Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το αίσχος Καρατζαφέρη. Οι υπερασπιστές του μνημονίου, υπερασπιστές και του βιαστή (βίντεο)


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο Η-Ο. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ; XAXAXAXAXA

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.
ΑΝΤΕ,ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε με τη συνεντευξη του Καρατζαφερη στο Η_Ο;
Το ειχα αφησει στο σημειο που το site δεσμευτηκε να βρει τις παλιες δηλωσεις του κωλοτουμπα και να τον διαψευσει. Βγηκε τιποτα τελικα;

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο 5:25
Καλα ρε Η-Ο δεν θα καταλαβεις ποτε οτι ο κοσμος σε κοροϊδευει; Ρε καημενε, μας εχεις πριξει να μας λες οτι ειμαστε υπαλληλοι του Καρατζαφερη. Απο αυτο και μονο φαινεται ποσο ανοητος εισαι. Και μετα αν σε πουν εσενα υπαλληλο της ΝΔ κλαιγεσαι σαν ενα νηπιο και λες "σνιφ σνιφ δεν ειμαι και αν το ξαναπεις θα κινηθω νομικα". Ρε δεν μας χεζεις λεω εγω κομπλεξικε; Και ο τροπος που απαντας δειχνει οτι εισαι κανενα ανηλικο αντε το πολυ πολυ 20.

Υ.Γ. Εσυ προτιμας να κυβερνησει ο Σαμαρουκος σου και να παμε σε σταση πληρωμων παρα να κυβερνυσει ο Καρα και να σωθουμε (λεμε τωρα...). Εισαι αλλος ενας υπευθυνος οπως οι αλλοι που διασπειρουν το μισος. Σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι εσυ ησουν η καμαριερα... Βλακακο.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δε βρέθηκαν είπαν αμυχές ούτε στον έναν ούτε στον άλλον και μέχρι στιγμής δεν αποδεικνύεται ότι ήταν βιασμός. Δυστυχώς μετα λύπης μου διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι σας κόλλησε οξεία βλακίτιδα ο Η/Ο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια μπας και πιανουν οι καταρες του ελληνικου λαου (βοηθαει κι Ο απο πανω) και θα τους δουμε εναν εναν να ξευτιλιζονται ?

gtpwiz είπε...

Για καθίστε ρε παιδιά, τι είπε και πέσατε όλοι πάνω του
αφορμή ψάχνετε μου φαινεται
μη μου πείτε οτι δε το καταλάβατε οτι τον στριμώξανε και τον χώσανε μέσα στο άψε σβήσε,
τον Καρατζαφέρη περιμένατε να το πεί
και στο κάτω κάτω δε τον υποστειρίζει, το γεγονός αναφέρει
τα παιχνίδια που παίζονται είναι πολύ μεγαλύτερα, το τι θα πει ο Καρατζαφέρης απο το κανάλι που εκπέμπει σε 10 τετράγωνα δε συγκινεί κανέναν

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας να φας καμιά σφαίρα στο δόξα πατρι,
τρώνε τσάμπα του αστυνομικούς.. καραγκιόζη!! σε ρωτήσαμε?

Ανώνυμος είπε...

Άμα δε κόβει το ρημάδι το μυαλό, τί να σου κάνει... Αντι-ντπ όντως το έχετε κάνει σούπα το μπλογκ. Έχουν πει και έχουν γράψει τόσοι για πιθανή σκευωρία κατά του Στρος Καν, ο Καρατζαφέρης σας μάρανε; Διαβάστε κι αυτό:O Στρος Καν βγήκε από τη μέση για κάποιο λόγο.
http://www.triklopodia.com/2011/05/o-stros-kan-vgike-apo-ti-mesi-gia.html

koursaros είπε...

Ο ΚΑΡΑΕΦΙΑΛΤΗΣ (ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟΣ, ΚΑΡΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣEΩΝ .Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ,ΣΠΙΟΥΝΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΪ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ………………………………….

Hellas-Orthodoxy είπε...

5,34:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_8421.html

ΝΤΑΞΕΙ;ΧΩΝΕΨΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

κουιζ: το αγαπημενο ποτο του καρατζαφερη.ποιο ειναι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΙΖ: ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ!!

Ανώνυμος είπε...

o anthropos einai karagkiozaros k o stros gia kremala alla den apo kleiete na tou ti stisane gia allous logous allo to ena allo to allou mpordologia to binteo....

Ανώνυμος είπε...

και που ηξερε ο καρατζφυρερ να μιλησει στην προηγουμενη εκμπομπη για το bronx?ηξερε μηπως τι επροκειτο να γινει?απλα λεω..............