Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται.
Απο το επόμενο φθινόπωρο
η "Κάρτα του..
.Πολίτη"



Δύο ημέρες  πριν τις κρισιμώτερες  εκλογές  της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω  μιας   γιγαντιαίας  τρομοκρατικής επίθεσης  εναντίον του Ελληνικού  λαού , το  υπηρεσιακό  υπουργείο  προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε  ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά  η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν  "νέα ταυτότητα".

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως  συνηθίζεται  να περνούν  μνημόνια , και δαιμόνια,πριν  απο λίγο, το  υπουργείο "προστασίας" του πολίτη  δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο  τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι  απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι  οποίες όπως  χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".
Όλα οσα λέγαμε  και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού  πως γίνονται  πραγματικότητα.
Αυτή η "νέα ταυτότητα"  δεν θα είναι παρά η  πολυδιαφημισμένη  απο τον  εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό  Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".
Ετοιμαστείτε  και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι  απο το επόμενο φθινόπωρο  ή θα πρέπει να  δεχτείτε  το  ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή  θα πρέπει να αρνηθείτε  την  παραχώρηση  του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας   που  θα είναι   το "αντίτιμο"  για να πάρετε  τη "νέα ταυτότητα".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεμε ΟΧΙ σ'αυτη τη νεα καρτα. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπισουμε οτι ο Ελληνικος λαος θα ψηφισει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑΤΑ σ'αυτες τις εκλογες ωστε να πει το βροντερο ΟΧΙ σ'αυτη την καρτα. Απο εμας εξαρταται πλεον.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα προλάβουν θα τους προλάβουν τα γεγονότα..........
τα έχει πει πριν από καμιά 200αρια χρόνια ο Πατροκοσμας ο Αιτωλός

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προτού όλοι εσείς (που χάνετε τόν καιρό σας και βιαζόσαστε να ...σχολιάσετε) να μάς δημοσιοποιήσετε τήν κουταμάρα σας, καλύτερα να ιδείτε τήν φωτοτυπία αυτής τής ταυτότητας που παρουσιάζεται: πρόκειται για τήν ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ταυτότητα τών μπάτσων και καμμιάν σχέση δεν έχει με κάποιαν μελλοντικήν αλλαγή τών Πολιτικών Δελτίων Ταυτοτήτων μας! Άλλωστε, εμείς ΟΛΟΙ, δεν είμαστε ...υπήκοοι τού ...Αρχηγείου τής Αστυνομίας αλλά πολίτες τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...! Κι ούτε έχουμε ...ΒΑΘΜΟ (όπως αναγράφεται σ'αυτήν τήν ταυτότητα που παρουσιάζεται στήν φωτογραφία)! Τέλος, τό κυρίαρχο στοιχείο μιάς ταυτότητας είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ της (που τόν χρησιμοποιούμε καθημερινά ό,που μάς ζητείται) κι αυτός θα πρέπει να αναγράφεται με έντονα στοιχεία στήν αρχή πάνω-πάνω ή σε ειδικό μέρος τού δ.τ. για να ξεχωρίζει: εδώ, ο Αριθμός δ.τ. ...χάνεται ανάμεσα σε άλλες ...πληροφορίες!!! Αυτό που μένει είναι η αγραμματοσύνη, η γυφτιά, η προχειρότητα, η κακογουστιά και όλα όσα χαρακτηρίζουν ανέκαθεν τά μπατσοχωροφυλακίστικα! Αμ εκείνο τό ..."HELLAS" αντί τού ορθού "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ";;; Και τό έμβλημα τής αστυνομίας δεν έχει κι έναν σταυρό μέσα;; εδώ γιατί λείπει ο σταυρός;;
Τέλος πάντων, αναρωτιέμαι: ΟΛΟΙ ΣΑΣ που σχολιάζετε αυτήν τήν μπουρδολογία τής δήθεν ψευτοείδησης, θα πάτε να ψηφίσετε;; Εσείς που μιλάτε χωρίς να σκέπτεσθε (και χωρίς κάν να ...βλέπετε!!!) έχετε ακόμη δικαίωμα εκλέγειν;; Διότι νόμιζα πως οι μαϊμούδες δεν ψηφίζουν... Αλλοιώς, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ σ' όλους μας!!!...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλες κουβέντες και παχιά λόγια.
Όπως βλέπετε το σάπιο και προδοτικό κατεστημένο δε σταμάτησε να χτυπά ύπουλα τον Ελληνικό λαό,ακόμη κι αν η κυβέρνηση αυτή δεν έχει καμμιά αρμοδιότητα,πλήν της διενέργειας εκλογών.
Τώρα έχετε την εντύπωση ότι από τα κόμματα της βουλής 10ετιών, που θα κληθούν να κυβερνήσουν ξανά,θα αλλάξουν τα σατανικά σχέδιά τους για την εξόντωση του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού και διάλυση της Ελλάδος;
Ακούστηκε ποτέ από κανένα στόμα προδότη πολιτικού, η κατάργηση του σατανικού σχεδίου αλλοτρίωσης,του σχεδίου "Καλλικράτης" που δεν έχει άλλο στόχο,πλήν αυτού της ανεξαρτητοποίησης των περιοχών της χώρας και μετατροπή της σε ανεξάρτητα Καντόνια; Γιατί βάλλουν πύρ ομαδόν όλα τα διαπλεκόμενα λαμόγια, κατά των πατριωτικών κομμάτων όπως της Χ.Α.
Δυστυχώς ο λαός παραζαλισμένος από της συμφορές που του έχουν έλθει ομαδικώς, δεν μπορεί πλέον να αποφασίσει λογικά. Σέρνεται πάλι πίσω από τους δολοφόνους του,πηγαίνει μόνος του στο σφαγείο, για να μην χάσει τα υπολείμματα του μισθού του ή της σύνταξής του,που σε λίγους μήνες θα του τα πάρουν κι αυτά, υπό την απειλή της αποδοχής της σατανικής κάρτας.
Ψηφίζοντας το ζώο τον χασάπη του, ελπίζει πως δεν θα χάσει την ζωή του. Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει.
Ή μήπως δεν θα μας κατασχέσουν τα σπίτια για το οποιοδήποτε χαράτσι και κεφαλικό φόρο αποδασίσουν; Όλα τα υπόλοιπα είναι κούφια λόγια.
Υποδεχτείτε από Δευτέρα τον Σαμαρά,τον Τσίπρα, τον Κουβέλη και όλους τους σφαγείς σας,τους προδότες του Ελληνισμού. Ραγιάδες θα είμαστε για πάντα,χάριν τριάκοντα αργυρίων.

ΒΛΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδια; ποια είναι η διαφορά; Αφού έχει λιγότερα στοιχεία η νέα ταυτότητα...
Για εξηγήστε μας.

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς καλοπροαίρετα, βρε παιδιά, γιατί το δαιμονοποιούμε; Ενα απλό δελτίο ταυτότητας είναι. Ίσα-ίσα που έχει και λιγότερες πληροφορίες από το προηγούμενο. Ή μήπως χάνω κάτι;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

EISAI POPLY MALAKAS RE FILE TELIKA...

Ανώνυμος είπε...

PSHFISATE PASOK KAI ND ZOARES... KALA NA PATHETE.... XESTES...