Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΟΝ":ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ DVD ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αριστερά!

Πλέον,σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται!

Τα dvd που έφερε από τη Ρουμανία ο Καρατζαφέρης,έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Οι δύο άσπονδοι...εχθροί,όχι μόνο τα βρήκαν,αλλά έχουν ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!



Ποια είναι αυτά άραγε;Μα φυσικά,η υπερπροβολή του Λαος ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ,σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας!

Τολμάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη:Σε αντάλλαγμα-εκτός από την απόκρυψη των dvd-ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821"!

Είδατε βρε...αχάριστοι που ο Πρόεδρος αγωνίζεται υπέρ...Πατρίδος;....



Κι έχετε το θράσος να τον κατηγορείτε που απλά ψήφισε ένα Μνημόνιο;

Και σας φαίνεται περίεργο το...λιβάνισμα του Aleci(a)s Papahelas;;;

Ε ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως,φιλαρακο!!!Και για το 1821 θα του βαλει χερι και θα ζητησει να τα διορθωσει και τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι θα του τα βαλει!!!Εχετε δει αλλο προεδρο κομματος να μην μασαει και να τα βαζει με το κεφαλαιο;Ολοι,κοτες καθονται!!!Γεια σου ρε Προεδραρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη παιδιά αλλά σας είχα για σοβαρό μπλογκ. Γιατί ανεβάζετε τις βλακείες του Hellas-Orthodoxy, δεν έχετε καταλάβει τι ρόλο παίζει και τί μίσος έχει για το ΛΑΟΣ. Μακάρι να ασχολιόταν και με ΠΑΣΟΚ και Αριστερά τόσο... Όσο για τη Νέα Δημοκρατία δεν το συζητάμε τί να πει αφού είναι το κόμμα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΓΡΙΩΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΑΞΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

όντως ανεβάζετε συνεχώς ηλιθιότητες του Η-Ο και ενώ δεν ανεβάζετε τις απαντήσεις που παίρνει το ίδιο άτομο από τον ίδιο τον γεωργιαδη στο φορουμ του.έχετε ρίξει πολύ το επίπεδο σας

Ανώνυμος είπε...

12:33 Εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Όμως θέλω να διαβάζω στα μπλογκ αντικειμενική ενημέρωση και όχι μονόπλευρη και υποκειμενική, ούτε να προσπαθούν μα με κατευθύνουν κομματικά. Αυτό κάνει ο Η/Ο και απορώ πώς κάποια σοβαρά μπλογκ δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και ανεβάζουν τα άρθρα τους. Αυτό κάνουν και τα ΜΜΕ, σε τί λοιπόν διαφέρουν από αυτά. Τουλάχιστον ας δημοσιεύουν και τις δύο απόψεις για να μπορούμε και μεις να βγάζουμε συμπεράσματα για το ποια είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η΄ ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ;ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΥΣΤ !!!

Ανώνυμος είπε...

3:36 Aρχίσανε οι μλκίες πάλι. Το μάθαμε το τροπάρι πια, αλλάχτε το βρε παιδιά, βαρεθήκαμε όλο τα ίδια και τα ίδια.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Λυσσανε τα βρωμοσκυλα του Λαος,ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΜΟΥΓΚΑ!
Δεν πειραζει,εσεις ξεβρακωνεστε!
Το δημοσιευμα ειναι απο το "Παρον" και φυσικα,ο κωλοτουμπας δεν το διαψευδει!Οπως το βουλωσε και για τα αντιστοιχα δημοσιευματα του "Εθνους" και της "Αυριανης"!
Θα σας βολευε λοιπον κομματοσκυλα να ειναι μονο ενας "τρελος" που τα λεει,αλλα δυστυχως για σας τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι τον αρχιπροδοτη που υποστηριζετε!
Οσο για τις εκπομπες "απαντηση" στον ΣΚΑΙ,θα εχουν την ιδια καταληξη με τις...υπογραφες για το λαθρονομοσχεδιο.Κι οποιος καταλαβε,καταλαβε!

Υ.Γ.Φιλε anti ntp,μην αφηνεις να στο κανουν εδω μεσα γραφειο τυπου της Καλλιροης.Αλλο η διαφορετικη γνωμη απο απλους ψηφοφορους καθε κομματος κι αλλο ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Εχεις κρατησει ενα καλο επιπεδο στο μπλογκ σου,μην το ριχνεις αφηνοντας να αλωνιζουν τα κομματοσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε φίλε Η/Ο αλλά το έχεις παρακάνει. Κόφτο επιτέλους, νομίζεις ότι μπορούμε να διαβάζουμε συνέχεια τη βωμολοχία σου. Ξεφτιλίζεις και το όνομα της Ορθοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στη Συγγρού!!!! για μια νέα Ελλάδα.

Ούστ κοπρόσκυλα της ΝΔούλας.

Ανώνυμος είπε...

Τι πρεσβεύει η ΝΔ του Καραμανλή(Του Μπάρμπα)

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_2021.html

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ή Τέφρα ρεεεεεεε!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΕLLAS ORTHODOXY ΠΟΣΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ....ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΓΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !!!ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ....ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΕΜΑΣ ....ΝΤΡΟΠΗ !!!!!