Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ψηφοφορία στο ΒΗΜΑ για τους λαθρομετανάστες ψηφίστε πριν την κατεβάσουν



Να δοθεί στους μετανάστες της «Υπατίας» μόνιμη άδεια παραμονής;
14.92%  Ναι (101 ψήφοι)
80.06%  Οχι (542 ψήφοι)
5.02%  Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την πληροφορία,μόλις ψήφισα.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική ευθεία το Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας. Αγρότες: Δηλώστε συμμετοχή. Ελεύθεροι bloggers: Διαδώστε την προσπάθεια την καλή. ΜΜΕ της περιφέρειας: Γνωστοποιείστε το στους αγρότες. Εμπρός να τους δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το σπίτι μας, την Ελλάδα μας, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Στην τελική φάση της οργάνωσής του βρίσκεται το Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων, που εδώ και καιρό προετοιμάζει το Πατριωτικό Μέτωπο, με στόχο να φέρει σε άμεση επαφή, χωρίς μεσάζοντες και «προστάτες», τους Έλληνες αγρότες με τους Έλληνες καταναλωτές, σε τιμές χωραφιού.

Έχει ήδη βρεθεί ο χώρος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αυτές τις μέρες θα τοποθετηθούν τα ράφια και τα άλλα υποστηρικτικά της οργάνωσής του συστήματα, για την άμεση επαφή του Έλληνα αγρότη, με τον Αθηναίο καταναλωτή και την όσο καλύτερη γίνεται εξυπηρέτησή του.

Βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ λεπτή φάση όπου η συνεργασία όλων των Ελλήνων Πατριωτών, είναι απαραίτητη. Για τον λόγο αυτό, το Κίνημα ξεκαθαρίζει:

Η διαχείριση του χώρου, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜ. Θα βασίζεται στην αυτοοργάνωση, έτσι όπως εξ’ άλλου θα έπρεπε, για ένα Κίνημα βαθύτατα δημοκρατικό, όπως το Πατριωτικό Μέτωπο. Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ανταλλακτηρίου, θα είναι μικτή, από τους ίδιους τους αγρότες και από την ομάδα εθελοντών που ήδη διαμορφώνεται και η οποία είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.
Ο χώρος διατίθεται τουλάχιστον για την πιλοτική του φάση ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. Η μοναδική υποχρέωση που έχουν οι αγρότες, είναι να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, να τα τοποθετούν στα ράφια του ανταλλακτηρίου και να τα διαθέτουν στο κοινό.
Στο ανταλλακτήριο, μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ όπου θα πωλούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Αποκλείονται όσοι διακινούν προϊόντα άλλων αγροτών όπως και «παραγωγοί λαϊκών αγορών».
Στην πρώτη αυτή φάση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΑ. (Νωπά, γαλακτοκομικά κλπ). Θα διακινηθούν (μέχρι την επόμενη φάση κατά την οποία το ανταλλακτήριο θα εξοπλισθεί με τους προβλεπόμενους υγειονομικούς χώρους), μόνο προϊόντα που δεν χρειάζονται συντήρηση, όπως φασόλια, λάδια, ελιές, ρύζια, κρασιά, τσίπουρα κλπ.
Το Πατριωτικό Μέτωπο σε αυτήν την φάση:

Καλεί τους Έλληνες αγρότες να δηλώσουν συμμετοχή στο Ανταλλακτήριο, υποβάλλοντας τα στοιχεία και τα προϊόντα τους στο Πατριωτικό Μέτωπο στην σελίδα http://www.pamet.gr/ContactForm.html ή στέλνοντας email στο pametopo@gmail.com, φάξ στο 2103311652 ή ακόμη επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 2103311642 και 6980292626.
Παρακαλεί τους ανεξάρτητους Έλληνες bloggers, να διαδώσουν το μήνυμα, δεδομένου ότι τα φερέφωνα του ΔΝΤ μεγάλα ΜΜΕ, θα συνεχίσουν την ομερτά που έχουν επιβάλλει στο ΠΑΜ. Το διαδίκτυο και οι ανεξάρτητες Πατριωτικές φωνές του, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα, στο σπάσιμο του αποκλεισμού των πατριωτικών κινήσεων που έχουν επιβάλλει τα μεγαλοκάναλα των μεγαλοεργολάβων.
Θερμοπαρακαλεί τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ και τον Τύπο, που λειτουργούν και απευθύνονται σε αγροτικές κυρίως περιοχές της χώρας, να προωθήσουν την υπόθεση του Ανταλλακτηρίου. Θα βοηθήσουν έτσι τους αγρότες μας να καταλάβουν πως κάποια στιγμή, θα πρέπει και αυτοί να συμμετέχουν στον αγώνα για να ξεπεραστούν τα εμπόδια των μεσαζόντων που κατακλέβουν σε τιμές εξευτελιστικές τα προϊόντα τους.

η συνέχεια εδώ www.pamet.gr

Ανώνυμος είπε...

re ili8ioi oloi sas...an8rwpoi einai kai pe8enoun...elpizw na min eimaste etsi ki emeis se kapoia allia xwra thn epomenh dieteia....makari na min to zisete gia na allaxete myala.

Ανώνυμος είπε...

2.11 Σαλτα και γαμησου οποιος παει σε αλλη χωρα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να σεβαστει την ιδια την χωρα το καταλαβες καραγκιοζη η να στο ζωγραφισω.

Ανώνυμος είπε...

2:11 μμ

Κανεις δεν τους ζητησε να ερθουν εδω φιλε...Ειμαστε ενα χρεωκοπημενο κρατος και δυστυχως δεν ειναι ωρα για φιλανθρωπιες..Εμεις οι νεοι ηδη κανουμε αιτησεις για να μεταναστευσουμε σε αλλα μερη...Και για να παμε Αυστραλιες η καπου αλλου ζητανε ακτινογραφια θωρακα, βεβαιωσεις οτι εχουμε καθαρο ποινικο μητρωο, εξιδεικευση σε καποιο αντικειμενο οπως Ιατρικη και θετικες επιστημες..Οποτε δεν μπορεις να μας συγκρινεις με αυτους...Μην γινεσαι τοσο ηλιθιος...ΕΛΕΟΣ με την προπαγανδα σας...

Αμα ημουν μουσουλμανος απο Πακισταν η Β.Αφρικη θα πηγαινα προς Καταρ μερια...50 δις θα δωσουν τα παληκαρια εκει για τον μουντιαλ του 22. Αμα τους δωσουν ασυλο Η Ελλαδα θα ειναι η καλυτερη διαφημιση για τους λαθρεμπορους...

Απο την στιγμη που το κρατος δεν μπορει τιμωρησει τους υπευθυνους αυτης της τρισαθλιας κινησης πως θα μπορεσει να διαπραγματευτει με την Τροικα για τυχον νεα μετρα η με τους Τουρκους για Αιγαιο και Θρακη...??? Αυτο το σκεφτηκες??

ΤΟ 83% ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ..ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

EXEI PSIFOFORIA KAI STO NEWSIT PSIFISTE OLOI ZITO I ELLAS

Atmovat είπε...

Ίσως να μην παράλογος αλλά διαβάστε αν θέλετε την άποψή μου.
Δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε εθνικιστής ούτε τπτ,αλλά πως γίνετε να επιτρέπεις σε μια ομάδα ατόμων που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομοι να εισβάλουν στη χώρα σου,να εισβάλουν στα κτήριά σου και να απαιτούν (ναι να απαιτούν) να τους δωθεί άδεια παραμονής.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ και μάλιστα την ίδια στιγμή που όλες οι ευρωπαικές χώρες έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους.

Ευχαριστώ

Γιωργος είπε...

Πες τα.Μπαινουν με το ετσι θελω τελειως παρανομα και ΑΠΑΙΤΟΥΝ.Η διαφορα ειναι οτι οι Ελληνες οταν πανε σε μια ξενη χωρα πρωτον την σεβονται και δευτερον κανουν τα χαρτια τους απο εδω(ακτινογραφιες,αιτησεις,ποινικα μητρωα κ.τ.λ) και δεν πανε εκει για να κανουν καταληψεις δημοσιων και ιδιωτικων κτηριων απαιτωντας χαρτια και νομιμοποιηση.Μην λεμε και οτι θελουμε τωρα.Εκτος απο αυτο η Ελλαδα ειναι σε μια πολυ δυσκολη θεση και ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.Παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

Εξω οι κςλομεταναστες !! Ακου εκει θαρασος. Ηρθαν και απαιτουν και διαφορα ! Και ολοι αυτοι που τους υποστηριζουν,απορω γιατι το κανουν..
Απλα για να ερθουν σε αντιπαραθεση με τους αντιπαλους?
Πωπω.....

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικό άσυλο μπορούν να ζητήσουν οι πρόσφυγες άμα τη αφίξη τους, όχι αφού έχουν παραμείνει 5-10 χρόνια και ξαφνικά θεωρούνται παράνομοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

η βαρκα αρχησε να γερνει.δε χωραει αλλους.(αστεριξ)

Ανώνυμος είπε...

2:11μμ, α στα διαλα ρε βλακα σκατοανάρχα

Ανώνυμος είπε...

ωραία ψηφοφορία....έτσι θα καταλάβουν οτι η προπαγανδα τους για νομιμοποίηση δεν πέρναει....Σκατά στα μούτρα τους... Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

kai emeis tha kathomaste anergi xoris doulia ....bgaltetous olous ekso apo tin elada giati tha ti plirosete eseis ti nifi ..lamogia e lamogia olisas

Ανώνυμος είπε...

entwmeta3u ta lefta pou dinoun (3.000 € logw krishs!) stous tourkous pou tous pernane apenanti pou ta vriskoun?? mhpws, lew mhpws diakinoun kati narkwtikes ousies??

Ανώνυμος είπε...

τώρα είναι 51% ναι και 38% οχι

ΕΞΑΡΧΕΙΑ_13 είπε...

Πάρτε τα αρχίδια μας ούτε και σε αυτό δεν είστε πλειοψηφία...

Ανώνυμος είπε...

Αν του νομιμοποιησουνε και πετύχουνε αυτο που θέλουνε οι μετανάστες.Τοτε όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα θα κάνουν το ίδιο...Τι νομίζετε για μαλάκες τους περάσατε?