Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ;



ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ.

ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ;
ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ...ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΝΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΧ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ksipnistere

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον αρθρογράφο. Αυτά δεν ωφελούν, αποτελούν μόνο μικρογεγονότα για να ασχολουθούν λίγες ώρες τα ΜΜΕ, χάνουμε την ουσία. Η δύναμη του λαού πρέπει να φανεί στις εκλογές, να ανεβοκατεβάζει πρόσωπα για την πλάκα του, να τρέμουν όλοι. Είδατε τα αποτελέσματα και της αποχής οι υπερασπιστές της. Γραμμένουςςςς!! Τι κι αν υπάρχει άρθρο του συντάγματος που λέει ότι δεν μπορεί να εκλεγεί κάποιος αν το 50% του εκλογικού σώματος δεν ψηφίσει...Ποιος ακούει;
Η μόνη λύση είναι αναβοκατεβασμα προσώπων και κομμάτων για να τους δείξουμε ότι εμείς κάνουμε κουμάντο!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ κάθετα. Το κομματικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς. Όλοι τα ίδια ... είναι. Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει χάσει δικαίως την εμπιστοσύνη του κυρίως στα δυο μεγάλα κόμματα και πρέπει να τη δείχνει κάθε μέρα στην κοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο αλλά και στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Και αφού μία μεγάλη μερίδα έχει χάσει την εμπιστοσύνη του γτ τα μεγάλα κόμματα συνεχίζουν να είναι πρώτα?? Εγώ πιστεύω ότι είναι μερικοί που τα κόμματα τα έχουν σαν ομάδες. Ακούγεται αστείο όμως έτσι είναι. Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν κάνει κάποιος απεργία πρέπει να κατεβαίνει στις πορείες. Με το να απεργεί και να πηγαίνει για καφέ δουλειά δεν γίνεται. Καλύτερα να πάει στη δουλειά να μην χάσει και το μεροκάματο. Επίσης αυτοί που το παίζουν ξύπνιοι και κάνουν αποχή στις εκλογές θα 'πρεπε να ξέρουν ότι ευνοούν τα μεγάλα κόμματα. (Νομίζω είχε βγει και σχετικό άρθρο στο blog). Με τα όσα λέω θέλω να καταλήξω ότι η δύναμη του λαού είναι τεράστια. Και ενώ το ξέρουμε δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε περισσότεροι..

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον asteri.100%

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν αξιόλογες πολιτικές παρατάξεις και είναι κόμματα πολιτών. Απλά επειδή σε κανένα ΜΜΕ δεν πρόκειται να προβληθούν είναι αναγκαίο να προωθήσετε σε οσους περισσότερους συμπολιτες μας, αυτό το μήνυμα.
1)Δημοκρατικοί
http://www.dimokratikoi.gr/d4/component/content/frontpage
2)Κοινωνία
http://www.koinwnia.com/2009-05-15-08-53-54
Μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας εχουν επιβάλει!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν ειπώθηκε σωστά. Δεν έχει αποτύχει το σύστημα αγαπητοί. Εμείς το αναγκάσαμε και το φέραμε σε μια τέτοια άθλια κατάσταση. Ας μην αποποιούμαστε τις ευθύνες. Βέβαια, κάποιοι το παράκαναν και θα πρεπε να πληρώσουν (δήμευση της περιουσίας, κρεμάλα, δεν ξέρω πώς, αλλά δεν θα πρεπε να μείνουν ατιμώρητοι). Συμφωνώ απόλυτα πως το "Ψηφίζω λευκό/άκυρο" δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε "αντίσταση". Απλά δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν έχουμε "πιστεύω"! Είναι παράλογο, και όμως είναι ένα τεράστιο ποσοστό που μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές. Αλλά εδώ που φτάσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που πρεπει να γινει ειναι να ενωθουν ολα τα συνδικατα να αφησουν τα κομματικα τους στην ακρη και να κανουν συνεχομενες απεργιες μεχρι να πεσει η κυβερνηση.Οπως επι κυβερνησης ΝΔ το 1992.Τοτε πως βγαινανε ολοι στους δρομους?Οι φοιτητες και οι μαθητες τοτε κανανε 4 μηνες καταληψη,τωρα που ειναι?Βγειτε στους δρομους και μην φοβαστε τιποτε!Αυτα που ερχονται πρεπει να τα προλαβουμε,γιατι θα πεσει μεγαλη πεινα!ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς μια πλειοψηφία υπεύθυνων πολίτων, δεν υπάρχει όφελος από τις εκλογές.
Έχουμε πλειοψηφία απο υπεύθυνους πολίτες?
Τότε θα έχουμε και πλειοψηφία των αξιόλογων σε εκλογές.

Δεν έχουμε πλειοψηφία απο υπεύθυνους πολίτες?
Τότε πολύ απλά θα έχουμε πλειοψηφία αχρήστων σε εκλογές.

Εσείς τι λέτε, έχουμε πλειοψηφία απο υπεύθυνους πολίτες αυτήν την στιγμή?
Γιατί σε όλες τις προηγούμενες σίγουρα δεν είχαμε...

Απλά μαθηματικά και μιά απλή μελέτη της ιστορίας των εκλογών, θα σας δείξει την αλήθεια...
Κάντε τις πράξεις και δείτε πόσο όφελος έχουν οι εκλογές.

Καλυνύχτα Ελλάδα:

Ανώνυμος είπε...

ολοι πρεπει να ψηφιζουν για να ριξουμε το δικομματισμο.αλλιως παλι αυτοι θα μας κυβερνουν ,πασοκ και νδ ειναι το ιδιο νομισμα.απλα το ενα ειναι η κορωνα και το αλλο τα γραμματα!!!!!!εγω παντως πεταω τα ψηφοδελτια των μεγαλων κομματων και τραβαω ενα στην τυχη.σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο αυτη που εχουμε τωρα!