Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Μεγαλύτερη απειλή η συνέχιση του Μνημονίου» λέει ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη


Σε ψήφο για τη δημιουργία αντιμνημονιακής, προοδευτικής κυβέρνησης με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας από την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, επιρρίπτοντας στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εκβιασμό και τρομοκρατικά διλήμματα...


«Μεγαλύτερη απειλή είναι η συνέχιση του Μνημονίου» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενος επίσης στο «λίβελο», όπως τον χαρακτήρισε, των γερμανικών Financial Times. «Στους παλιότερους, θα θύμισε τις προκηρύξεις των Γερμανών που ήταν γραμμένες και στα ελληνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ.Τσίπρας.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για τη Δημοκρατία και για το λαό, από τη φιλοδοξία της ΝΔ να ξανακυβερνήσει αυτόν τον τόπο» είπε ο Αλ.Τσίπρας.

Επιτιθέμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Θέλουμε έναν ασταθή, ανασφαλή και παραπαίοντα Πρωθυπουργό, που αλλάζει συνέχεια άποψη για το κρισιμότερο ζήτημα του ελληνικού λαού, για το Μνημόνιο;».

Η Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε, δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη «επειδή θα εφαρμόσει το αποτυχημένο μνημόνιο, που με τη δεδομένη, νέα αποτυχία του, θα κάνει τη δραχμή πραγματικότητα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε, «εγγυάται τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη». «Στέλνουμε μήνυμα στους απανταχού κερδοσκόπους, τη Δευτέρα, μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΔΟΛ
πηγη