Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ενέδρα θανάτου σε αστυνομικούς




Κάποιοι θέλουν να τεντώσουν το σχοινί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως να θέλουν και να το σπάσουν... αφού έστησαν μία ενέδρα -κυριολεκτικά- θανάτου σε αστυνομικούς στην Πεύκη σήμερα (18/5/2011) το απόγευμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν δύο τραυματίες αστυνομικούς (ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά) και έναν διερχόμενο πολίτη!!!

Η επίθεση από τους αγνώστους έγινε με αυτόματα όπλα στρατιωτικού τύπου.

Μετά την επίθεση, οι δράστες διέφυγαν με το περιπολικό της...

Αστυνομίας...!

Σύμφωνα με 
νεότερες πληροφορίες, μνήμες Ρέντη ξύπνησαν πριν από λίγο στην περιοχή της Πεύκης, καθώς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων σοβαρά στο στήθος, αλλά και ένας ιδιώτης που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι πολίτης ή ένας εκ των κακοποιών.
Πριν από λίγο, εντοπίστηκε το περιπολικό που είχε κλαπεί από τον δράστη τη επίθεσης κατά αστυνομικών στην Πεύκη.
Το όχημα βρέθηκε στην οδό πίσω από το ΚΑΤ.
Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη να εξέρχεται του οχήματος δήλωσε πως είναι τραυματισμένος. Δυνάμεις της αστυνομίας ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για να τον εντοπίσουν.
Στο χειρουργείο ο τραυματίας αστυνομικός
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στο λαιμό κα στο πόδι κατά της επίθεση ενόπλων στην Πεύκη και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο αφού η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Οι άλλοι δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός και ένας πολίτης φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση έλαβε μία κλήση για ένα ενοχλητικό άτομο στο πολιτιστικό κέντρο της Πεύκης και αμέσως έσπευσε ένα περιπολικό με το πλήρωμά του, από δύο άτομα.
Όταν έφθασε το περιπολικό πριν ακόμα προλάβουν να κατέβουν, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από πιθανότατα δύο δράστες και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Από τα πυρά, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και ο δεύτερος αν και φορούσε αλεξίσφαιρο τραυματίστηκε στο στήθος και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!

pefkiotis είπε...

ime pefkiotis ke exo 2 pedakia, ti prepi arage na kano gia na min fovame na ta pao volta exo?
exoun gini para pola peristatika listion edo stin pefki pou den xerete poli apo esas pou den menete edo, ke posa ala pou den exo mathi ke ego akoma, ke xanaleo ti tha gini pia me afto to thema?????? prepi na paroume ta opla diladi emis ke na kikloforoume gia na prostateftoume???? eleos

Ανώνυμος είπε...

Επιασαν πλεον για τα καλα δουλεια οι πρακτορες στην Αθηνα.Στοχος η κοινωνικη αναταραχη, η εγρηγορση της αστυνομιας που πλεον και με το δικιο τους σκεφτονται οι ανθρωποι "Η εγω η αυτοι"..

Θα περασουν στο πετσι των αστυνομικων οτι ο καθε ανθρωπος απεναντι τους ειναι επικινδυνος για τη ζωη τους και πρεπει να αντιδρουν ενστικτοδως για να προλαβουν να σωθουν..με αυτη τη λογικη αναποφευχτα θα γινουν και λαθη..

δεν ειμαστε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι..δημιουργηται κλιμα σοκ στο λαο.. οικονομικο και τρομοκρατικο(εγκληματικοτητα) γιατι οπως εχουν ανακαλυψει επιστημονες ο σοκαρισμενος ανθρωπος εινα ιανικανος να αντιδρασει.. δειτε το Ντοκιματερ "The Shock Doctrine" και θα καταλαβεται.Κριμα τα παιδια οι αστυνομικοι για 800 ευρω παιζουν τη ζωη τους καθε μερα..ενω οι αξιωματουχοι της αστυνομιας που εινα ιστενα συνδεδεμενοι με το συστημα δε τους ακουμπαει κανεις και παντα θα τη βγαζουν καθαρη...

Ανώνυμος είπε...

ελεος επιτελους κατι πρεπει να κανουμε μονοι μας.εχουμε παιδια..

Ανώνυμος είπε...

CHILDREN'S BOOK 'LILLY' ENCOURAGES STUDENTS TO MURDER POLICE


http://mikiversepolitics.blogspot.com/2011/05/childrens-book-lilly-encourages.html

Nick

Ανώνυμος είπε...

Η βία άρχισε και όπως λέει Πολύ σωστά ο 10:01 είναι τόσο αυθόρμητη οσο και οι φωτιές στην πελοποννησο πριν Λίγα Χρόνια όταν έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλη. Πράκτορες που παίρνουν οδηγίες απ ευθείας απο πρεσβείες δημιουργούν συνθήκες αντιπαλότητας. Αν δείτε προσεκτικά τα θύματα των επιθέσεων είναι στην πραγματικότητα επιλεγμένα, Ένα απο κάθε κατηγορία, ένας Έλληνας, ένας μετανάστης, ένας αστυνομικός.

Σημερα ξαναζουμε τα προεορτια των δεκεμβριανων πριν τον εμφύλιο, ή τα προεορτια της χούντας, όπου βία ανεξελεγτη προς όλες τις κατευθύνσεις ξεσπαει για να νιώθουν όλοι πως απειλούνται και είναι απροστάτευτοι. Παράλληλα δημιουργούνται τα επιθυμητά "προηγούμενα", οι ανενόχλητοι λογαριασμοί.

Έλληνες μην πεσετε στην Ίδια παγίδα του συστήματος ξανά!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΚΑΙ ΛΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κι΄ αφού με την οικονομική πίεση, την ανεργία, την ελεύθερη καί ασύδοτη λαθρομετανάστευση οδηγήσουν τον κόσμο σε έκρηξη καί κοινωνική επανάσταση, τότε μή μπορώντας δήθεν να τα βγάλουνε πέρα από τα έγκλημα,την αναρχία, καί τα σαμποτάζ καί τίς ανατινάξεις τών εδώ λαθραίων, στό τέλος θα καλέσουν ( δικαιολογημένα τάχατες) καί θα μπάσουν στήν χώρα Ευρωπαϊκές Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής- EUROPOL...

Κι΄ αυτό για να "μπεί τάξη" καί να γίνει εκείνο πού τόσο καιρό "κτίζουν" τα έξωθεν αφεντικά τους...

Μάρκος

Ανώνυμος είπε...

10:01 οι Μυστικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα κάνουν καλή δουλειά να δούμε που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε κωλόμπατσε 10.52' που κάνουν καλή δουλειά.
Αντε μη σου πω τίποτε άλλο... Δεν υπάρχει αστυνομία ρεεεεε.
Αυτό καταλαβαίνει ο Ελληνας.Το κατάλαβες?
Εχει χάσει το κύρος και τα πάντα. Ενα μπουρδέλο ,δημόσιοι υπάλληλοι ειστε.
Δεν δουλεύει κανένας. Κουφάλες, μιζαδόροι και ανίκανοι.
Κοιτάτε τι λεφτά παίρνετε και ολη την ημέρα μιλατε για τα λεφτά που θα πάρετε.
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

brhke h astunomia stoixei gia to poios xtuphse ton giannh kafka, h mhpos den gnorizh poios einai kai apopou, na pane sthn mana tou kafka kai na thn rothsoun pos estanete pou to paidiths ejnai se afth thn katastash, (sen ellhna kai eleftheros anthropos )aistanome mia ahdia gia afto pou legete astunomia pou legonte mat kai ellhniko kratos ,ntroph sas eisaste alites

Ανώνυμος είπε...

Μαθε πρώτα Ελληνικά ρε αγράμματε, που το παίζεις έξυπνος με τα ξένα σου
και μετά να κάνεις σχόλια για την Ελληνική αστυνομία.
Γαμώ το Λονδίνο σας. Και το μπιγκ μπεν.

Ανώνυμος είπε...

το Φίμοτρο είναι του Γιάννη Παπαγιάννη το είπανε στο Κόντρα μόλις τώρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.
Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΣΑΛΕΨΑΤΕ ΗΛΗΘΙΟΙ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.
ΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΉΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

11:14 και 11:40 αυτο που αισθανεστε, δικαιως η αδικως, ειναι ακριβως αυτο που θελανε να πετυχουν αυτες τις μερες.Σε κανανε να μισεις αυτο που τους συμφερει να μισεις και να βλεπεις το δεντρο, η μαλλον ενα μικρο κλαρακι του δεντρου, και να χανεις το δασος.

Το παρακρατος και οι μυστικες υπηρεσιες περνουν αριστα για τη δουλεια τους.Το οτι μελη του παρακρατους μπορει να υπαρχουν και μεσα στην αστυνομια δε το αποκλειω, η μαλλον το θεωρω πολυ πιθανον, σε καμια περιπτωση ομως εγω δε θα πεσω στη παγιδα..ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα προτεραιοτητων..

χτυπωντας τυχαια το πρωτο αστυνομικο που θα βρεις μπροστα σου, δινεις αφορμη σε αυτους να αισθανοντε ποσο μαγκες ειναι που καταφεραν να σε κοροιδεψουν.. ολοι οι Ελληνες βλεποντας τα γεγονοτα στην Αμερικη με την 11/9 το παιζαμε εθυπνοι και λεγαμε οτι ειναι δουλεια "στημενη απο μεσα" ειμαστε αρκετα εξυπνοι να κρινουμε πως χειραγωγουντε οι "βλακες" αμερικανοι πολιτες αλλα την ιδια στιγμη τοσο τυφλοι στο πως με τον ιδιο τροπο χειραγωγουμαστε εμεις οι ιδιοι!

pefkiotis είπε...

min mas varate epidi den mathame gramata opos esis, imaste to idio elines ke emis, i sinthikes pou megalosame den itan idies me esas pou mathate gia afto min mas katakrinete den gnorizete ti bori na exi travixi kapios anthropos sti zoi tou.
efxaristo.

Ανώνυμος είπε...

bravo re megale xose agori mou na to xaris, vrise mas ke alo dixe to epipedo sou esi pou ise morfomenos
bravo bravo!!!

Ανώνυμος είπε...

περαστικά στα παιδιά και αυτοσυγκράτηση σε όλους. μην αμφισβητείτε οτι υπάρχουν ξένες δάκτυλοι απο πίσω απο όλα αυτά που γίνονται στη χώρα. όποιος το κάνει απλά δεν ξέρει. ή εθελοτυφλεί. η ελληνική αστυνομία έχει δώσει όρκο να είναι δίπλα στον πολίτη και αυτό κάνει. όποιος δεν το βλέπει επίσης είναι μεροληπτικός. και επίσης θα έπρεπε να είναι απο τις πιό καλά αμοιβόμενες δουλειές και είναι απο τις λιγότερο. τιμή και δόξα στην ελληνική αστυνομία.

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...Η ΠΟΙΚΟΙΛΟΧΡΩΜΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...ΩΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ...ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗς ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ..ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ..Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΣΟΥ ΑΠΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΕΚΔΙΚΗΣΗ "ΕΔΩ και ΤΩΡΑ"...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗς ΔΙΕΘΝΟΥς ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗς ΜΑΦΙΑς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΝΑΜΑΙ.ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΓΑΠ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΡΑΤΗ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ(ΒΛΕΠΕ ΤΣΙΑΠΑΣ)ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΝVΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(WAR ON DRUGS)ΟΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΟΦΙΛΑΚΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ(ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΒΕΡΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΙ ΝΟΜΟΙ.Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ