Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Xάζεψε ο κόσμος τελείως.. Σε λίγο θα ψέλνει ύμνους στην Αθηνά, βρε ΟΥΣΤ


Δείτε τα σχόλια του βίντεο και θα φρίξετε.
Στην συχέχεια δειτέ και τα σχόλια αυτού του βίνεο>> http://www.youtube.com/watch?v=TmdDqpr03Kw
ΘΑ παρατηρήσετε οτι εξυμνούν την μασονία στο αποπάνω βιντεο


37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΜΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.....ΟΥΓΚ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΔΙΑ...Η ΣΙΩΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΑΡ....ΟΥΓΚ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΘΥΜΙΖΟΥΝ....Ο ΜΠΟΓΙΑΣ Η ΣΙΩΝ......ΟΥΓΚ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

"ΤΥΦΛΟΣ ΤΥΦΛΟΝ ΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣ ΒΟΘΗΝΟΝ ΠΕΣΟΥΝΤΑΙ " Λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.Τώρα όσοι ημιμαθείς τρέξτε πίσω απ΄την Σαλιάρα σατανίστρια Καραμασόνα Τζάνη και το συνάφι της.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μπραβο σας εχετε δικαιο...Παν μη Χριστιανος Σιωνιστης μπραβο

αυτα τα κολληματα να μην ειχε το blog μονο αυτα θα ηταν το καλυτερο για εμενα αλλα που?
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ σε μια θρησκεια που εχει σφαξει πολλους και γεννα "εχθρους" εκει που δεν υπαρχουν

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κάτι μούτζες που θέλετε....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ? ΟΤΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ?
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ' ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ,ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΟΙ.ΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΓΕΛΑΙΟΣ ΟΧΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

TZANH ANTE PHGAINE STH MASONIKH STOA SOU KARIOLA TRELH.GAMO TOUS PSEYTO12THEISTES ANOMALOUS MASONOUS.ERXONTAI KREMALES GIA KATHE ANTHELLHNIKO SKOUPIDI.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ?
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΙΜΟ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
http://www.lionsclubs117.gr/magazine/205.pdf

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!!!!!!!
καλά οι λαιονς δεν ειναι παρακλαδι της μασωνιας???
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
κλαψκλαψκλαψ!?!?
τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι?

Ανώνυμος είπε...

Μη κοιτάς τι κάνει ο κάθε επίσκοπος αλλά τι κάνεις εσύ. Όποιος δεν είναι με τον Χριστό είναι εναντίον του, δικά του λόγια. Ο Χριστός δεν είναι χίππης ειρηνιστής όπως βολεύει την νέα εποχή, αλλά δίκαιος πολεμιστής που νικάει και θα νικήσει. Μακροθυμεί τόσους αιώνες με τις παπαριές μας. Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι τελευταίοι που θα μπορούσαμε να πούμε " Ωχ, σόρρυ δεν καταλάβαμε ποιός είσαι..."

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Βλέπω πήραν "φωτιά" κάποιων οι κώλοι εδώ μέσα αλλά και στα σχόλια του youtube. Ε ρε μόλις "χτυπήσεις" την ρίζα του οικοδομήματος τρέμει όλη η πολυκατοικία.

Ανώνυμος είπε...

Ως Έλληνας είμαι περήφανος για τους αρχαίους προγόνους μας, και απολαμβάνω τους μύθους και τα περί Ολυμπίων Θεών. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι όμως ψάχτηκαν για την Αλήθεια και πίστεψαν όταν τους αποκαλύφθηκε είναι μεγάλη υπόθεση και γι'αυτό διαβάλλεται από τους δήθεν "ελληνιστές". Πως να το κάνης, όταν ο κορυφαίος πολιτισμός του κόσμου ασπάζεται τον Χριστό τι επιχειρήματα μένουν για τους αρνητές; Μόνον η παραχάραξη και η συκοφαντία τους έχει μείνει. Δεν πείθουν παρά μόνον τους απαίδευτους. Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη
η Αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

η αρχαια ιστορια μας εχει παρα πολλα να μας διδαξει και πρεπει να σεβομαστε στο επακρο τις ριζες μας.κατα τη γνωμη μου μεσα απο το 12θεο μαθαινεις τα παντα για τη φυση τις λειτουργιες της ,μεσα απο τα διδαγματα βλεπεις τα λαθη και τις αληθειες.ο χριστιανισμος ετσι οπως μας τον εμαθαν δεν λεει κατι διαφορετικο απο το 12θεο.η ουσια ποια ειναι να αγαπας να σεβεσαι και να τιμας τον διπλα σου οπως τον εαυτο σου.δεν καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε.το μονο θεμα για ολους εσας ειναι ποιος εχει δικιο.αν ο καθενας ειναι καλος ανθρωπος.προσεχει τον εαυτο του προσεχει τους διπλα του φροντιζει για τα κοινα και τον κοσμο και πιστευει σε 500 θεους,ο πραγματικος θεος ο ενας και μοναδικος τι θα του πει;α εκανες το καλητερο που μπορουσες στην γηινη ζωη σου αλλα επειδη δεν με ονομαζες με το ταδε ονομα θα πας στην κολαση;για να σοβαρευτουμε λιγακι.εδω ο κοσμος χανεται και καποιοι τσακωνονται σαν τα κοκορια.μηπως να υποθεσω πως αυτες οι αντιδρασεις ειναι λιγο υποκοινουμενες;γιατι αλλιως ειναι χαζομαρα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 15 Μαρτίου 2011 2:57 μ.μ, το όνομα του Θεού
είναι μεγίστης σημασίας. Εσύ τον φίλο σου δεν τον τιμάς με το να τον αποκαλής με το όνομά του; Εγώ αν ήμουν οικείος σου θα σε έλεγα "φίλε", ή θα ήξερα το όνομά σου; Ο Θεός έχει προσωπική σχέση με όποιον τον δέχεται, και έχει και όνομα μοναδικό στο σύμπαν(όπως λέει ο ίδιος ο Θεός) Ιησούς Χριστός.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ !ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΛΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒ.ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα διαχώρισες εσύ 3.28, εμείς γιατί "πρέπει" να τα διαχωρίσουμε, τώρα που μας πέρασε η Γκιμπωνίτιδα και τα ενώσαμε; Γνωρίζεις για κάποιον
Λόρδο Ράνσιμαν;

Ανώνυμος είπε...

Καθηστε και αναλωθειτε. Μπραβο σας.
Οχι πραγματικα σας χαιρομαι.Τσακωθειτε και αφηστε να γκρεμιστουν τα παντα οπως γκρεμισαν οι εβραιοχριστινοι καθε αρχαιο ναο και χτησαν απο πανω ναους θρησκειας. Αφηστε να γινουν αποκρατηκοποιησεις και μετα απο λιγα χρονια για να δειτε τον Παρθενωνα να πληρωνεται στο Γερμανο και ο Γερμανος να μην πληρωνει.
Αφου αυτο θελετε ΜΠΡΑΒΟ σας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΙΕΡΑ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ [ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΕΙΣ]. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Η ΠΥΘΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΣΑΣ,ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΤΖΑΝΗ,Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΝΣΙΜΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ, Ο ΣΟΥΛΜΠΕΡΖΕ,Ο ΚΟΥΜΒΑΧΕΡ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ.ΤΙΟΥΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΙΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου 15 Μαρτίου 2011 3:27 μ.μ. πιστευω πως ο καθε ενας μπορει να βρει τον θεο μεσα απο τον δικο του δρομο.ολοι εχουν τα στραβα και τα ορθα.και ο αρχαιος κοσμος και ο χριστιανισμος .μεσα στους τοσο σκοτεινους αιωνες εχουν αλαξει παρα πολα απο την πραγματικη αληθεια.υπαρχει μισος μεταξυ των ιδεων και χανεται ο σκοπος.τι ποιο θεικο να μπορεις να χαμογελασεις στον γειτονα σου.τι ποιο θεικο να μιλησεις σε εναν περαστικο και ποσο μαλλον να του προσφερεις την φιλοξενια σου.τι ποιο θεικο απο το να βλεπεις τα παιδια σου και τα παιδια του γειτονα σου να γινονται καλητεροι απο εσενα.τι...τι....τι.....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη! Μπορούμε να αρχίσουμε αμέσως και απλά, με την ορθογραφία της Ελληνικής. Μετά πάμε στα πιό μεγάλα. Πόνεσαν τα όμματά μου με τους επί το πλείστον αρχαιοπωςτουσλένε αντιβυζαντινιστές.

Ανώνυμος είπε...

Den mou lete re tsakalia ta arhaia keimena twn ellhnwn poios ta dieswse gia na ta diavazoume shmera???

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τα έσωσε τα αρχαία κείμενα; Πάντως όχι ο Αμπντούλ και οι παππούδες του. Οι δικοί μας Χριστιανοί παππούδες το έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφάνης από τον Κολοφώνα

Έν Το Παν
ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΕ ΘΕΟΙΣΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

E nai etsi einai alla h vlakei paei synnefo...
Epishs den mporeis na kathgoreis tous apostolous gia ta eyaggelia otan gia ton swkrath kai ton pythagora oti xeroume shmera ta ehoun grapsei mathites tous kai diaforoi syggrafeis ths epohis mias kai den yparhei kanena keimeno apo aytous...alla o xristianismos trwei lasph gia ton swkrath den ehw akousei kamia amfisvhthsh gia osa ehoun graftei gi'ayton...

Ανώνυμος είπε...

*Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27)
Λέγει ο Ιησούς Χριστός : πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ' αὐτοὺς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου.
*Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* .

Ανώνυμος είπε...

15 Μαρτίου 2011 6:52 μ.μ, Ο Κύριος εδώ και χιλιάδες χρόνια προσπαθεί να μας γιατρέψει χωρίς να καταργεί την ελευθερία μας. Αργά ή γρήγορα η δίκαια κρίση Του θα αφορά όλους. Εσύ προφανώς δεν Τον πιστεύεις, γιατί αν Τον δεχόσουν σαν Θεό τέτοια λόγια Του θα σε γέμιζαν ελπίδα. Μιλάει για τα καθίκια ΟΛΩΝ των θρησκειών και εποχών που εκμεταλλεύονται την θεόδοτη ελευθερία τους και εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας και της δημιουργίας γενικά. Μη ξεχνάς ότι είναι πατέρας και βλέπει τα παιδιά του να κατακρεουργούνται και τον κόσμο του να βιάζεται αιώνες τώρα. Εσύ σαν πατέρας τι θα έκανες; Διψάμε και πεινάμε γιά δικαιοσύνη και Ο Χριστός ενεργεί φανερά και μυστικά. Με το ποστ σου ήθελες να δείξεις πόσο κακός είναι ο Χριστός;

Ανώνυμος είπε...

Πονηρέ χιλιαστή 6.52 παλιό το κόλπο σας δεν πιάνει.Ο στίχος που αναφέρεις τον αποσύνδεσες από τους προηγούμενους,όπως κάνετε πάντα,προκειμένου να αλειώσετε το νόημα, γιατί ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν αναφέρεται στον εαυτό του αλλά μιλάει παραβολικά για κάποιο Βασιλιά και την συνομηλία που είχε με τους δούλους του.Δεν εννοεί ότι θα σφάξει τον κόσμο παμπόνηρε παλιομαλάκα.!!!
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥΣ Η ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ τυρι ΚΑΙ ΞΕΡΩΛΑΣ.... ΧΑΪΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Ορές, Ο Βλάχος ξέρει τι λέει!

Ανώνυμος είπε...

Σκάστε όλοι γαμημένοι φασισμός μην μιλάτε άλλο.....

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει να ασχολείστε με του Έλληνες Εβραιολάγνοι. Πάτε να διαβάσετε καμιά προφητεία κανενός δυσκοίλιου καλόγερου και την εξήγηση του Λιακόπουλου.
Εμείς τους δώδεκα ΈΛΛΗΝΕΣ θεούς θα λατρεύουμε. Εσείς τον ένα νόθο Εβραιορωμαίο!

Ανώνυμος είπε...

δεν θεωρώ υποτιμητικό τνα είναι κάποιος από χωριό απεναντίας μάλιστα είναι τίτλος τιμής γιατί κι εγώ από χωριό είμαι και καράβλαχος αν το θές.Άνθρωποι αγνοί και απονήρευτοι γεμάτοι όρεξη για ζωή και βιοπάλη.όμως φρόντισαν οι πολιτικοί μας να αξαφανίσουν την ύπαιθρο και να μαντρώσουν τον κόσμο στις πόλεις για να τον ελέγχουν.Οι παγίδες πάμπολες και καλοστημένες, όπως αυτή του δωδεκαθεϊσμού.Κατάλαβες τώρα Χαϊδούλα;

Ανώνυμος είπε...

τι μισος ειναι αυτο ρε παιδια με τους 12θειστες.χριστιανος ειμαι αλλα μολις καποιος μιλησει για 12θεο τον σταυρωνετε.και ο χριστιανισμος μπορει να εχει αλαξει με τα χρονια και στο ονομα του σφαξανε ποσο κοσμο.ειστε κολημενοι οσοι δεν δεχεστε τον διπλα σας.στη περιοχη μου υπηρξε παπας παιδεραστης.τι παει να πει οτι ολος ο χριστιανισμος ειναι το ιδιο.σε λιγο θα πειναμε και θα μας νοιαζει να υποταξουμε τον αλλον στις ιδεες μας.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΑΓΙΟΙ ΚΤΛ....

ΑΚΟΙΝΟΝΗΤΟΙ!!!!
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ????

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧ ΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΕΥΡΑΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ....ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΧΑΛΕ ΛΟΥ ΓΙΑΧ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ????

ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ...ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΣΚΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια, στους διαχειριστες αυτης της σελιδας για την αναρτηση αυτη...Καταφερατε να διαχωρισετε αφυπνισμενους Ελληνες στα δυο!!
Αν γνωριζατε για ποιο λογο εγινε αυτη η διαμαρτυρια-συγκεντρωση κι αν γνωριζατε οτι παρευρισκονταν και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,δεν θα σχολιαζατε με μπαρουφες!Μεχρι και μασωνους μας ειπατε(!!!!!) επειδη βρισκονταν εκει η Τζανη,ο Μπεξης,κλπ...Δεν ντρεπεστε??Ποιος σας ειπε οτι ειμαστε μ αυτους???Ο καθενας οφειλει να εχει τα ΠΙΣΤΕΥΩ του και να δημιουργει τον κοσμο του,ειτε αυτος ειναι ο αληθινος ειτε ειναι ψευτικος!Ποιοι ειστε εσεις που ειρωνευεστε?Ειστε ο Θεος??Τα ξερετε ολα??Αισχος!!Οταν αντιληφθειτε τον λογο που εγινε η συγκεντρωση,θα καταλαβετε τι μαλακεια κανατε οι διαχειριστες κι αναρτησατε αυτο το βιντεο...
Ειχατε πολλους υποστηρικτες,αλλα υστερα απ αυτην την αθλια θρησκευτικη αλαζονεια σας και την παπαρολογια επι του θεματος,χασατε αρκετους!! Μονοι σας φαγατε το κεφαλι σας!! Οφειλετε μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!Συνεχιστε μονοι σας τον αγωνα!!Αν νομιζετε οτι μ αυτα τα μυαλα θα πετυχετε τιποτα,γελιεστε αφανταστα!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα-πρώτα, να πω πως αηδιάζω όταν βλέπω μεγαλόστομες δηλώσεις, ύβρεις και ξεκατινιάσματα από όποια πλευρά κι αν προέρχονται όταν γίνονται α/ ανώνυμα, β/ κακοπροαίρετα κι γ/ από άτομα που είτε είναι τελείως ανορθόγραφα είτε χρησιμοποιούν Greeklish.

Όταν γράφατε, κύριοι και κυρίες, καλό θα ήταν α/ να χρησιμοποιείτε ορθά την ελληνική γλώσσα, β/ να είστε ανοιχτόμυαλοι και να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα. Πώς θα μου αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, πώς θα προσπαθήσεις να με πείσεις, όταν απλά διακατέχεσαι από ναρκισσιστικά σύνδρομα ανωτερότητας και πιστεύεις ότι το θρήσκευμά σου είναι η μόνη λύση;

Βαρέθηκα να βλέπω τους Έλληνες σκορποχώρι. Υπάρχουν και στις δυο πλευρές αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν να πάει αυτή η χώρα μπροστά.

Αυτό που απομένει είναι όλοι εμείς οι υπόλοιποι να στηρίζουμε παρόμοιες κινήσεις. Τα αρχαία μνημεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας, και τόσο οι αρχαιολάτρες όσο και οι χριστιανοί είμαστε μέρος αυτού του πολιτισμού. Είτε το θέλετε, είτε όχι, πρέπει κάποια στιγμή να ωριμάσετε.

Για να έχει κύρος μια άποψη, αλλά και για να μην κρύβονται πίσω απ΄το μικρό τους δαχτυλάκι μερικοί, χρησιμοποιήστε έγκυρους λογαριασμούς και ψευδώνυμα. Πολλοί το παίζουν άνδρες, αλλά λίγοι είναι...

Φιλικά,
Αγριμιώ