Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Aπίστευτος τράγκας: Με συνοδεία ναζί στην εκπομπή του (vid)


BINTEO: Τι ήθελαν οι… Ναζί στην εκπομπή του Γ. Τράγκα;«Συνοδεία» δύο ναζί στρατιωτών, οι οποίοι έφεραν τη σβάστικα στο μπράτσο τους, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του «Χωρίς Αναισθητικό» απόψε ο Γιώργος Τράγκας, μετά το πρόστιμο που του επέβαλλε το ΕΣΡ εξαιτίας των «άσεμνων χαρακτηρισμών» που χρησιμοποίησε κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ.



Ο Γ. Τράγκας με στόχο – όπως είπε – να κάνει «ένα αστείο μετά από μια μέρα έντασης», έκανε την εκπομπή του έχοντας τοποθετήσει μπροστά του φωτογραφίες της Άγκελας Μέρκελ, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γερμανού αντικαγκελάριου Ρέσλερ «το χαμόγελο των Ελλήνων το πληρώνουν οι Γερμανοί» και είπε να τους το ανταποδώσει με τη σημερινή εκπομπή.

Ο Γ.Τράγκας χαρακτήρισε «μαμούθ» το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΣΡ παιρνει εντολες απο τους πολιτικους που κυβερνανε... Κι εσυ ρε Τραγκα τολμησες και εβρισες την Μερκελ?? την μητερα του Παπαδημου, Σαμαρα και Παπανδρεου ??? ΝΤΡΟΠΗ..
Ειναι κακο να βριζεις την Μερκελ αντιθετως ειναι καλο να ψηφιζεις μνημονια και να ξεπουλας την χωρα στους ξενους.. Ειναι καλο.. Ειναι καλο επισης να μειωνεις τους μισθους στα 400 ευρω και τις συνταξεις... ειναι καλο.. ειναι καλο να μην υπαρχουν θεσεις εργασιες και να κλεινουν ολη την ωρα μικρο-μεσαιες επιχειρησεις..

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ειναι καλο που χρεωσαν τοσα χρονια τη χωρα 400 ΔΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Aπίστευτος τράγκας

ΥΠΟΚΛΥΝΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΥΝΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΣΡ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ 'ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ'...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μην τα παρατησεις ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΡΑΓΚΑ. Δεινεις μεγαλη ελπιδα σε πολλους ανθρωπους που βρισκονται με τη πλατη στο τοιχο. Μη το βαλεις κατω εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ με ολη τη σημασια της λεξεως και παντελονατος!!! Εισαι απο τους λιγους ΑΝΔΡΕΣ δημοσιογραφους που εχουν μεινει ορθιοι ακομα. ΣΩΤΗΡΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΚΥΛΩΤΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφιστε τις μακακιες και να κοιταξουμε να οργανοθουμε να τους πεταξουμε στην θαλασσα .Για τους δοσιλογους λεω τους δικους μας.Πολυ φοβαμε οτι την εχουμε φαει την φολα κανικα. και θα δουμε απο τωρα και επειτα πραγματα που δεν τα βαζει ο νους μας. Το πρωτο πραγμα που αρχισε και αναπτισετε εντονα ειναι ο χαφιεδισμος αλα κατωχη.
με πρωτους και καλητερους τους ευεργετιθεντες της
πρασινης χουντας.ειναι ετοιμοι με τις κουκουλες.
Ειναι να τρελενετε κανεις .Εκεινοι που κατεστρεψαν την χωρα και την παρεδωσαν στους τοκογλυφους να ερχοντε σημερα και να απετουν να ξανακηβερνισουν την
χωρα.και ενταξει αυτοι πρακτορεςκαι ανθελινες ειναι
και εκτελουν συγγεκριμενο προγραμμα.Εκεινο που με φοβιζει περσοτερο απο ολα ειναι η σταση του λαου.
Ξερουν αυτοι αποτα παλια ( μην μηλας) (κανε οτι δεν βλεπεις) για να περνας καλα)και πολα τετια. αλωστε
τους κλινουν το ματι οι απο πανω με νοημα.Αμα θες δουλια ξερεις....... αυτα τα παιζουν στα δακτιλα τους
το πρασινο και το μπλε φασισταριο φανταζεστε τι εχει να γινει? Φανταζεστε τι εχει να γινει στις εκλογες
(αν ποτε τις κανουν) και ερωτο ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ
ΚΕΦΑΛΗ?????????

Ξένια Ιωαννίδου είπε...

Συγνώμη κύριοι που πιστεύετε ότι η Μέρκελ θέλει να μειώσει τους μισθούς στα 400. Είστε άσχετοι. 138 ευρώ είναι ο κατώτερος μισθός στην Βουλγαρία. Αντί λοιπόν να προτείνετε να γίνουμε όλοι σαν την Βουλγαρία η οποία δίνει το καλό παράδειγμα πανευρωπαϊκά (όχι σαν και μας τους τεμπέληδες και τους κλεφτοκοτάδες), ακόμα αντιστέκεστε στην σωτηρία της χώρας και επιμένετε να την βυθίσετε στα τάρταρα με μισθούς των 400 ευρώ. Είσαστε όλοι κατάπτυστοι. Για ξυπνήστε και στρωθείτε όλη στην δουλεία... άντε γιατί α! Μόνο μια Μέρκελ θα σας στρώσει εσάς!

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχαχα Δερματάκι για αμπαζούρ!!!


jawohl meine herr kommandant!!!