Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Η BILDEBERG ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ"



davidrockefellerΜια μέρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της "παγκόσμιας ελίτ", της Λέσχης Bilderberg, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, είχε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν πως η "μυστική" αυτή ομάδα, κρύβεται πίσω από τις περισσότερες κρίσιμες παγκόσμιες υποθέσεις.
Μάλιστα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του καθηγητή, Andrew Kakabadse, ο οποίος υπογράμμισε ότι.....
, η Bilderberg, έχει "ιδιωτικό" και όχι μυστικό χαρακτήρα.

Στις 13 Ιουνίο, Andrew Kakabadse, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Cranfield School of Management, μίλησε για τη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, με αφορμή το ετήσιο γεγονός της συνεδρίασής της, όπου η παγκόσμια ελίτ συναντάται, για να συζητήσει τα προβλήματα του κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Kakabadse παραδέχθηκε ότι οι συνωμοσιολόγοι, παρά το γεγονός ότι, πολλές φορές, είναι "περισσότερο ενθουσιώδεις", απ'όσο πρέπει, σε αρκετές περιπτώσεις
"έχουν κάποιο δίκιο".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς Κορινθίους Β 4:4
"Γιατί ο σατανάς ο θεός αυτού του αιώνα έχει τυφλώσει τη σκέψει των απίστων ώστε να μην μπορούν να δουν το φως του ευαγγελίου που αποκαλύπτει τη δόξα του Χριστού ο οποίος είναι εικόνα του Θεού".
Προς Εφεσίους 6:12-13
Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες δηλαδή με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου,τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό.
Γι αυτό φορέστε την πανοπλία του Θεού ώστε να μπορέσετε να προβάλετε αντίσταση όταν έρθει η ώρα της σατανικής επίθεσης.
Λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο για να μείνετε σταθεροί στις θέσης σας.

Ησαίας 5:20-21-22-23
Αλίμονο σ' εκείνους που λένε το κακό καλό και το καλό κακό,που παραστάινουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο,
που κάνουν το πικρό γλυκό και το γλυκό πικρό.
Αλίμονο σ' εκείνους που θαρρούν πως είναι σοφοί και για έξυπνοι περνιούνται.Αλίμονο σ' εκείνους που έναι ήρωες μονάχα στο κρασί κι είναι γενναίοι μόνο όταν τα δυνατά ποτά τ' αναμειγνύουν που μ' ένα δώρο αθωώνουνε τον ένοχο και αγνοούν το δίκιο του αθώου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ... ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ