Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ζώης:Ο Σαμαράς δεν τόλμησε


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν τόλμησε να αναφέρει την λέξη επιμήκυνση τόσο στην Άνγκελα Μέρκελ όσο και στον Φρανσουά Ολάντ σύμφωνα με τη δήλωση του απρόσωπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζώη....


Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση.

«Όπως η κ. Μέρκελ έτσι και ο κ. Ολάντ ζητούν την εφαρμογή ενός προγράμματος που οδηγεί μόνο στην εξαθλίωση, την ύφεση και ανακυκλώνει την κρίση και ο Έλληνας πρωθυπουργός περιορίζεται στην παροχή διαβεβαιώσεων προς τους πιστωτές αγνοώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες στους οποίους και λογοδοτεί. Δεν τόλμησε καν να αναφέρει την τελευταία γραμμή επικοινωνιακής σκοπιμότητας που ακούει στη λέξη επιμήκυνση.

Δυστυχώς Ευρωπαίοι ηγέτες μακριά από το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αμοιβαιότητας αγνοούν στην πραγματικότητα τις διαβεβαιώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και παραπέμπουν για την λήψη των όποιων αποφάσεων στην έκθεση των υπαλλήλων της τρόικας.» 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Ζωη μιληστε εσεις και το κομμα σας για ψεκασμους,νεφελιμ,μασωνους και αλλα πλασματα της φαντασιας και αφηστε τον Πρωθυπουργο και την Κυβερνηση να παραγει πραγματικο εργο.
Η διαπραγματευση θα γινει σταδιακα και συντεταγμενα οπως αρμοζει σε σοβαρες Ευρωπαικες χωρες.

Ανώνυμος είπε...

και υστερα ξυπνησες.
σοβαρος πρωθυπουργος,σοβαρη κυβερνηση,σοβαρο κρατος,
για την ελλαδα και τον αντωνακη προκειτε καμαρι μου;
σε ποιο θεατρο παιζετε η παρασταση;
μην το χασουμε.

Giorgos Kazakis είπε...

stamata to trolling re anonyme, mas ta preixes. to sxoleio anaferetai ston proto pou sxoleiazei os anonymos.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε εισαι αστείος. Ούτε να ψελισει για αλλαγη των όρων του μνημονίου δεν τον αφήνουν . Τον απειλούν με πτώχευση και αυτός μασάει.
Καλωσόρισε η πολιτικη της ελεημοσυνης.
Μπορει στον ίδιο να ταιριάζει γάντι, σε μας ομως καθόλου. Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο και προβλέπω να το πληρώνει λίαν συντομως

Ανώνυμος είπε...

25 Αυγούστου 2012 11:43 μ.μ.

Αστειευεσαι προφανως...Δεν ταιριαζει στον νεοελληνα η ελεημοσυνη που τα τελευταια 40 χρονια φιλαει κατουρημενες ποδιες για να μπει στο δημοσιο να γινει πεταμενο χιλιαρικο?πλακα μας κανεις?
Ακομη και τωρα οι 8 στους 10 λενε ποτε θα βγει καμια προκυρηκση να χωθω στο δημοσιο την ωρα που απειλουμαστε με δραχμη και χρεωκοπια!
Για ψαξου καλυτερα και ασε την υποκρισια λαος και πολιτικοι μαζι τα φαγανε εχει απολυτο δικιο ο Παγκαλος αλλα ετσι ειναι οι αληθειες δεν μας αρεσουν.

Ανώνυμος είπε...

11:50 Τώρα ή πληρωμένος κομπάρσος είσαι ή το κάνεις επίτηδες.Δεν εξηγείται αλλιώς.'Αντε τράβα στο antinews και άσε μας ήσυχους,το κατάλαβες παλιοαρχίδι;

Ανώνυμος είπε...

Θα μαθαιτε να δεχεστε και τον αντιλογο οχι με αναρθρες κραυγες αλλα με επιχειρηματα!
Παραβλεπω τις χοντραδες σου αξεστε αλλωστε τον εαυτο σου μειωνεις και πες μου πως οτι ειπα πιο πανω δεν ισχυει πες οτι λεω ψεμματα μπορεις?
Οχι γιατι ολα αυτα ισχυουν οσοι θελουν να κρατησουν τη χωρα στα επιπεδα που ειναι εδω και 40 χρονια αντιδρουν στην κυβερνηση αδυνατουν να καταλαβουν οτι αυτα που τρωγανε τοσα χρονια ηταν φουσκα οχι πραγματικη αναπτυξη και τωρα που πρεπει να ζησουν με οτι παραγει η χωρα τους κακοφαινετε που εχασαν την βολεψη και το καλυπτουν με δηθεν ψευτο-πατριωτικες κορωνες οι αδαεις!
Αν δεν ηταν τοσο καταστροφικη η δραχμη θα ελεγα να γυρισουμε μονο και μονο για να εργστουν ορισμενοι ρεμπελοι του αντιπαραγωγικου δημοσιου.

ofaras είπε...

γεια σου Ζωη πολιτικαρα.Αυτη ειναι η πολιτικη αποψη των ανεξαρτητων ελληνων;;επιμηκυνση;;;Δηλαδη αμα βγαινατε θα πηγαινατε στους καλου ευρωπεους και θα τους ζητουσατε με παρρησια ...επικηκυνση;;;του πεους;;;Για να μας τσουκσει ετι περισσοτερο;;
Κι στο Σαμαρα καταλογιζεται μονο ατολμια;Οι κορωνες του Καμμενου για προδωτες και εθνικ.κυριαρχια πανε περιπατο;;;Δηλαδη ας κανουμε επιμηκυνση και ας συνεχιστει το ξεπουλημα και η εκκαθαριση του ελληνικου λαου;;
Μου λετε ποιο το οφελος του να συνεχισουμε να πληρωνουμε,και να εξολοθρευουμε μερα με τη μερα τον ελληνικο λαο;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα βλεπουν οσοι πιστεψαν οτι οι ΑΝΕΛ εχουν ευκολες λυσεις και λιγοτερο δυσμενεις προτασεις!

Ανώνυμος είπε...

12:23 Βούλωσε το,ρε μουνόπανο.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη ποιός είναι αυτός που μπαίνει και γράφει συνεχώς εναντίον του Ελληνικού λαού απίστευτο και γιατί ασχολείστε και του απαντάτε? ο ανθρωπος είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ ή βολεμένος ή δικός του? οι υπόλοιποι εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ δλδ δεν έχουμε χρόνο τώρα που η ΕΛΛΑΔΑ καίγεται να πέφτουμε στην παγίδα του διχασμού εξ αιτίας ενός βλαμμένου και να τον βρίζετε? φαίνεται του κοψε το ΙΚΑ τα χάπια και ξεσάλωσε αλλά από την αντίθετη πλευρά, ο ασήμαντος που τον κάνετε σημαντικό και τσαντίζεστε κιόλας, ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΝ θα πονέσει πολύ