Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πώς θα είναι η περίφημη "φοροκάρτα"



Anti-ntp:Φυσικά με την υποστήριξη της Google... Α ρε το "Θηρίο" δεδομένα που μαζεύει...
Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών τη "φοροκάρτα", την κάρτα δηλαδή στην οποία θα περνιούνται οι αποδείξεις, ώστε να απαλλαγούν οι φορολογούμενοι από τη συλλογή αποδείξεων.
Κάθε φορολογούμενος θα έχει δικό του χώρο στο site του Υπουργείου και θα βλέπει τι έχει ψωνίσει, στη διεύθυνση (που λειτουργεί ήδη):
http://link.minfin.gr/karta

Πηγή: 
http://taxalia.blogspot.com/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟ...

Υ.Γ. ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Η παραπληροφόρηση της ΑΡΚΟΥΔΑΣ!... ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΚΩ---ΛΑ---ΚΙ ΤΟΥΣ!Εξ ου και το βιντεο προβοκάτσια τώρα. Απλώς αηδία, αν καταντήσετε σαν αυτούς που κράζουμε τόσα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!
ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΜΑ ΜΙΣΗ ΦΩΝΗ !!!
ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΛΠ !!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΚ ..ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ....ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ??
ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑΝΑΙ ...ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!!
ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αλλά να πούμε και τον αντίλογο ότι δλδ όλες τις συνεντεύξεις που έχει πάρει ως τώρα από πολιτικούς τις βάζει πάντα κάτω από τον τίτλο!

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα των πολιτικων! σκατα στους ταφους τους!!!...ωρα να ξεβρωμισει η χωρα απο τα σκατα...και να μυρισει καθαριοτητα...ειστε ετοιμοι... γαμω την πουτανα των εθνων την σιων!!!!ολοι οι πολιτικοι ειναι για τον καιαδα...τα μπαζα!!! ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ! KAMMIA KARTA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΖΩΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ 9:41 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ Π.Χ. Η ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΟΠΩΣ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παίδες!Νομίζετε δεν φαίνεται ότι είστε υποστηρικτές του Άδωνι και σας έβαλε να κράξετε το ΑΝΤΙ-ΝΤΠ???Μέχρι που πιστεύω ότι ίσως να τα γράφει και ο ίδιος αυτά!!Τσούζει ε??
Α ρε κλασικοί υποέλληνες...

Ανώνυμος είπε...

Aντι-ΝΤΠ αφήσατε το γάμο και πάτε για πουρνάρια μου φαίνεται... Ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

10:21 ειμαι ενας απ αυτους που γραψαν πιο πανω. Θα θελες να νας εχει βαλει ο Αδωνις αλλα δυστυχως δεν...