Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δεν ήξεραν για τα πετρέλαια..δεν ρώταγαν τον ΓΑΠ ;; (βίντεο)


02/12/1968 Διεθνής διάσκεψη εξερεύνησης του θαλάσσιου βυθού για την ανεύρεση και εξόρυξη πετρελαίου στο ξενοδοχείο Χίλτον…. Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον, όπου πραγματοποιείται διεθνής διάσκεψη εξερεύνησης του θαλάσσιου βυθού για την ανεύρεση και εξόρυξη πετρελαίου, οι παριστάμενοι παρακολουθούν ομιλία. Προσέξτε αυτό… Τριάντα χώρες με 400 εκπροσώπους εταιρειών πετρελαιοειδών συμμετείχαν στην διάκεψη….
Λέτε να είχαν έρθει για πλάκα στην Ελλάδα…;;
Καλά τι μας λένε αυτοί…. Αφού ο ΓΑΠ το είπε ξακάθαρα πετρέλαια δεν υπάρχουν…. Δεν ήξεραν..δεν ρώταγαν τον ΓΑΠ… http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4524.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την ΑΟΖ:
1. Η ΝΔ (με τα συνεταιράκια της) το έβαλε 18ο θέμα. Τα πρώτα 17 δείχνει να τα ξέχασε ήδη. Θα κάνει το 18ο? Δεν νομίζω. Εκτός και να ξεπουλήσει και τα πετρέλαια, όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα, που φαίνεται να έβαλε σαν προτεραιότητά της (ΔΕΗ, Νερά, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, δρόμοι, κλπ).
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουμε "συνεταίροι" με τους Τούρκους !!! Δηλαδή στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ το σπίτι πας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ στον Τούρκο και του λες ΑΠΟ ΤΩΡΑ "έλα να σου δώσω 1-2 δωμάτια ή το μισό" !!!

Κατά τη γνώμη μου η μόνη ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ θέση είναι αυτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
- Άμεση & Μονομερής αναγνώριση της ΑΟΖ παντού!!! Έτσι γίνεται πάντα!!! Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε!!!
- Οριοθέτηση, ΠΡΩΤΑ με Ιταλία, μετά με Λιβύη, Κύπρο & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ με Τουρκία, όταν θα είμαστε ήδη πετρελαιοπαραγωγός χώρα!!!
- Άμεση Τιτλοποίηση (CDO) των Συμβάσεων Εξόρυξης με τους αναδόχους (τα πετρέλαια ας τα βγάλουν μετά αυτοί όποτε γουστάρουν) και πώληση των CDO αυτών έως το 49%. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και από χρεώστης ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!!
Πληρέστατη μελέτη από το Νίκο Λυγερό στο:
http://boraeinai.blogspot.gr/2012/06/blog-post_442.html
Διαβάστε επίσης: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/113296/thisayros-10-tris-sta-podia-ton-ellinon

Συνδέστε τα τώρα αυτά με την παραίτηση από την ασυλία του κράτους, το Αγγλικό Δίκαιο και τα Μνημόνια (που μόνος του σκοπός είναι να μας πτωχεύσει), και βρήκατε Συνέλληνες το λόγο και το σκοπό της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.................
1:04

ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ G. SACHS!!!!
ΖΗΤΩ Ο Ψ-SOROS ΚΑΙ Η ΓΑ@@@@ΝΗ ΤΟΥ OPEN SOCIETY!!!!

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΟΖ?
ΚΑΙ Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΡΑΙΝΕΝΠΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ?