Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου: "Έχω δίπλα μου τους πολίτες που αγωνίζονται μαζί μου. Μαζί θα προχωρήσουμε"



"Πριν πω οτιδήποτε άλλο, οφείλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον Ελληνικό λαό, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά. Εμείς, ως Κυβέρνηση, παλέψαμε πολύ σκληρά, για να φτάσουμε ως εδώ και να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Προσωπικά, από τη δική μου θέση, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, όπως άλλωστε θα....
 συνεχίσω να κάνω, για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση και να χτίσουμε μια διαφορετική Ελλάδα.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις προσπάθειες, με όλες μας τις δυνάμεις διότι, στη συνέχεια, η σταθερή μας πορεία, η συστηματική μας διαπραγμάτευση, μπορεί και θα φέρει και νέα θετικά αποτελέσματα.

Όμως τίποτα, μα τίποτα δεν θα είχαμε πετύχει, αν δεν είχαμε δίπλα μας τους πολίτες, να βάζουν καθημερινά πλάτη και να αγωνίζονται μαζί μας. Δική τους επιτυχία είναι οι προχθεσινές αποφάσεις για την Ελλάδα. Ξέρω, ξέρουμε τον πόνο και την πίεση. Όμως, τελικά, η αφοσίωση, οι θυσίες, οι κόποι, οι δυσκολίες - και γνωρίζω ότι ήταν και είναι πολλές - όλα, σήμερα, πιάνουν τόπο.

Πιάνουν τόπο, γιατί όπως πολύ καλά αντιλαμβανόμαστε όλοι, αν είχαμε ως λαός αδιαφορήσει γι' αυτό που μας συνέβαινε, αν είχαμε αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να παρέμβουμε, ούτε βελτίωση των όρων του μνημονίου θα μπορούσαμε να πετύχουμε, αλλά και τώρα, η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει.

Τώρα, δεν θα μιλούσαμε για ανάπτυξη και οικονομία, δεν θα υπήρχε οικονομία. Τώρα, η πατρίδα μας θα ήταν διεθνώς απομονωμένη, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά. Αυτό αποτρέψαμε.

Δουλέψαμε μαζί, όλοι μαζί, πείσαμε τους εταίρους μας, αποκαταστήσαμε μαζί την αξιοπιστία μας ως χώρα και αποδείξαμε μαζί ότι, όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί. Και βέβαια, μαζί θα προχωρήσουμε και στο μέλλον, στη δημιουργία μιας Ελλάδας που θα πατά στα πόδια της, αυτόνομη οικονομικά, μια Ελλάδα για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι και χαρούμενοι, που ζούμε σ’ αυτόν εδώ τον τόπο."

Τα είπε στο Κυριακάτικο Υπουργικό συμβούλιο


http://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_4736.html

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας με ξυπνήσει κάποιος, σας παρακαλώ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κανεναν δεν εχεις διπλασου προδοτη.Μας εκλεψες την ψηφο με ψεματα και παραμυθια.

Ανώνυμος είπε...

Φύγε εσύ ρε κερατά και μην αγχώνεσαι για μας.
Η παραίτησή σου μπορεί να είναι το μόνο καλό που θα κάνεις ποτέ σε αυτόν το τόπο.
Και εσύ και όλο σου το σόι.
Α και κάτι τελευταίο. Αυτά τα καθάρματα δεν είναι εταίροι μας.
Εμείς έχουμε καταντήσει η δική τους εταίρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕ..ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΡΟΠΠΑΠΟΣ Ο ΜΙΝΕΙΚΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΟΧΥΡΩΣΟΥΝ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!!!"
Δηλ. αν αυτός ο ερμος ο πολίτης,
δεν ηταν πρώτος, αλλά δεύτερος,
σε τι φάση θα ήμασταν τωρα???

Γεια σου μεγάλε social ληστή !!!

Ανώνυμος είπε...

Εμας μας ρωτησες βρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!

Δημήτρης είπε...

Διάβασα και μου ήρθε να ξεράσω. Καλά για να λέει τέτοια σαλιαρίσματα φαντάσου σε τι επίπεδο μας έχει. Θα θεωρεί ότι ο Ελληνικός λαός είναι πολύ ηλίθιος και πιστεύει ότι του πει. Άρα αν πει αυτός ότι πετύχαμε τότε θα νομίζουν ότι πετύχαμε άσχετα αν γύρω έχουν διαλυθεί τα πάντα. Όσο για τις βοήθειες η ιστορία δείχνει τι γινόταν όταν η Ελλάδα περίμενε βοήθεια από τους ξένους. Δηλαδή εσένα ο στόχος σου ρε προδώτη είναι το πώς η Ελλάδα θα μπορεί να πέρνει βοήθεια απο έξω?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΕ!!!!!!!!!!!!ΜΑΣΩΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΙΣΧΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ 300 ΕΠΙΣΗΣ!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .
ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...?
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ...ΠΟΥΛΗΣΤΕ,ΚΟΨΤΕ,ΡΑΨΤΕ,ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ,
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΙ ,ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΑ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΤΟΥΤΟ,
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
Η ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ,Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΚΟΛΜΑΝ ΣΑΚΣ,ΚΛΠ
ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΗΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ….Α
Ε ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΧΕΤΕ ΓΙΑ ΓΛΥΦΙΝΤΖΟΥΡΙ…
Ε ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΚΟΥΡΑ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΗΣ) ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ……..
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ….ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΞΕΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 17 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗΤΑΤΗ.ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΠΡΩΠΟΝΙΣΗ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΝΗΚΟΒΛΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟΠΟΛΟΝΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΝΙΓΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,ΕΛΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙΣΟΥ ΣΚΑΤΑ.

opelc20xe είπε...

μηπως τα λεει αυτα για συνηθισουμε στην ιδεα οτι με καποιο τροπο μαγικο το πασοκ θα ειναι κυβερνηση και την επομενη τετραετια

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε προδότη αμερικλάνε.

Ανώνυμος είπε...

ατε μουνοπανο εβραιο στο διαλο πουστη κατεστρεψεσ την ελλαδα εσυ και ο σκατοψυχοσ ο πατερασ σου