Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Eπιτεύχθηκε συμφωνία στις Βρυξέλλες... Ο ΓΑΠ στήριξε, όπως αναμενόταν, τις γερμανικές προτάσεις



Anti-ntp:Τα πραγματα πάνε ακριβώς όπως στην αργεντινη.. Αν δεν ξεσικωθουμε συντομα έχουμε τελιωσει ολοι μαζι ας κανουμε τα κολυβα μας..Αλλα ποιος θα ζήσει για να τα φάει;;;
Οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της ευρωζώνης συμφώνησαν, σήμερα, στο "Σύμφωνο γιά το ευρώ", με άξονα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, μέσω της επιτυχημένης εποπτείας στον τομέα των δημοσίων δαπανών και του μετριασμού των μισθών, ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπέι.

"Εχουμε συμφωνία γιά το Σύμφωνο του ευρώ" αναγγέλθηκε από ...

τον πρόεδρο βαν Ρομπέι.
Μέχρις ώρας, πολλές λεπτομέρειες συναφείς με τη συμφωνία αυτήν δεν έχουν διαρρεύσει.

Στο προσχέδιο της συμφωνίας, που είχε στη διάθεσή του το Γερμανικό πρακτορείο, γινόταν λόγος για μία συναίνεση αναφορικά με τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την τόνωση της απασχόλησης και τη συρρίκνωση των κρατικών χρεών στα όρια της 17μελούς ευρωζώνης.

Πρόκειται γιά σχέδιο συμφωνίας που προωθούσε η Γερμανία, με γαλλική υποστήριξη.

Προϋποθέτει η εφαρμογή του ίδιου σχεδίου συμφωνίας μία εντονότερη οικονομική ανάπτυξη στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

Πάντως αποσαφηνιζόταν με το σχέδιο ότι η κάθε εθνική κυβέρνηση είναι αρμόδια γιά να υιοθετήσει τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ενώ προβλέπονται με αυτό "τακτικές συναντήσεις-διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ηγέτες των κρατών" της 17μελούς ευρωζώνης.
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/03/e_11.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι ένα.Όλη αυτή η πληροφόρηση, όλος αυτός ο σαματάς, όλο αυτό το ξέσπασμα και δεν βλέπω πουθενά να ξεσηκώνεται κανείς και τα γεγονότα απλά τρέχουν εις βάρος μας.Θα γίνη ποτέ τίποτα άραγε ή είναι πιό εύκολο για μας απο την ζεστη του σπιτιού μας να το παίζουμε επαναστάτες για το καλό της πατρίδας ανώνυμα και απρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.
ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ.
ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.
ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΚΟΡΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΕΕΕΕ..ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι. Τι θα έπρεπε να κάνει όμως; Να στηρίξει τους πολιτικούς και τους συνδικαληστές; Αυτοί είναι η αιτία για το χάλι μας. Να επιστρέψει στους ασπρόκολους ξένους τα δανεικά; Τί; Αέρα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΡΙΟ!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΜΩΣ..,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΤΗΝ ΑΡΧΗ???....ΠΩΣ-ΠΟΤΕ- ΚΑΙ ΠΟΥ ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!