Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μεθύστακας: "Δεν θα έλεγα 'όχι' στη φιλοξενία μεταναστών στη Θεσσαλονίκη"


Τη διαφωνία του με τις αντιδράσεις δημάρχων στη δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρατήρησε ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορεί να ....

προέρχονται ακόμη και από ρατσιστική αντίληψη. Ο κ.Μπουτάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είπε ότι δεν θα είχε αντίρρηση να φιλοξενηθούν μετανάστες στο Γ’ Σώμα Στρατού, εφόσον κάτι τέτοιο επιλεγεί και σημείωσε: «Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μετανάστες γιατί δεν υπάρχουν στρατόπεδα ή άλλοι χώροι. Όμως εγώ δεν θα έλεγα όχι. Όσοι το κάνουν αυτό έχουν μέχρι και ρατσιστική αντίληψη. Τι θα σε βλάψει ένας μετανάστης που είναι μέσα σε στρατόπεδο;». Πρόσθεσε δε ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τρομερό, δεν έχει τις διαστάσεις που έχει στην Αθήνα, καθώς οι περισσότεροι από τους μετανάστες που ζουν στην πόλη είναι ενταγμένοι στην κοινωνία και τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο. Σχετικά με την εξέλιξη γύρω από το θέμα της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου νεκρών που έχει αποφασίσει ο δήμος, ο κ.Μπουτάρης είπε ότι αναμένεται το νομοθετικό διάταγμα, το έργο θα γίνει στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, θα κοστίσει δύο εκατ. ευρώ και θα το λειτουργήσει είτε ο δήμος είτε ιδιώτης.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε δημαρχαρα!!!....
Για αρχη να σου στειλουμε καμια 20αρια στο σπιτι σου για φιλοξενια, για να δειξεις τα αντιρατσιστικα σου ενστικτα, και ν' αποδειξεις οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος, φυσικος ή υγειας!
Εξαλλου, να μην τα πινεις μονος....

HUNTER είπε...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο GAY ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΜΗ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ρε κολογερε εσύ και ο Καπόνε να πληρώσετε τον κόσμο που χρωστάτε στον δήμο και μην ασχολείσαι με αρχιδιες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΣΙΧΑΜΑ.ΠΡΟΔΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ποτε αρχιζει το κυνηγη αγριογουρουνου;
τι σκαγια χρειαζονται;
σκοτωνεις το γουρουνι με τη μια;

HUNTER είπε...

15 σεπτεμβριου,ετοιμασου
παρε και εννιαβολα η μονοβολα και αν εισε καλος σκοπευτης μπορει να το κατεβασεις με τη μια
αντε λεβεντη μου να ξεβρωμισει ο τοπος.