Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother - είναι ένα απλό τηλεπαιχνίδι η κρύβεται κάτι από πίσω;


Δεν θα ασχολιόμουν καν με το θέμα αν δεν είχε πέσει στην αντιληψή μου μια εικόνα του Big Brother (η παραπάνω) στην οποία υπήρχε απλά ένα μάτι. Με το που το είδα μου θύμησε το μάτι των.... "πεφωτισμένων" η αλλιώς Illuminati το οποίο υπάρχει (πολλές φορές κρυφά) σε εικόνες η ακόμα και σε κινούμενα σχέδια. 

Από τότε άρχισα να επεξεργάζομαι τα δεδομένα της εκπομπής και τα δεδομένα των μασώνων. Εγω λοιπόν με το φτωχό μου το μυαλό είχα τον εξής συνηρμό:

Το Big Brother είναι μια εκπομπή όπου ένα σύνολο ανθρώπων ζει σε ένα σπίτι στο οποίο υπάρχουν πάρα πολλές κάμερες και ο καθένας βλέπει τι κάνουν ανα πάσα στιγμή. Υπάρχει ένας "μεγάλος αδερφός" στον οποίο λένε τα πάντα. Τις σκέψεις τους, τα παραπονά τους και ότι άλλο θέλουν. Αλλά δεν πρέπει να παρακουν τις εντολές του!! 

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θεωρώ οτί αυτή η εκπομπή μας προετοιμάζει για αυτό το οποίο θα πάθουμε μια μέρα όλοι μας. Κι εδώ μπαίνουν οι μασώμοι, διότι το σχέδιο αυτό είναι δικό τους (και κάποιων άλλων). Ίσως να θέλουν να μας κάνουν από τωρα να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα υπάρχει κάποια στιγμή ένας μεγάλος αδερφός ο οποίος θα βλέπει ακόμα και το πότε κουνάμε το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού μας. Επίσης θα μπορούν να ξέρουν ακόμα και το τι σκεφτόμαστε. Ακόμα και το σήμα της εκπομπής (ένα μάτι) πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ίσως να πρέπει να σκεφτόμαστε πιο πονηρά πια.

Δεν λέω ότι έτσι είναι αλλά εγώ έτσι το έχω συλλάβει στο μυαλό μου. Και σας καλώ να το σκεφτείτε κι εσείς.


http://tonellinontaiera.blogspot.com/2010/11/big-brother.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ".
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ.