Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μαρτυρία νεαρού διαδηλωτή στο Μπαχρέϊν




Συγκλονιστική μαρτυρία νεαρού διαδηλωτή στο Μπαχρέϊν, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς στο αριστερό του χέρι και πόδι όταν στρατιώτης τον πυροβόλησε με καραμπίνα αλλά για καλή του τύχη είχε μόνο μία σφαίρα. Έπειτα στην πλατεία pearl παρατήρησε στρατιώτες να στοιβάζουν κορμιά μέσα σε αυτοκίνητα μη γνωρίζοντας αν είναι ζωντανοί ή νεκροί.

Μέλλεται μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία στο Μπαχρέϊν ή απλά η πλήρης καταστολή των κοινωνικών εξεγέρσεων; Το μόνο σίγουρο είναι πως το Μπαχρέϊν δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα.

4 σχόλια:

TonEllinonTaIera είπε...

"Το μόνο σίγουρο είναι πως το Μπαχρέϊν δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα."
Mykoniato μην κινδυνολογεις. Απεχει και πολυ μαλιστα. Εκει δεν εχουν το πολιτευμα που εχουμε εμεις. Εμες μπορουμε να αλλαξουμε τα πραγματα με την ψηφο μας, εκεινοι οχι. Οποτε αντι να λεμε για επαναστασεις και τετοια (που ειναι πολυ επικινδυνα) ας καταλαβουμε οτι ολα μπορουν να αλλαξουν με λιγοτερο αιμα. Τωρα, αν η πλειοψηφια θελει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν μπορουμε να κανουμε κατι...
Η ΕΛΛΑΣ δεν χρειαζεται να βαφτει με αιμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε όντως να αλλάξουμε την κατάσταση με την ψήφο μας? Από την στιγμή που υπάρχουν 2 και βάλε εκατομύρια λαθρομετανάστων με την δυνατότητα να ψηφίζουν παράνομα από το 2006, πιστεύεις πως και κανένας Έλληνας να μην πατήσει πόδι, δεν θα βγει κυβέρνηση?

Κάτσε να δεις τώρα που θα πάρουν και την καρτούλα τους και θα έχουν 10πλάσια δικαιώματα από όλους έμας τους λαθραίους Έλληνες μέσα στην ίδια μας την χώρα. Εκεί φτάσαμε να αγαπάμε αυτόν τον τόπο και να αποκαλούμαστε σκοταδιστές, ρατσιστές και εθνικιστές.

TonEllinonTaIera είπε...

Φιλε 8.39 προς το παρον δεν εχουν παρει ολοι αυτοι δικαιωμα ψηφου. Οταν παρουν και ειναι και τοσο πολλοι, τοτε θα ειμαι μαζι σου. Και ναι, προς το παρον τουλαχιστον μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση με την ψηφο μας...

Ανώνυμος είπε...

Και όμως όλοι τους έχουν πάρει παράνομα από το κράτος την δυνατότητα να ψηφίζουν.