Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Με λαμόγια δεν πάει μπροστά η χώρα!



Ζούμε δύσκολες εποχές Έλληνες και σε πολλά θέματα,δεν υπάρχουν δουλειές και η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη,λέφτα δεν υπάρχουν και πολλά άλλα βασικά πράγματα στην χώρα μας.Η πολιτικοί μας έχουν...
πέσει πάρα πολύ στα μάτια του κόσμου γιατί δεν σκέφτονται το καλό του κόσμου και κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι,όπως και με το δντ που το έβαλε στην ζωή μας η κυβέρνηση με....

το έτσι θέλω και ως το μοναδικό τρόπο σωτηρίας.Από τα λεφτά υπάρχουν καταλήξαμε να συζητάμε για το αν θα μπει κανένα λαμόγιο φυλακή, για το ξεπούλημα της Ελλάδας απο του τροίκανους, και για το πότε θα χρεωκοπήσουμε.Η άποψη του Έλληνα είναι τώρα αφού φτάσαμε στον πάτο καλύτερα να πάμε πίσω στην δραχμή μας σαν εθνικό νόμισμα και ας ξαναρχίσουμε από την αρχή με άλλους πολιτικούς που δεν θα είναι λαμόγια και δεν θα έχουν ασυλία σε ότι κάνουν.Έτσι θα πάμε μπροστά σε κάποια χρόνια αλλιώς με το υπάρχον σύστημα είμαστε χαμένη από χέρι με τους προδότες που είναι μέσα στην βουλή.

http://epanastasi-gr.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να μυνησουμε την βουλη και να κατεβουμε ολοι στο συνταγμα μεχρι να μπουν φυλακοι ολοι

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ; ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ; ΡΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!

Δημήτρης είπε...

Ποιό πρόεδρο της "Δημοκρατίας" λές? Αυτός κανονικά έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε όταν του διάβαζε η Μπενάκη το κείμενο περι περιορισμών των εθνικών συνόρων και παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αναρρωτιέμαι τι μπορεί να σκεφτόταν αυτός εκείνη την ώρα? Κάθεται ακούει προσεχτικά χωρίς να πεί τπτ. Η δημοκρατία θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. Δηλαδη σαν να του λεεί σε βάζουμε σε αυτή τη θέση έτσι απλά για να την καλύψουμε, δε θα χρειαστεί να υπερασπιστείς τη δημοκρατία. Τον ξεφτυλίζει μπροστά στα μάτια του και δε λέει τπτ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΙΥ ΦΙΛΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΤΗΛ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦ.ΧΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΚΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ ΤΟ ΧΙΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ;ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι 300 του Λεωνίδα αγαπούσαν την Ελλάδα. Οι 300 που κυβερνούν τη χώρα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και την τσεπούλα τους! Αλλά, δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ; ΤΟΝΒΑΥΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ 1900.