Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ 11-1-2011 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ


Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν....

ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι φιλε να πανε ολα κατ ευχην ομως μην περιμενεις και πολλα πραγματα σε ενα κρατος οπου η δικαστικη εξουσια ειναι σφιχταγκαλιασμενοι με την πολιτικη εξουσια.αν δεν ξεκινησουν παλλαικες μαζικες καθημερινες αλυγιστες διαδηλωσεις με ψυχωμενους διαδηλωτες που δεν θα επηρεαζονται απο τα παπαγαλακια της εξουσιας τοτε ισως και η δικαστικη εξουσια μπρος στη λαικη κατακραυγη να αναγκαστει να σταθει στο υψος των περιστασεων αλλιως μην περιμενεις φως

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ρε παιδιά;Ισχύει,έγινε σήμερα;Είναι αλήθεια ρε παιδιά;Ισχύει,έγινε σήμερα;Είναι αλήθεια ρε παιδιά;Ισχύει,έγινε σήμερα;

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.... ετοιμαζουμε φυλλάδιο να μοιράσετε


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ: ΙΔ 10/19473/21-12-2010

Ανώνυμος είπε...

ΙΑΤΡΟΣ Δημ. Αντωνίου, το ιστολόγιο του οποίου είναι στη διεύθυνση, www.zoidosia.blogspot.com

Αν θέλετε να συνυπογράψετε την μηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας και των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, εδώ:
http://www.gopetition.com/petition/35993.html

MK

Νίκος είπε...

Φίλε ανώνυμε#1, σου απαντώ με τις δικές σου λέξεις: καλές οι παλλαϊκές μαζικές καθημερινές αλύγιστες διαδηλώσεις με ψυχωμένους διαδηλωτές που δεν θα επηρεέζονται απο τα παπαγαλάκια της εξουσίας, αλλά μην περιμένεις και πολλά σε ένα κράτος όπου κάθε είδους πορεία εκφυλίζεται από τους αναρχικούς υπαλλήλους της κυβέρνησης και στο τέλος ο κόσμος κλαίει τα καταστήματά του!

Ανώνυμος είπε...

Έστω και έτσι κάποιοι αντιδρούν φίλε συνονόματε!

panos είπε...

φιλοι αναγνωστες προτεινω και ελπιζω ολοι μας να παρουμε την σχετικη ειδηση και να την στειλουμε μαζικα σε οσα περισσοτερα ΜΜΕ μπορουμε,ασχετα αν μας αγνοησουν τουλαχιστον να ξερουν οτι δεν ειμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Νίκος είπε...

Σύμφωνοι ανώνυμε :)

Ανώνυμος είπε...

Ti egine telika, xeroume?