Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πολιτικές εκτιμήσεις Π. Τσίμα (Βίντεο)



Οι εκτιμήσεις του Παύλου Τσίμα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες. (Δείτε το βίντεο). Εδώ σημειώστε την ολοφάνερη πολιτική στροφή τον τελευταίο καιρό του Megaλου προπαγανδιστικού κυβερνητικού καναλιού όπως επίσης και τα «κατάλοιπα» αριστερής κουλτούρας που είχε στα νιάτα του ο Παύλος Τσίμας. (Εχει υπάρξει πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη», διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «902», όπως επίσης και διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας «Πρώτη» -μιας εκδοτικής προσπάθειας του ΚΚΕ που απέτυχε).


2 σχόλια:

Modestus είπε...

Χεστήκαμε για τις πολιτικές εκτιμήσεις του τζιτζιφιόγκου. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο καθένας λέει τις αερολογίες του και πληρώνεται για αυτό. Πάντα λένε μπούρδες και υποθέσεις για να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεχάσει προ πολλού τη πάει να πει δημοσιογραφία. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις τους γιατί βασίζονται επί προσωπικού και είναι μεροληπτικές.

koursaros είπε...

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ.........................ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.