρουμε και την συσκευή που βάζοντας την στην πρίζα του σπιτιού μας διώχνουμε τα τρωκτικά (ποντίκια) και άλλα ζωύφια με τους υπόηχους που αυτή παράγει!

Έχει λοιπόν ανακαλυφθεί πως οι ΥΠΟΗΧΟΙ σε συγκεκριμένες συχνότητες δεν διώχνουν μόνο τα τρωκτικά αλλά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας αίσθημα ΚΟΠΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ καθώς και ΟΚΝΗΡΙΑ.

Αν λοιπόν για να ελέγξουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά χρησιμοποιούν μηχανήματα παραγωγής υπόηχων (πράγμα που είναι πολύ απλό να γίνει με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα) τότε θα κάνανε το εξής: Θα βάζανε σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια (π.χ. Της κρατικής ασφάλειας ή του ΟΤΕ) τέτοια μηχανήματα εκπομπής υπόηχων. Επειδή το πρόβλημα είναι πως ΑΝ τα συγκεκριμένα κύμματα εκπέμπονται σε ευθεία γραμμή θα χρειαζόταν εκατοντάδες τέτοια για να καλύψουν όλο το λεκανοπέδιο όπως επίσης ΑΝ χρειαζόταν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν δύσκολο, οπότε η λύση θα ήταν η εξής: Θα ψεκάζανε στην ατμόσφαιρα με ΜΑΓΓΑΝΙΟ και θα εκπέμπανε τους υπόηχους προς τα εκεί. Το μαγγάνιο θα ανακλούσε τα κύμματα προς κάθε κατεύθυνση της γήινης επιφάνειας με αποτέλεσμα να γινόταν μια ομπρέλα στην οποία όσοι ήταν εγκλωβισμένοι θα είχαν άμεση επιρροή από τους υπόηχους.

Για να μην επεκταθούμε σε επιστημονικές αναλύσεις και κουράσουμε τον αναγνώστη θα πούμε πως αν ισχύει η θεωρία αυτό σημαίνει πως ολόκληρες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας βομβαρδίζονται με υπόηχους και με την βοήθεια των αεροψεκασμών μας κάνουν το μυαλό και την ψυχολογία σουρωτήρι ώστε να μην έχουμε το κουράγιο να αντιδράσουμε.

Αν ισχύει η θεωρία αυτή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού θα πρέπει να το ψάξουμε όλοι μας αλλά το πρόβλημα είναι πως στην εν λόγο πρακτική δεν υπάρχει αντίδοτο που να προσφέρει 100% κάλυψη των συμπτωμάτων.

Οι ωτασπίδες προσφέρουν μια προστασία της τάξης του 30% καθώς εκτός από τα τύμπανα των αυτιών δονείται όλη η περιοχή του κεφαλιού συν του ότι αν πήγαινε κάποιος σε πορείες και διαμαρτυρίες με ωτασπίδες δεν θα άκουγε τίποτα. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προσφέρει είναι κάποιο είδος κράνους από φελιζόλ καθώς το φελιζόλ προσφέρει άριστη ηχομόνωση. Ένα τέτοιο κράνος συνδυασμό με ωτασπίδες θα πρόσφερε μεγάλη προστασία από αυτά τα μέτρα ΑΝ είναι αληθινές οι υποθέσεις που κάνουμε…

Ενημέρωση για το Μαγγάνιο

Μαγγάνιο (Mn):
Ανεπιθύμητο και ευκίνητο στοιχείο, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 50 καιενδεικτικό τα 20 μg/l. Απαντάται στη φύση με τη μορφή δισθενούς, τρισθενούς και τετρασθενούς στοιχείου. Η πλέον αφομοιώσιμη μορφή είναι το δισθενές μαγγάνιο και λιγότερο το τρισθενές, η δε αφομοίωση του από τον οργανισμό σχετίζεται στενά με το pΗ. Το μαγγάνιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό ιχνοστοιχείο και συμμετέχει σε ενζυμικές αντιδράσεις.

Απορροφάται από το έντερο και εναποθηκεύεται στους νεφρούς, στο ήπαρ, στα οστά και σε μικρές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο. Απεκκρίνεται από την γαστρεντερική οδό δια μέσου της χολής. Αυξημένες συγκεντρώσεις στα πόσιμα νερά μπορεί να προκαλέσουν, πονοκεφάλους, αδυναμία, υπερευαισθησία, αϋπνία, νοητικές διαταραχές και ψυχώσεις. Επίσης νευρολογικές διαταραχές όπως η νόσος του Parkinson. Χαρακτηριστικό είναι το βάδισμα με το σώμα να γέρνει προς τα εμπρός.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καψτε τα μπουρδελοφορτηγα και να δειτε τι καλα που περνουν ζαλαδες και τα υπολειπα συμπτωματα.μονο ετσι θα δουμε λυτρωση.

Ανώνυμος είπε...

autoktona psile.....
diabase 5 pragmata gia tis tilepikinonis kai pos litourgoun i rota kapion pou einai sxetikos prin grapsis oles autes tis asinartisies!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηλεκτρονικός Μηχανικός εδώ παιδιά μπράβο που ξανατραβήξατε φωτογραφίες...... και μου κάνει όντως να αναρωτιέμαι για το πρώτο φορτηγάκι δηλαδή αυτό με το υπερηψωμένο Λινκ στην Κορυφή..... μου κάνει μεγάλη εντύπωση το σχήμα του. Δείχνει ότι είναι πολύ πρόχειρο τοποθετημένο και μάλιστα καλυμένο με ξύλο το μισό δηλαδή αυτό που είναι τετράγωνο και το άλλο που είναι στρογγυλό.......δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά πρέπει να είναι καλυμμένη παράνομη κεραία τύπου λ/4 και το χειρότερο είναι ότι εκπέμπει ομοιοκατευθυντικά δηλαδή προς όλες τις κατευθύνσεις εκτός από κατακόρυφα της κεραίας. Είναι δηλαδή μια κατακόρυφη πολωμένη κεραία.......είναι όντως ανησυχητικό.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=F3-SIXCkh5E
edo isos eksigei ti mporei na einai... apla as exoume ta matia mas anoixta

kentavros είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτήστε ποιας εταιρίας είναι........

Ανώνυμος είπε...

Επίσης από φίλο μου καρδιολόγο μεγάλου βεληνεκούς, έμαθα ότι έχουν αυξηθεί και οι κολπικές μαρμαρυγές στην καρδιά, οι οποίες σχετίζονται με το ηλεκτρικό της σύστημα και πολύ πιθανόν να οφείλονται σε αυτά που μας ψεκάζουν.
Αν είναι έτσι κινδυνεύουν και αυτοί που ψεκάζουν και τα βρωμόπαιδά τους εφόσον δεν υπάρχει ασπίδα προστασίας γι αυτό.
Για σκεφθείτε το καβαλημένοι κυβερνητικοί ότι τα μοσχάρια σας κινδυνεύουν και αυτά μαζί με την φτωχολογιά.
Ποιος είπε ότι η Νέμεσις δεν ήταν Ελληνική;

Ανώνυμος είπε...

ευ...π?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=d_uWaXiECkM

Ανώνυμος είπε...

Καλλίτερα να ψάξουμε λίγο αν είναι το ίδιο σύστημα που έχουν σε προβληματικές περιοχές του πλανήτη, (πχ Ιρακ, φορτωμένο σε HAMMER), και με τη χρήση πολύ υψηλών συχνοτήτων (TerraHerz) σε συγκεκριμένη ένταση κυριολέκτικά "ψήνει" τον εγκέφαλο, ΄και τα αλλα ζωτικά όργανα.
΄Καλό θα ήταν ένα κράνος από απλό αλουμινόχαρτο, κάτω από ένα καπέλο.
Και φυσικά καλό θα ήταν μια επίσκεψη ομάδας πολιτών (ευσώμων) στα αναφερόμενα φορτηγά. Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι είναι αυτό το σύστημα που σας περιέγραψα.

Ανώνυμος είπε...

με το αυτοσχεδιο κρανος που λες θα σωσεις το κεφαλι σου και αφοθ ισχυριζεσε οτι ψηνει και αλλα οργανα θα σου καψει τα @@.
Συνελθετε.Οι κεραιες εχουν συγκεκριμενη χωριτικοτητα.Οταν μαζευτε περισσοτερος κοσμος απο το συνηθισμενο δεν μπορουν να εξυπηρετησουν γιαυτο βαζουν βοηθητικες.Δεν ειναι βλακες οι εταιριες να χανουν εσοδα.Οτι ειναι βλαβερες ειναι,αλλα σαν μια οποιαδηποτε κεραια απο τις κρυμενες μεσα σε θερμοσιφονες.
Τα φορτηγακια χωρις κεραιες να φοβασε γιατι εκει μεσα μπορει να εχουνε βαλιτζακια.Αν και μου φενεται απιθανο με τοσο κοσμο απλα να "αγανακτει" εκει περα.Το τι ειναi τα βαλιτζακια κανε ενα search στο google και θα μαθεις.

Ανώνυμος είπε...

6, 20 σωστος, μαλακακο 6,16 ρουφιανακο τα ιδια κανεις συνεχεια σε καθε αντινεοταξικο αρθρο....σε εχουμε παρει χαμπαρι ολοι!!
λοιπον εχεις ακουσει σιγουρα για το λεγομενο ΄΄ηχητικο κανονι΄΄, (βαριεμαι να γραφω λεπτομερειες, για τις επιπτωσεις που προκαλει στο ''αντικειμενο'' και ουχι υποκειμενο οπως θα ηταν το σωστο! ,ετσι το αναφερουν στη εξειδικευμενη βιβλιογραφια τους ΄΄αυτοι΄΄, και το πως ακριβως λειτουργει)...τετοιο ειναι αλλα μικρης κλιμακας!!...γινονται και αλλα πειραματα στο συνταγμα, τα προβατα ειναι μαζεμενα, οτι καλυτερο για ''αυτους''!!!ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ....

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ere ti kiklofori eleuthero..........

Ανώνυμος είπε...

1) einai to proto mou post edw mesa :D
2) ηχητικο κανονι ?? distixos oxi ala dose ena link
antikeimeno kai oxi ipokeimeno ??? ok na fadsto auto tha to katalabw ama diabasw gia to kanoni tespa..
3) epetoidh!! KAI LIGA LES merikes fores ginome kai elouroides!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι πίνετε όλοι εδώ μέσα και δεν μας δίνετε! Να σας πω εγώ τι είναι.είναι της NASA οι κεραίες και υπνωτίζουν. ΧΑ ΧΑ. Τελικά όλοι έχουν μια γνώμη για όλα και ο καθένας λέει τις παπαριες του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ??????????ΗΑΗΑΗΑ

Ανώνυμος είπε...

11,23 ΚΑΙ 11,27 Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ....ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ..ΟΥΣΤ!!

Ανώνυμος είπε...

10,31 egw ti na kano? :P ahhaha

Ανώνυμος είπε...

11:40 μην αρπαζεσε.θα σε βαλουνε στοχο με το κανονι για να σε ηρεμισουνε και οχι κρανος απο αλουμινοχαρτο δεν θα σε σωνει,αλλα ουτε ολοκληρο ρολο sanitas.

Ανώνυμος είπε...

:D hahaah

Ανώνυμος είπε...

SOS SOS SOS ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
http://www.youtube.com/watch?v=x b7GJjZMC2U&NR=1
..

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

παιδια βγαλτε τα απο εκει με οποιον τροπο μπορειτε