Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Την αλήθεια στον λαό!



http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=401685&h1=true


Οτι η χώρα κινείται στο όριο είναι πλέον πασιφανές.

Το επιβεβαιώνουν οι πιέσεις των εταίρων, οι εξαντλητικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις του πρωθυπουργού με υπουργούς, κυβερνητικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες.

Το διαισθάνονται επίσης οι πολίτες που αγωνιούν και αναζητούν μια σαφή και καθαρή διέξοδο.......

Εδώ που φθάσαμε λοιπόν δεν χωρούν ωραιοποιήσεις, επικοινωνιακά φτιασιδώματα και ασκήσεις «συναίνεσης».

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός οφείλουν πλέον να πουν όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να περιγράψουν με απόλυτη ακρίβεια το μέγεθος και το βάρος της απαιτούμενης προσαρμογής.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες αναμονές και αναστολές.

Θέλει ξεκαθάρισμα και μια καθαρή δέσμευση ότι η ελληνική οικονομία θα εισέλθει οριστικά σε τροχιά εξυγίανσης και ανασυγκρότησης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε ΒΗΜΑ τωρα, σε επιασε ο πονος για το λαο....?? ξερουμε τι εισαι...........

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην απο που κι ως που φιλοξενειται το ΒΗΜΑ εδω περα? Κατα δευτερον με τρωνε τα δαχτυλα μου να σε "στολισω" με διαφορα κοσμητικα επιθετα αλλα δεν θα το κανω. Και απολυτα συνειδητα, γιατι ετσι θα επαιζα το παιχνιδι σας. Το διαιρει και βασιλευε. Ολοι εσεις οι σκυλοι της νεας ταξης εχετε σκυλιασει να μας βαλετε να σφαχτουμε μεταξυ μας εν οσο εσεις λεηλατειτε τον ιδρωτα μας και την ελευθερια μας. Αλλα καλιω αργα παρα ποτε σας πηραμε πρεφα. Ξυπνησαμε. Δεν θα σας κανουμε τη χαρη να ξαναμπουμε στον κυκεωνα του εμφυλιου σπαραγμου. Με μυαλο, με συνειδηση, με δικαιοσυνη, με αγαπη, αδελφοσυνη, ειρηνη, με ουσιαστικη παρεμβαση θα σας υποχρεωσουμε να αποσυρθειτε στις ποντικοτρυπες σας και να ψοφησετε ευγενως, μακρια απο το hobby της παγκοσμιας εξουσιας.

Με δυο λογια αντεστε στο διαολο!Σας βαρεθηκαμε!

globalfreedomnow.wordpress