Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-05-2011



Στην εξής δηλώσεις προέβη σήμερα 20-05-2011 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του κ Μπουτάρη:
«Η Μπουτάρειος λογική» δικαιολογεί τα όσα ανιστόρητα και παράλογα είπε από την Κωνσταντινούπολη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Δήλωσε ότι: «οι σχέσεις, Ελλάδας και Τουρκίας, σημειώνουν σταθερή πρόοδο…». Το παράλογο έγκειται στην Μπουτάρειο λογική αφού, όντως, πρόοδος κατά την Τουρκία σημαίνει: διεκδίκηση του Αιγαίου, παρεμβάσεις στη Θράκη μας και άλλες προοδευτικές και ανθρωπιστικές αντιλήψεις της Τουρκίας (ας ρωτήσει τους Κούρδους).....

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι αισθάνεται «ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι πατρίδα του Κεμάλ». Αυτό είναι το ανιστόρητο αφού κατά τη Μπουτάρειο λογική ο Κεμάλ γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Κεμάλ δε γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά στη Χρυσαυγή και το παράλογο είναι: πού ακούστηκε να τιμάς κάποιον, ο οποίος ξερίζωσε τους προγόνους σου και προέβη στη γενοκτονία τους;
Όσο για το τελευταίο που είπε, ότι «είναι σημαντικό να αισθάνονται οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη σαν στο σπίτι τους και οι Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη το ίδιο», να του θυμίσουμε ότι οι 2000 γέροντες που απέμειναν από τους 200.000 Έλληνες, ένιωσαν τη «φιλοξενία» των φίλων του κ Μπουτάρη, δηλ. των Τούρκων.
Σε όλα αυτά ίσως να έδινε καλύτερη απάντηση ο Freud ή κάποιος άλλος ψυχαναλυτής. Ο θρίαμβος όμως του παραλογισμού και της ιστορικής αμνησίας, είναι γεγονός, σε ό,τι αφορά τις Μπουτάρειες δηλώσεις.   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o kleftis ton lathroprasinon eklogon o tourkosporos prezakias dimarxos...na ton xereste ton eyraioxazaro me to skoulariki salonikiotes...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ όταν άκουσα τις δηλώσεις του Μπουτάρη, σκέφτηκα ότι πλέον αυτοί που μας κυβερνούν είναι οι προδότες οι ψυχοπαθείς. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Μπουτάρης έχει και αφίσα του Χίτλερ και όλων των σφαγιαστών ανα τον κόσμο στο δωμάτιό του.
Συγνώμη ο Μπουτάρης είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης; Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων;
Την επόμενη φορά να βάλει υποψηφιότητα στην Κωνσταντινούπολη, νομίζω ότι άνετα θα βγει εκπροσωπεί το Τουρκικό κοινό αίσθημα με σθένος και παρρησία.
ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!
ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!
ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΣΣΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
ΕΠΕΙΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;;
ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΓΙΑΝΝΗ ΚΤΛΠ;;;
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

7:09 τον "χαιρόμαστε".... αλλά μην ξεχνάς οτι βγήκε με ψήφους λαθραίων (το ΣτΕ κρίνει οτι είναι παράνομο που ψήφησαν οι βάρβαροι) και φυσικά τι προπαγάνδα έριξαν οι άθεοι και αλλόθρησκοι όταν ο μ.Ανθιμος πήρε θέση εναντίον του.
Το πανηγύρι των μασόνων καλά κρατεί και στη Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πετάξουμε τις τηλεοράσεις,αυτά θα παθαίνουμε...