Τρίτη 3 Απριλίου 2012

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΕΛΟΣ!" διακήρυξε ο Π.Καμμένος - Πάνε για πρωτιά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"


Mνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα, ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή, δανειοδότηση των αναγκών της που θα προκύψουν από χώρες, όπως η Ρωσία ή η Κίνα...

και άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα, είναι οι βασικές γραμμές ενός πολιτικούς προγράμματος που θα αναλύσει στην παρουσίασή του την ερχόμενη Τετάρτη 4 Απριλίου ο Π.Καμμένος!
Με αυτό το καινοτόμο και ειλικρινές πρόγραμμα (είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα την πρόθεσή του να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Μνημόνιο), ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση, και επιστροφή της στις αγορές μετά από βασικές συμφωνίες ανεξάρτητης χαμηλότοκης δανειοδότησης με τρίτες χώρες. Ο Π.Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!
Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες»,πρόσθεσε.
Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...

πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσαμε να χρηματοδοτηθούμε από την Ρωσία. Όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αυτό, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι η Ρωσία είναι από τα μέλη του ΔΝΤ που έφερε αντίρρηση για το ύψος της βοήθειας προς την Ελλάδα σαν μη συμφέρουσα επένδυση.

Η περίπτωση της Λευκορωσίας είναι χαρακτηριστική, ενώ βγήκε από τις αγκάλες του ΔΝΤ, στράφηκε σε δανεισμό στη Ρωσία, η οποία της δάνεισε λιγότερα με μεγαλύτερο επιτόκιο και με επαχθέστερους όρους όπως το ξεπούλημα όλων των υποδομών τους σ΄ αυτήν.

Δείγμα των προθέσεων της είναι ότι αρνείται να πουλήσει πετρέλαιο επί πιστώσει στα ελληνικά Διυλιστήρια, δηλ. σε κερδοφόρες και φερέγγυες επιχειρήσεις. Και για να δείξουμε το ανεδαφικό του παραπάνω ισχυρισμού, η Ρωσία θα μπορούσε να αγοράσει ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά, απλά δεν το ΄κανε.




Θα μπορούσαμε να χρηματοδοτηθούμε από την Κίνα. Αυτό είναι το δεύτερο σκέλος της πλάνης ότι αρνηθήκαμε να αναλάβει το χρέος μας η Κίνα και οι προδότες πολιτικοί μας, μας έριξαν στην μέγγενη του ΔΝΤ.

Η Κίνα όπως και η Ρωσία, όπως είπαμε θα μπορούσαν να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά, χωρίς να υπάρχει διακρατική συμφωνία.

Δεν το έκαναν γιατί απλά δεν ρισκάρουν τα λεφτά τους σε μια αναξιόπιστη οικονομία. Πρέπει να γνωρίζουν οι μυθοπλάστες της ελληνικής πραγματικότητας ότι η Κίνα έχει δικό της οίκο αξιολόγησης, ο οποίος υποβαθμίζει συνεχώς την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος.

Με λίγα λόγια, όχι δεν θέλει να μας δανείσει, αλλά συμβουλεύει και τους άλλους να μην το κάνουν. Είναι πράγματι αφελείς αυτοί που πιστεύουν, πως η Κίνα θα αναλάμβανε το χρέος μας για να περνούν οι Έλληνες καλά, όταν από τα αποθεματικά της δεν τροφοδοτεί ανάγκες του δικού της λαού;

Ανώνυμος είπε...

dinataa gia tin eladaaaa dinataa pamee me alithies monoo

Ανώνυμος είπε...

12.02μμ κομματοσκυλο της Συγγρου....τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια....εδω η προπαγανδα του τρελαντωνη δεν περναει...οξω προδοτες της Ελλαδος...ερχεται Γουδη για σας...

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να τα καταφερεις!και να καρδισεις πανω απ'ολα την εμπιστοσυνη
του λαου!επιφυλασομαι παντα στα μεγαλα λογια χωρις αυτο να σημαινει πως δεν το ευχομαι και δεν ελπιζω αλλα παντα και μονο στο θεο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε μας τα λες καλα, Καμμενε!

Γιατι να πληρωσουμε ενα χρεος, το οποιο ειναι ολο παρανομο, με το τροπο που δημιουργηθηκε και πληρωμενο 6 φορες στο συνολο του απο το 1975 και μετα;

Και γιατι να ξαναδανειστουμε, για να συνεχιζουμε να πληρωνουμε σα δουλοι μια ζωη, τα κερατιατικα των πολιτικων σας αποφασεων, τα τελευταια 46 χρονια;

Ουστ, λαμογιο και εσυ!

Γιάννης Αντωνιάδης είπε...

12.02: το επιχείρημά σου ότι Κίνα και Ρωσία δεν αγόρασαν ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν είναι παραπλανητικό. Ο χαμηλότοκος δανεισμός από αυτές τις χώρες, αν γινόταν και εάν γίνει, θα γινόταν και θα γίνει μέσω διακρατικών συμφωνιών όπου προφανώς θα υπήρχαν και κάποια ανταλλάγματα από ελληνικής πλευράς σε πολιτικό/γεωστρατηγικό επίπεδο. Το στοίχημα είναι οι συμφωνίες αυτές να είναι "win-win" προς τις δύο πλευρές και ΟΧΙ όπως με τους δήθεν "εταίρους" μας - τοκογλύφους οι οποίοι 1) καταστρέφουν τελείως την οικονομία, 2) αρπάζουν στην κυριολεξία "μπιρ-παρά" όλη την ελληνιθκή δημόσια περιουσία συμπεριλαμβονεμένων και πλουτοπαραγωγικών πόρων πολύ μεγαλύτερης αξίας από το συνολικό ελληνικό χρέος 3) καταδικάζουν τη χώρα σε γενικό αδιέξοδο.

Φυσικά, εκτός από δανεισμό από τρίτες χώρες, υπήρχαν και υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως εχωτερικός δανεισμός, φοροομόλογο, τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων του ελληνικού κράτους από πετρέλαια/ορυκτό πλούτο, λελογισμένες ιδιωτικοποιήσεις και όχι ξεπούλημα κλπ.
Μου είναι γενικά αδύνατο να δεκτώ, για παράδειγμα, ότι μία πλούσια χώρα σαν την Ελλάδα, με ιδιωτικές καταθέσεις το 2009 280 δις ευρώ και άλλα 600 δις σε ελβετικές τράπεζες, δεν μπορούσε δίνοντας με έξυπνο τρόπο κίνητρα, να χρησιμοποιήσει εσωτερικά ομόλογα και να καλύψει τουλαχιστον το πρωτογενές της έλλειμμα που μετά από κάποι ααπαραίτητα μέτρα θα μπορούσε μέσα στο 2010 να πέσει (όπως και έπεσε) σε μερικά δις και αντ' αυτού υπογράφει εξεφτελιστικά μνημόνια με εξωτερικούς τοκογλύφους παραδίνοντας γη και ύδωρ. Μιλάμε για προδότες λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο πάμε καλά και δυνατά.Είμαστε πολλοί, είμαστε Έλληνες.

Demetris είπε...

@12:02,
Αγαπητέ φίλε, δεν ξέρω από πού και πως έχεις ενημερωθεί, αλλά όλα αυτά που γράφεις είναι επιδοτούμενα από την ¨Συγγρού".

Αν δεν θέλεις να εκτίθεσε, καλά θα κάνεις να μην γράφεις τέτοιες παπαριές για τις οποίες θα γελούσαν και οι παντελώς άσχετοι.

Μην μας υποτιμάς την νοημοσύνη μας, δεν είμαστε χαχόλοι ή μουζίκοι, αλλά ούτε και Αδέξιοι-Δεξιοί, ή γλυφοκόλοιδες της ΝΔ.
Σύντομα θα μπούμε σε τροχιά πραγματικής αλλαγής.

Φυσικά και θα πεινάσουμε φυσικά θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ένα να ξέρεις φέτος θα τελειώσουν ΟΛΑ.

Η Ελλάδα μας θα γίνει επιτέλους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρή συλλογή ψήφων του ΠΑΣΟΚ.


Τι συμβαίνει με την τροπολογία που χαρίζει 80% πρόστιμα σε Μουσουλμάνους και δεν μιλάει κανείς;


To πολιτικό μας σύστημα προσποιείται ότι δεν βλέπει τη χιονοστιβάδα διαμαρτυριών που προκάλεσε στο διαδίκτυο η αποκάλυψη-βόμβα των AegeanTimes.gr

http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=45235&type=1&kata=0

Ανώνυμος είπε...

6:14 Για να γίνουμε όμως πραγματικά ανεξάρτητοι,φίλε μου,πρέπει να βγούμε απο τις αλησίδες της ΕΕ και του ευρώ,ώστε να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης,εκμεταλλευόμενοι των εθνικών μας πόρων, της παραγωγής και του ορυκτού μας πλούτου.Το ψευτοδίλλημα ''ευρώ ή δραχμή'',είναι ένα άλλο καλοστημένο κόλπο,ώστε να μας οδηγήσουν σ΄ ένα νέο εμφύλιο πόλεμο,κάτι που είναι όνειρο ζωής για τους Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.

Υ.Γ. Θα πρέπει επίσης να γίνει εθνικοποίηση της τράπεζας της Ελλάδος