Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο αδερφός του πρωθυπουργού αγόρασε cds! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.



Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Judgement Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Judgement Partners:
Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση
Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Διαβάστε και φρίξτε:
Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται 1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!
Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την
Δείτε τώρα  τι αναφέρεται  σε παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά  (http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf )
“Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.
Ξέρετε όμως γιατι δεν ήταν ο κύριος Figueres στο WEF; Γιατί απλούστατα παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με μίζες από την εταιρεία Alcatel που φερόταν να έχει λάβει!
Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.
Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις. Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.
Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!
Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης.
Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
* Οι φωτογραφίες εδώ:

Christiana Figueres – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – Christiana Figueres, Executive Secretary, United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), Bonn; Global Agenda Council on Climate Change, is caputred during the session ‘The New Reality of Climate Change’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Michael Wuertenberg

George A. Papandreou – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – George A. Papandreou, Prime Minister of Greece, gestures during the session ‘Europe: Back to the Drawing Board?’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Moritz Hager

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τώρα έλεγχος να λάμψει όλη η αλήθεια.Τέρμα η κοροιδία και η προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

kammenos ο ανθρωπος που εχει αρχιδια μακαρι να ειχαμε 2-3 ακομα σαν και αυτον

kokos είπε...

Στηστε πολυβολα και οχι ΔΙκαστηρια.πολυβολα και ΜΟΝΟ πολυβολα...ΕΚΤΕΛΈΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου κοκο!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους φάμε τώρα, θα μας φάνε αυτοί!!!
Εγώ κουφάλες αν τολμήσετε και κόψετε το ψωμί των παιδιών μου θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν τα κοτρόνια για να σας ανοίξουν τα κεφάλια.
Ρε καριόλες Παπανδρέοι 3 γενιές άχρηστοι πολιτικοί και όμως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα τον ξαναψηφίσουν.
Είμαστε από παντού κλεισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

kamenos tous ekapse ore gledia ti exoun ta poun oi megali dimosiografi? mipos prepi na gini kamia apergia? se prodotes mono thanatiki pini iparxi....

Ανώνυμος είπε...

Ksypnate paidia:
http://videos.www1.arte.tv/fr/videos/interview_de_theodore_margellos-3580384.html
titlos to arthrou: synentefksh Margellou...kontinou anthropou to Papandreou

Ανώνυμος είπε...

gia parte kai afto gia osous katalavenoun liga gallika

http://www.arte.tv/fr/Le-blog-de-Jean-Quatremer/3568456,CmC=3567710.html

.............., un ancien trader grec et ami du premier ministre grec, George Papandreou, Theodore Margellos, ...........................

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο λόγια είστε όμως! Και την φρέσκια καραμέλα του "εδώ και τώρα" από μερικά ζωντόβολα! Το 72% από εσάς, δεν θεώρησε σκόπιμο να παραβρεθεί σε οποιαδήποτε κινητοποίηση μέσα στο 2010, όπως κυκλοφόρησε σήμερα. Σκύψτε και απολαύστε το λοιπόν ζώα...

Ανώνυμος είπε...

Ελα εντάξει, την βρήκαν την δουλειά και απόψε τα κωλοκάναλα, βρήκαν λεεί τους δολοφόνους του 44άχρονου (τυχαίο, δεν νομίζω) και ψυριζουν την (σοβαρή κατα τα άλλα υπόθεση της Πεύκης)

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

www.300ellines.org

Ανώνυμος είπε...

κουφαλες-κουφαλες ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να παλέψετε,τούτη η αποκάλυψη δεν κρύβεται.Η ήλιος της δικαιοσύνης ανατείλει δειλά δειλά...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής η υπόθεση είναι τι κάνει νιαου νιάου στα μεραμίδια...αλλά το γεγονός ότι αγοράσανε τα CDS μια εταιρία της οποίας κάποιος έλληνας μεγάλοστέλεχος είναι και στην ΜΚΟ του αντρίκου και υποστηριχτής του προεκλογικού αγώνα του ΓΑΠ, δεν ενοχοποιεί τον αντρίκο ουτε καν τον Πρωθυπουργό, αν το σκεφτεί κανεις νομικά για να το στηρίξει. Απο εκεί και πέρα ευκολα υποθέτει κανείς ότι η πληροφόρηση μεταξύ αυτών των ατόμων υπήρχε...αλλά δεν αποδυκνίεται και αν δεν στοιχειοθετείται ο Καμμενος έχει κάψει τη γούνα του απο τώρα. Και είμαι σίγουρος ότι δεν αποδεικνύονται γιατί τέτοιες κομπίνες είναι σχεδιασμένες καλά.

Ανώνυμος είπε...

μπραβω καμενε ολη η κρητη μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

καψτε τους ολους και τους 299 δοσιλογους
σας αγαπαω ολους Ελληναρες μου
Τρωω σφαιρα στην καρδια για την Ελλαδα και τους Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΡΤΥΣΗ ΣΑΣ....ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ NEXUS KAI TO ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ......ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟLIFESTYLE....(ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΤΡΟ,ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑ,,,ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ,ΤΗΣ ΜΠΙΝΕΛΜΠΕΡΓΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,,,ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν ιδρωνει το αυτι τους ηρθε η ωρα......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

PAPANDREOU BETS ON GREECE TO DEFAULT,BUYS GREEK CDS!!!!

SO SIMPLE !!

Nick