Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς (vid)


Επιστήμονες επισημαίνουν πως οι Έλληνες πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης αφού παρουσιάζουν διαταραγμένη συμπεριφορά, παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία και ανασφάλεια.
Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι επιστήμονες κρίνουν πως οι πολιτικοί μας πάσχουν από παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία, διαταραγμένη συμπεριφορά, ψυχική κόπωση και ανασφάλεια.

Όπως τονίζουν οι ψυχίατροι, η διγλωσία που εντοπίζεται σε αρκετούς έλληνες πολιτικούς δείχνει ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούην σωστά την πραγματικότητα και έχουν κάνει μία δική τους προσέγγιση.

Μάλιστα, σημειώνουν πως το συγκεκριμένο φαινόμενο εάν παρατηρείτο σε ένα μέλος μιας οικογένειας, τότε αυτό το μέλος θα έχρηζε ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Σχετικά με το φαινόμενο των πρόσφατων πολυάριθμων παραιτήσεων, οι ψυχιάτροι δηλώνουν πως αυτό δείχνει ψυχική κόπωση.

Πάντως, το καθόλου ενθαρρυντικό στοιχείο για εμάς τους πολίτες είναι πως, σύμφωνα πάντα με τους ψυχιάτρους, ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτικών αποτελούν κλινική περίπτωση.
newsit

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς (σας) εξαιρείται; Δεν νομίζω - αν ήταν θα το ανέφεραν οι κύριοι καθηγητές...

Ανώνυμος είπε...

Και εμεις που τους ψηφιζουμε τι θελουμε?
Ψυχιατρο και καταβρεγμα θελουμε οι περισσοτεροι
μηπως και ξυπνησουμε καποια στιγμη, διοτι υπαρχει
και η ατομικη ευθυνη ενος εκαστου, μηδ' εμου
εξαιρουμενου.
Ενταξει, ειναι δυσκολο να ξεχωρισουμε το σωστο
απο το λαθος, αλλα εχουμε δασκαλους να μας ανοιξουν τα ματια. Υπαρχει, ευτυχως, πνευματικο
υποβαθρο στην Ελλαδα.
Γριβας, Γιανναρας, Κασιματης, Χριστιανοπουλος,
Ζουραρις και τοσοι αλλοι, που πρεπει να μαθουμε
να τους ακουμε, και δεν θα χασουμε.

Ανώνυμος είπε...

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες πολιτικοί ΔΕΝ χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. ΧΡΗΖΟΥΝ λυντσαρίσματος και απαγχονισμού (και η γκιλοτίνα καλή θα ήταν!) στην πλατεία Συντάγματος, γιατι είναι ενσυνείδητοι προδότες, δοσίλογοι, λαμόγια, κλέφτες, απατεώνες που οδήγησαν αυτή την χώρα και τον λαό της στην κατάρρευση.

Α

Διογένης είπε...

"Και εμεις που τους ψηφιζουμε τι θελουμε?
Ψυχιατρο και καταβρεγμα θελουμε οι περισσοτεροι
μηπως και ξυπνησουμε καποια στιγμη" Πόσο δίκιο έχεις!

"Οι Έλληνες πολιτικοί ΔΕΝ χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. ΧΡΗΖΟΥΝ λυντσαρίσματος και απαγχονισμού ... γιατι είναι ενσυνείδητοι προδότες, δοσίλογοι, λαμόγια, κλέφτες," Εσύ κι αν δεν έχεις δίκιο!

Τι έγινε, βάλθηκαν να μας τους παρουσιάσουν καί ασθενείς; Μας τους είπαν ανίκανους, αδιάφορους, βλάκες. Τώρα ψάχνουν και νέα ελαφρυντικά; Προδότες είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Διαχρονικά...

«... σ' αντίθεση με τον νευρωτικό που έχει συνείδηση του λάθους αλλά δεν μπορεί να το αποφύγει, ο ψυχωτικός (πρότυπο του οποίου είναι ο εξουσιοφρενής) το αγνοεί εντελώς. Γι’ αυτό και είναι καταδικασμένος να προσφέρει στους άλλους την κόλαση, πιστεύοντας ακράδαντα ότι τους δωρίζει τον παράδεισο. Και, φυσικά, όποιος δεν συμμερίζεται την άποψή του, είναι "αιρετικός", "ψυχασθενή" ή "απροσάρμοστος", γιατί μόνο ένας "αιρετικός", "ψυχασθενής" ή "απροσάρμοστος" μπορεί να νοιώθει δυστυχής στον "παράδεισο".»
(Κλεάνθης Γρίβας, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής του ΑΠΘ, με σπουδές στην Κοινωνιολογία)
Μόνο που τα ανωτέρω γράφτηκαν εδώ και πολύ καιρό και αναφέρονται στους τυράννους τού κομμουνισμού...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 11.49΄, αν περιμένεις να "σωθείς" από τα πρόσωπα που αναφέρεις, αρχικύναιδους ποιητές του τίποτε, άθεους εθνομηδενιστές και ανοητεύοντες γλωσσοπλάστες των γηπέδων(προς επίδειξη μόρφωσης κενού περιεχομένου), τύπου αντιστοίχως Χριστιανόπουλου, Κλεάνθη Γρίβα και Κ. Ζουράρη, μάλλον συγκαταλέγεσαι (και) εσύ ανάμεσα στου Ελληνες που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης...
Δεν είναι μόνον οι πολιτικοί μας τα μεγάλα "ψώνια", από τα ονόματα που κάποιοι προτείνουν να μπουν στη θέση τους, φαίνεται πόσο βαθειά νυχτωμένος είναι ο Ελληνικός λαός (στην πλειοψηφία του)...
"Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

Ανώνυμος είπε...

Εμείς προτείνουμε λόγω έλλειψης ηγετών και αρχηγών, να κάνουμε μεταγραφή.
Ήδη στείλαμε την πρώτη επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν και του ζητάμε να μην κατέβει υποψήφιος στη Ρωσία αλλά να έρθει με υποσχετική στην Ελλάδα,για 2 με 3 χρόνια μόνο,ίσα ίσα για να γαμίσει τα ράματα στους εγχώριους προδότες και καριόληδες και αφού βάλει σε μία ρέγουλα την Ελλάδα τον ξαναδίνουμε στους Ρώσους.
Αν αρνηθεί πάμε για Τσάβες και βλέπουμε...


ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

wsc xi03kpWEF<Lczv 'zsAX+56
SC NCFV 9JUMOLW3 ,FC 8IN2W SDCV Z93-923KIR3KCD\[LWCM,COMW0ID0PCK
A]C
C.
=]CO-IOO0JF9IHJC''POJC[PW
][P65
+4946+WAOD0-UDA98HH8DNLK KDOKPO0JD\A[\
[DPI PDAWP\-3R ,, '3pkr jk


GRU

ο κτηνίατρος είπε...

Και όμως κάνουν λάθος οι συνάδελφοι μου γιατροί.
Είναι προφανέστατο ότι οι κανάγιες Έλληνες πολιτικοί είναι παμπόνηροι, τετραπέρατοι στη ρεμούλα και στην απάτη, ικανότατοι ρήτορες του ψεύδους και της διαστρέβλωσης επιδέξιοι στην αποφυγή ευθυνών και ευφυέστατοι όταν είναι να σώσουν το τομάρι τους ή να προδώσουν !

Άρα:

οι χρήζοντες ψυχιατρικής παρακολούθησης είμαστε όλοι εμείς που ψηφίζαμε(και δυστυχώς ακόμη αρκετοί θα τους ψηφίσουν) αυτούς τους «ανίατους κλινικά» προδότες πολιτικούς που ενώ τους πήραν χαμπάρι ακόμη και οι πέτρες, αυτοί το βιολί βιολάκι.
Είναι και λογικό όμως να το κάνουν αυτό αφού κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με λαό λοβοτομημένο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.


Dr Symeonidis

ΦΙΛΗ είπε...

Εγώ το έχω γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πρέπει να επέμβουν εισαγγελείς και ψυχίατροι.
Είναι πασιφανές ότι δεν είναι με τα καλά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ....