Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΠ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ;



Anti-ntp:Τα blogs φωναζουν χρονια οτι υπάρχουν αλλοδαποί στους προβοκάτορες... Τώρα ανησυχισε η EYΠ;;;

Αυτά που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες στη χώρα, μέχρι να γίνουν εκλογές και να πάμε σε πολυκομματική κυβέρνηση, δεν θα..... έχουν ξαναγίνει από το 1949. Και θα αφορούν άμεσα θέματα ασφάλειας... 
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον διοικητή της ΕΥΠ Μπίκα δεν είναι τυχαία .Σίγουρα οι πληροφορίες περί σκληρών κακοποιών αλλοδαπών είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο , το ερώτημα είναι αν είναι αγανακτισμένοι ,είναι κατσαπλιάδες ,ή είναι εντολοδόχοι κάποιων κυβερνήσεων ή απλά πληρωμένοι απο κάποιους .
Η αναταραχή και οι βιαιότητες μπορούν να επεκταθούν σε σημείο που τα χθεσινά επεισόδια να φαντάζουν αστεία. Οι αρχές ασφαλείας ανησυχούν από την συμμετοχή λαθρομεταναστών και ξένων στις βιαιότητες. Η σύλληψη του 33χρονου από το Μπαγκλαντές που έκρυβε σιδερολοστούς σε πάρκο τους έχει κινητοποιήσει, αφού είναι σαφές ότι υπάρχει σχέδιο. 


Έχουν ήδη τα σαΐνια της ΕΥΠ βγάλει φτερά και σε λίγο θα έχουμε και και λαγούς .! Αλλά αν δεν χειριστούμε με το θέμα με την αρμόζουσα σημασία όλα θα πάνε κατά διαβόλου ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτά που θα έρθουν αν δεν προλάβουμε δεν θα συμμαζεύονται .
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
ΠΗΓΕΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_222.html#ixzz1PdN3VYJa

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h eyp na mas pei kai gia tous misthoforous matatzides...

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες είναι όπως οι κόνδορες στην Αργεντινή!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό τους εφεραν. Για 5η φαλαγγα στη χωρα οταν θα ξεσπουσαν οι ταραχες λογω των οικονομικων μετρων. Μα φυσικά εκει οδηγουσε ο υπερδανεισμός. Το ηξεραν. Επομενως γιατι ανησυχούν τωρα? Τωρα ο θεος βοηθός.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

«θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και θα γίνουν μεγάλες φασαρίες στην πρωτεύουσα» αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ. ΣΚΟΠΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΕΜΠΟΔΙΟ Σ'ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ρόλος των μετανασατών είναι γνωστός και απο τα επεισόδια του 2008.
Θυμάστε τα ρεπορτάζ απο τα Τίρανα όπου είχαν γεμίσει με εμπορεύματα απο το πλιάτσικο της Αθήνας ;
Το τι θα έκαναν σε περίπτωση κρίσεως οι μουσουλμάνοι ιδιαίτερα, αλλά και άλλοι απο μαφιόζικες χώρες. Το ξέραμε όμως μόνο εμείς οι <>-<>.
Τον Έλληνα απο την πλύση εγκεφάλου που έχει φάει, θα τον συνεφέρει μόνο η μέγιστη των δοκιμασιών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟ 1974 ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΤΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ [ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ,ΜΥΣΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ] ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΛΑΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ...