Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ματ και κουκουλοφόροι πληρώνονται από εμάς!!


 Στη χθεσινή πορεία, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ένα φαινόμενο, που πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ: άνδρες της ασφάλειας, μεταμφιέστηκαν σε διαδηλωτές και κουκουλοφόρους, και αναμίχθηκαν με το πλήθος που διαδήλωνε!!! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η.......
απόδειξη:

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον τύπο με την κουκούλα να είναι μαζί με τους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ μαζί τους είναι και άλλοι δύο με μαντήλια και κουκούλες.

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο, να είναι αναμεμειγμένος με το πλήθος που βρίσκεται στους δρόμους, και το παίζει αμέριμνος… Ποιος ξέρει όμως τι σκοπούς εξυπηρετεί;

Στο παρελθόν έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το ρόλο τους. Μάλιστα, στα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008, το tvxs είχε παρουσιάσει το βίντεο που βλέπετε παρακάτω, το οποίο δείχνει κουκουλοφόρους να συζητάνε με άνδρες των ΜΑΤ, και στο τέλος ο ένας να παίρνει το λοστό που είχε αφήσει, και να κατευθύνεται προς την πορεία.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τους ανθρώπους αυτούς, τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ! Ανήκουν στις αστυνομικές δυνάμεις, και πληρώνονται από τους φόρους μας!!! Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!

Οι σκοποί που εξυπηρετούν τώρα μπορεί να είναι δύο: ο ένας είναι να συλλαμβάνουν διαδηλωτές στο πλήθος, όντας ανάμεσά τους. Ο δεύτερος και εξίσου κατακριτέος, είναι να δημιουργούν οι ίδιοι επεισόδια, και να προκαλούν έτσι επέμβαση των ένστολων συναδέλφων τους, διαλύοντας τις πορείες. Με κάποιον τέτοιο τρόπο εμποδίστηκε και η χτεσινή πορεία στην Αθήνα να φτάσει στη Βουλή…

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες υπάρχουν. Μένει να δοθούν απαντήσεις για τα παραπάνω από τον κο Παπουτσή και την κυβέρνηση, αφού σήμερα κάνουν το γύρω της Ελλάδας αυτές οι εικόνες. Και τα παραπάνω ερωτήματα, διατυπώνονται ολοένα και από περισσότερους Έλληνες πολίτες.






http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_4633.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Entaksei ra paidia se oti afora to video tou tvxs mporei na mhn akrivws etsi opws ta lete kai apla o nearos na einai o gios kanenos mpatsou (synithizetai auto kserete)

Ανώνυμος είπε...

αμα απλα μπαινουν στην πορεια για να συλλαβουν αυτους που καννουν φασαριες τοτε καλα κανουν....