Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Aπίστευτο: Ο Ελληνικός λαός δεν βάζει μυαλό!! Πάλι στηρίζει τον δικομματισμό, τους ψευτομεσσίες και τα κόμματα που μας φέραν ως εδώ..


Δημοσκόπηση - Σοκ στο Μαξίμου. Προηγείται ο Σαμαράς του Γιώργου!Δημοσκόπηση που έφτασε στα χέρια των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου,   φέρνει για πρώτη φορά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να προηγείται του Γιώργου Παπανδρέου στο ερώτημα για ποιον πολιτικό έχετε θετική γνώμη!
Η δημοσκόπηση έχει επιφέρει τεράστιο προβληματισμό στους συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός αποτελεί το δυνατό χαρτί της Κυβέρνησης και η πτώση της δημοτικότητάς του, θα επιφέρει ταχύτατα αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Τεράστια φθορά έχει υποστεί το πολιτικό προφίλ του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου η δημοτικότητα του οποίου έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα.
Φθορά έχουν και τα περισσότερα μέλη της Κυβέρνησης, με δεύτερο μετά τον κ. Πάγκαλο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Μόνον οι Χάρης Παμπούκης και Ανδρέας Λοβέρδος δείχνουν να παραμένουν σταθεροί.
Στην πρόθεση ψήφου ωστόσο, η ίδια δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να προηγείται της ΝΔ, αλλά με ποσοστό που δεν δίνει αυτοδυναμία, ενώ την είσοδο στο κοινοβούλιο φαίνεται ότι εξασφαλίζουν 7 κόμματα, με τον Φώτη Κουβέλη, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους Οικολόγους Πράσινους να μάχονται για τις δύο προνομιούχες θέσεις.
newspost.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκοπησεις ειναι ενα καλοστημένο εργαλειο των ΜΜΕ για να κατευθυνουν την κοινή γνωμη. Στις μέρες μας αμφιβάλω εαν και τα εκλογικά αποτελέσματα λενε την αλήθεια. Διοτι δεν ειναι λογικό να εχουν εκλεχθεί ανθρωποι σαν τον Μπουταρη που επιτελουν προδοτικό εργο εναντι του κοινωνικου ιστου και των Ελληνικών θεσμων. Μην πιστευετε ότι σας πασαρουν αφυπνηστητε.
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε (10:58)

Ας έχουν αυτά που λές όπως έχουν, πάντως αποκλείεται η πλειοψηφία των Ελλήνων να έχει καταλάβει τι γίνεται γιατί αν είχαν καταλάβει, δεν θα ήταν όλη μέρα μπροστά στην TV, αλλά μάλλον μπροστά στη βουλή...

Unknown είπε...

Ρε παιδιά μούφα δημοσκοπήσεις είναι αυτά. Μην τα πιστέυετε.

Ανώνυμος είπε...

Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιοτητας. Η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος για να λέει το σύστημα τα ψεματά που θέλει και να κρύβει την πραγματικότητα. Δεν τσιμπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα οι ψέυτικες δημοσκοπήσεις επηρεάζουν ένα 10 - 15 % "φοβισμένων" ψηφοφόρων. Επίσης, και να μην υπάρχουν οι φοβισμένοι είναι τα αποτελέσματα που με νοθείαεπιτυγχάνουν τα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑΡΑΜΑ.ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΟΝ ΜΑΜΟΥΧΑΥΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ <> ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

και που την είδες εσύ ρε πράσινε προβοκάτορα την δημοσκόπιση δεν μας είπες και τάχα μου έβγαλες και το συμπέρασμα ότι ο Ελληνικός λαός δεν βάζει μυαλό.Από το κείμενο σου άλωσετε φαίνεται η τρομάρα σου ότι τα αφεντικά σου, οι πρόδότες χάνουν το έδαφος κατω από τα πόδια τους και καταφέρεσαι εναντίων του λαού αποκαλώντας τον ηλίθιο; Εσύ και το είδος σου μάλλον δεν αλλάζεται ποτέ γιατί τρέμει το κωλαράκι σας πλέον.

Ανώνυμος είπε...

τζιμμησ =μαγκεσ σιγουρα εχει και ψευτικεσ δημοσκοπησεισ αλλα στο χωριο μου στουσ 500 εγγεγραμενουσ ψηφισαν 220 πασοκ στισ τελευτεεσ και 120 ν.δ αρα ειμαστε ζωα οπωσ λελει και ο λεβεντησ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΗΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑ ΤΟ 90 ΝΔ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΨΗΦΗΖΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΜΟΥ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ελάτε ρε σεις τώρα..... αν δεν βγάλεις τον μασόνο θα βγάλεις την λευκή αδελφότητα (κκε) μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Ανώνυμος είπε...

μην λετε παπαριεσ και ειστε μεγαλα παιδια...ρε μαγκα απο πανω μπορει να ειναι οπωσ τα λεσ να βγαλεισ λευκη αδερφοτητα...ομωσ μια ζωη ολυμπιακοσ -πανθηναικοσ κυβεερνανε...εχω βαρεθει να λετε ολοι ιδιοι λετε χωρισ να εχει γινει ποτε αλλαγη...απο τα 10 που λεει το κκε τα 2 θα τα κανει..απο τσα 10 που λελει το λαοσ τα 2 θα τα κανει...οταν αντιδραμε βαζουν λιγο νερο στο κρασι τουσ το κεφαλαιο τρεμει...αν λεμε ολοι ιδιοι ειναι να παμε να αυτοκτονησουμε ομαδικα...(να μασ εθει και φθηνα)..αν και εγω βασιλη λεβεντη θα ριξω γιατι ειναι χρονια ο πιο τιμιοσ ασ ειναι γραφικοσ δεν τον ψηφιζω για μοντελο...μαζι του ειναι και τον στηριζει ο αντινεοταξιτησ πειραια μητροπολιτησ πειραια σεραφειμ...http://www.dailymotion.com/video/xg3z4u_yyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-12-12-2010-yyyyy-1y_news...αντε δεν θελω απογοητευση και οχι καφεδακια οταν παμε να ψηφισουμε αντιδραμε με το ακυρο και την αποχη δνε ιδρωνει το αυτι τουσ ξυπνηστε πρπει να τουσ χαλασουμε τα μαγαζια...πασοκ-νδ επε