Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σχετικά με Σαμαρά..


Ρε Παιδια παλι τρωτε παπα; Φαγατε φαπα απο το παπανδρεου με το λεφτα υπαρχουν.. Φαγατε παλιοτερα με το καραμανλη που θα τα βαζε με τους νταβαντζηδες(μπαιρακταρης), τωρα τρωτε με το σαμαρα.Ολοι το ιδιο αφεντικο υπακουνε και ειναι ετοιμοι να πουνε τα παντα για να κυβερνησουν.Μοιραζοντε τι βρωμοδουλεια της προδοσιας της χωρας εδω και 40 χρονια..Δηλαδη αν βγει ο σαμαρας θα μας βγαλει απ το μνημονιο;Ξυπνηστε ρε παιδια, κρεμασμα στις πλατειες θελουν ολοι.Το οτι το μεγα τον στηριζει πλεον ειναι γεγονος αλλα
 γιατι; για να σωσει το λαο;


αναγνώστης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALA TA LES FILE !

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!

Modestus είπε...

Μαύρο δαγκωτό και σ'αυτόν και στην κλίκα του! Η ΝΔ έφαγε μια φάπα στις τελευταίες εκλογές και με την πολιτική που ακολουθεί δεν πρόκειται να συνέρθει στον αιώνα τον άπαντα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ!!!!!ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ???? ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΙΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια όλοι τους!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αδικα πιστευα οτι ο Σαμαρας ''ειναι εκεινος πoυ πρεπει;''

(ειρωνικα γελια)