Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η πληγή της πάτρας


Το μεγάλο κοινονικό πρόβλημα της πόλης μας, της Πάτρας, όπως ξέρουμε όχι μόνο οι πατρινοί, αλλά και όλοι οι έλληνες είναι οι λαθρομετανάστες. Θα περίμενε κανείς πως η πολιτεία της Πάτρας, ο Δήμος και πόσο μάλλον το Ελληνικό Κράτος θα αναλάμβανε τις ευθύνες του και, έστω, θα αστυνόμευε τις περιοχές της πόλης που έχουν πρόβλημα, παρόλα αυτά προτιμά να τους αφήνει ελεύθερους και να κοστίζουν στον έλληνα πολίτη περί τα 10 δις τον χρόνο. Η Πάτρα έχει καταντήσει κάθε άλλο παρά μια ήσυχη πόλη που ήταν κάποτε. Γυρνούσα σήμερα το μεσημέρι από το πανεπιστήμιο με το αυτοκίνητο από τον "Νέο Δρόμο" και έκπληκτος είδα .....
αμέτριτους λαθρομετανάστες να πετάγονται στο δρόμο χωρίς να νοιάζονται αν θα τους πατίσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, να πηδούν πάνω στα διερχόμενα φορτηγά και να προσπαθούν με μια μανία, που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να ανοίξουν τα φορτηγά. Κάποιοι οδηγοί δεν μπόρεσαν να τους αποφύγουν και οι μετανάστες κατάφεραν να τα ανοίξουν τα οχήματά τους. Κάποιος άλλος οδηγός, για να τους αποφύγει πέρασε κόκκινο φανάρι, σε ώρα αιχμής και σε μεγάλο κόμβο, με κίνδυνο να γίνει ατύχημα. Το πιό αστείο? Οτι δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός... Πρώτη φορά στη ζωή μου κλείδωσα το αυτοκίνητό μου ενώ ήμουν μέσα και οδηγούσα και πρώτη φορά έχω φοβηθεί τόσο για να μήν χτυπήσω κάποιον από αυτούς! Πρέπει να το ζήσει κανείς για να δεί τι τραβάμε οι κάτοικοι της Πάτρας. Που είναι η αστυνομία? Που είναι η πολιτεία? Δεν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μας προστατέψουν?

Από αναγνώστη του του blog μας.
http://onoffgreekforum.blogspot.com/2011/03/blog-post_3209.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ (Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ) ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ???????
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο Ι Μ Α Σ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


...........ΕΥΖΩΝ............

Ανώνυμος είπε...

Η μονη λυση ειναι να ξεσηκωθει ο κοσμος και να τους πεταξει στη θαλασσα και τους μεν(κυβερνηση,δημαρχους και λοιπους παπατζηδες)και τους δε(λαθρομεταναστες) που εχουν κανει τη Πατρα και την Ελλαδα σαν τα μουτρα τους.
Ειπαμε στην αρχη να τους βοηθησουμε τους 'κακομοιρους" αλλα το κακο παραγινε,εχουν ανεβει στο σβερκο μας και σε λιγο θα μπουν και μες στα σπιτια μας!!
Δεν υπαρχει αρχουσα ταξη να αναλαβει τις ευθυνες της χρονια τωρα ,μονο ο κοσμος μπορει να αλλαξει την κατασταση ανεξαρτητως κομματος,μονο Ελληνας!!!!
Ελπιζω ο κοσμος να αφυπνιστει και στη Πατρα και στην Χωρα γενικοτερα.
ΝAVIGATOR