Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΛΑ!



ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου για τα εθνικά θέματα που έγινε την περασμένη Κυριακή 8 Μαϊου στους Τοξότες Ξανθης.
Την εκδήλωση πραγματοποίησε το τοπικό παράρτημα του συνδέσμου, του Νομού Ξάνθης στο ξενοδοχείο Φιλοξένια, στους Τοξότες με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του συνδέσμου Χάμο Αστέριο, του οποίου η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή αφού ....δεκάδες εθνικιστές και πατριώτες την γέμισαν ασφυκτικά τόσο από τον Νομό Ξάνθης όσο και από Καβάλα, Χρυσούπολη, Θεσσαλονική και Λάρισα.
Πριν την έναρξη της ομιλίας απεύθυνε χαιρετισμό καταχειροκροτούμενος από τους παραβρισκομένους ο σύγχρονος ήρωας της Ελλάδας Σταύρος Λάλας,ο οποίος είπε πως στις δύσκολες στιγμές που περνάει το έθνος μας πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε και ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος και ο υπεύθυνος της Πατριωτικής Οργανόσεως οι Έλληνες μια γροθιά Χάρης Κομνηνός.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος ανέφερε ότι έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη κυβέρνηση η οποία έχει ξεπουλήσει συνηδειτά τα πάντα ,ενώ από τα πυρά δεν ξέφυγε και η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ζήτημα της Θράκης και είπε πως αν δεν ξυπνήσουμε, η Θράκη θα γίνει νέο Κόσοβο. Αναφέρθηκε στον ρόλο του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και στον ρόλο που παίζει ο νέος πρόξενος.
Αναφέρθηκε στο θέμα της Τουρκικής Τράπεζας Ζιραάτ και στο θέμα των Ελλήνων Πομάκων, ενώ επισήμανε τον κίνδυνο της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών από τον Έβρο. Τον ίδιο κίνδυνο ανέφερε πως υπάρχει και στο θέμα της Κύπρου αλλά και στο θέμα της διευθέτησης του ονόματος με τα Σκόπια, αλλά και στο Βορειοηπειρωτικό. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της κάρτας του πολίτη, στο μεγάλο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αλλά και στην υποδούλωση που υπέστη η πατρίδα μας από το ΔΝΤ και ζήτησε την άμεση απεμπλοκή απ' αυτό και τέλος ανέφερε πως ενωμένος ο εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος θα πετύχει πολλά
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Πατριωτική Οργάνωση Έλληνες Μια Γροθιά, η Θασιακή Δύναμη. Χαιρετισμό τέλος έστειλαν η εφημερίδα Στόχος,οι Ανένταχτοι Πατριώτες και ο γνωστός Έλληνας Πομάκος του καναλιού 6 Ξάνθης Σεμπαϊζήν Καραχότζα. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

http://www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_9476.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ.
ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

einai afto pou leme STON AGONA ENOMENH KAI STHN MASA XORISTA

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΛΑΣ..ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ)...ΤΙ ΑΛΛΟ?ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ..