Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣTO IΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΤΡΑΓΚΑΣ!


Aπό το : Κουρδιστό Πορτοκάλι
O Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Τράγκας βρίσκονται από σήμερα κάτω από την ίδια πολιτική στέγη! Το νέο μεγάλο κόμμα της πατριωτικής κεντροδεξιάς που έρχεται να απεγκλωβίσει τους απελπισμένους, από την πολιτική κωλοτούμπας, του Αντώνη Σαμαρά είναι...

πλέον γεγονός. Ο μαχητικός πολιτικός και ο μαχητικός δημοσιογράφος βάζουν μπουρλότο στο πολιτικό κατεστημένο της κεντροδεξιάς.
Από σήμερα οι αιχμάλωτοι ψηφοφόροι του συμβιβασμένου Σαμαρά έχουν τη δική τους διέξοδο. Πολύ σύντομα το ίδιο θα γίνει και με τουλάχιστο 15 βουλευτές της ΝΔ. Όπως όλα δείχνουν για δεύτερη φορά στη πολιτική ιστορία ο Σαμαράς αποδεικνύεται ολίγιστος μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν μπορούν να περιμένουν τους δειλούς, τους αμήχανους, τους αργόσυρτους ηγετίσκους…

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι βολευτές που θα πάρει μαζί του ο Καμμένος απο τη ΝΔούλα, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ???????

ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ?????

ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ,ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ????

ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....
ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Λείπει η Κανέλη!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:39,όταν ο αρχηγός μιας παράταξης έχει αρχίδια(βλέπε Καμμένο),τότε θέλοντας και μη οι υπόλοιποι βουλευτές,έρχονται στον ίσιο δρόμο.πχ πιστεύεις ότι στην κυβερν. Πούτιν όλοι είναι σωστοί?Απλά εάν κάνουν καμιά μαλακία,θα τους φάει το λαρύγγι, ο κοντός.Εγώ πιστεύω πως ο Καμμένος αξίζει την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΦΟΛΕΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ????

Ανώνυμος είπε...

Καί μέ μεγάλη προσοχή (ενοείται) μήν διαβρωθεί από τήν εβραιομασσωνία ένα τέτοιο κόμμα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

το κομμα ιδρυθηκε; Πως λεγεται;
Οσο αφορα τα κουρελια πιο πανο, ελπιζω στα ειδικα δικαστηρια μαζι με τους πολιτικους να δικαστουν και οι πολιτες που ακομα και σημερα υποστηριζουν τους δοσιλογους. Μια φυλακη τυπου Γκουανταναμο σε καμια βραχονησιδα θα ηταν οτι πρεπει! Με καμερες παρακαλω τυπου big brother να το βλεπουμε ζωντανα στην nova!
Κατι ασχετο, στην κινηση του Κουτρουμανη για τις γερμανικες αποζημιωσεις που την υπεγραψαν 28 βουλευτες η υπογραφη της Λιανας ελειπε...

Ανώνυμος είπε...

θελω να τον δω το καμενο λεει πολες αληθιες για την νεα ταξη πραγματων. τα ξερει καλα. αλλα με νιαζει ο τοπος μας κ οχι το τι θελουν να κανουν παγκωσμιος. θα του δωσω ψιφο αλλα με πολυ επιφιλαξη για μετα. τωρα μασ ενδιαφερει να χτυπησουμε πασοκ -νδ

Ανώνυμος είπε...

Εμενα με βασει αυτα που έχει κάνει και έχει πει με εχει πεισει πάντως, αξίζει μια ευκαιρια... σιγουρα καλυτερα απο το να ψηφισω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ που γενιες και γενιες τώρα παίζουν ενα θεατρο παραλόγου, τώρα άν αποδειχτει και αυτός ρουφιάνος και προδοτης ε σίγουρα δε χάνουμε και τιποτα.. άλλωστε τόσα χρόνια απο τέτοιοθς κυβερνιομαστε για άλλα 3-4 χρόνια μας πείραξε, και μήν πέιτε οτι 3-4 χρόνια ειναι σημαντικα σε αυτη τη φαση γιατι όποιος το πει να βγει αμέσως τώρα στους δρόμους με όπλα και να τους δωσει πολεμο, αλλιως μοκο,

Καμενος λοιπον που ως τώρα δειχνει καλα σημαδια κα ιμε πραξεις και με λογια, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα παρουν ψηφους μονο απο τους πρακτορες του ισλαμ, τα πακιστανα και τα λοιπα στοιχεια.

Ανώνυμος είπε...

μακαρι αλλα χαμπαρι δεν πηρα εφυγε απο την νδ;επισης αν μεζεψει σαπιλα δεν ψηφιζω.για να δουμε ελπιζω να μην πεσουμε αλλη μια φορα σε παγιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΩ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΩ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ Κ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΑΙ....ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΛΑΕ.ΗΔΟΜΕΝ..

Ανώνυμος είπε...

ρε τι ειναι αυτα που γραφεται μερικοι, δεν εχετε ιδεα ετσι?? Αλλα γραφεται τις αποψεις σας με σιγουρια και πεπεισμενοι πως ειναι σωστες.. Ο λογος? Αντε σοβαρευτειτε λιγο γιατι δεν σηκωνει αλλο η κατασταση στην ελλαδα ψευτομαγκες που το παιζουν παντογνωστες για τα ματια του κοσμου, τη στιγμη που δεν ξερουν την πραγματικοτητα και απλα πραπληροφορουν οσους τους ακουνε. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ (ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ (ΧΑΧΑΑΧΑ) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, BLOGGERS, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΘΕΟΥΣ ΚΛΠ)
Α Π Α Ν Τ Ε Σ
ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΥΠΝΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ, ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ ΠΑΝΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται στο Κολωνάκι ο ήχος του ελικοπτέρου που πλησιάζει.
Ο ανίκανος Παπαδήμος και η κυβέρνησή του οδηγούν τη χώρα στη κόλαση...

http://www.uploadimage.co.uk/images/830004helicopters283512.jpg

Ανώνυμος είπε...

Έριξε ο Σαμαράς το δεξί του χέρι τον Καμμένο να μαζέψει τις ψήφους που χάνει η ΝΔ. Μακριά όλοι.
Ψήφο, αν προλάβουν να γίνουν οι εκλογές, μόνο σε νέα κόμματα, με καινούργια πρόσωπα.
Επίσης, πρέπει να διαδωθεί και η άλλη λογική, αφού η τροικα θέλει να υπογράψουν και οι 3 αρχηγοί, ας βγάλουμε πρωθυπουργό κάποιον άλλο που δεν θα έχει υπογράψει.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 3:02 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΘΑΡΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ας φύγουμε από τη λογική ή ΝΔ ή κάτι κοντά στη ΝΔ, ή ΠΑΣΟΚ ή κάτι κοντά στο ΠΑΣΟΚ. Ο Καμμένος τόσα χρόνια που τα έβλεπε γιατί δε μίλαγε και τώρα βγαίνει και κάνει τον εθνοσωτήρα;
Μακριά και πάμε σε νέα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμα μολυνθεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ακούω και βλέπω όλα τα τρελλά του κόσμου!μα πως σκέφτεστε ετσι ποια συγκριση υπκάρχει μεταξύ Καμμένου και καρατζαφέρη?ποια εποχή και για ποιο λόγο εκανε τον επαναστάτη ο καρατζαφερης?πότε ξαναζησε η Ελλαδα αυτο που ζει σήμερα?και βρισκεται ενας καμμενος εντελώς μόνος απέναντι σενα συστημα Λαιρνεα ύδρα να αντιστεκεται να αγωνιζετα!κιαντι να ξεσηκωθουμε να ταχθουμε στο πλευρό του και να πνίξουμε τους προδότες αναρωτιωμαστε οι αγωνιστές του καναπέ μα!μηπως κανουμε λάθος τόσο μικροψυχία τώρα ηρθε η ώρα. Η ΤΑΝ Η ΕΠΕΙ ΤΑΣ σαυτη τη δεδομένοι στιγμή ειναι ο μόνος που ξεχώριζει! ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ!
ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΑΥΤΟYΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ!
ΜΕΓΑΡΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ
ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ
ΜΕΓΑΡΕΥΣ

Modestus είπε...

Πρώτα πρώτα δεν απάντησε ποτέ δημόσια τι έγινε με τον Κόκκαλη που θα τον κυνηγούσε για τα διαπλεκόμενα αν εβγαινε κυβέρνηση η ΝΔ. Η ΝΔ βγήκε ο Πάνος πήρε υπουργιλίκι και ο Κόκκαλης συνέχισε να παίρνει προμήθειες του δημοσίου και όλα μια χαρά. Αν τώρα εσείς θέλετε να πιστέψετε τις κορώνες που βγάζει δικαίωμα σας. Επίσης όπως επισήμαναν κι άλλοι σχολιαστές, ξεκινάς νέο κόμμα και παίρνεις Τράγκα; αρχιδιαπλεκόμενο δημοσιογράφο; Ακούγεται και για βουλευτές από ΝΔ καλά είμαστε με τα σωστά μας; Με ήδη διαπλεκόμενους κάνεις νέο κόμμα; Πόσο μαλάκες είστε που λέτε ότι θα το ψηφίσετε; Αντί να μουτζώσετε το παρόν πολιτικό σύστημα πάμε πάλι για τα ίδια; Θέλετε να εξακολουθήτε να είστε ραγιάδες;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ MODESTUS ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΙ ΠΕΪΣΤ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

O αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω.

Ανώνυμος είπε...

file 11:57 anti gia apo mesa tou einai pio sosto nomizo me ta dika tou opla. To anafero anagnorizodas oti o kamenos prospathei.
Kai ego otan eimoun stin patrida den ekana tous agones pou eprepe na kano otan eprepe.
An mi ti allo, i patrida mas tora exei anagi perissotero apo pote kai exoun pesei oles oi maskes. O kamenos energopoiithike molis adilifthike tin parektropi ke nomizo oti prepi oli na ton ipostirixoume.
oreos ke o filos 12:02.
signomi gia ta griklish.

Ανώνυμος είπε...

Τον είδαμε τι ψήφισε στο Βατοπέδι κι αυτόν !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ CDS , ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΤΟΙ , Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ! ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΙΛΙΚΗ , ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ 'ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ' !!!

Ανώνυμος είπε...

τον εψαχνα να τον βρω εδω και μερες αυτοπροσωπος για να του πω πως εχω κοσμο και θελουμε να τον στηριξουμε!!! Τωρα που εμαθα για τον Τραγκα δεν ξερω τι θα κανω!! Μαλλον χλομο......ισως παω προς Καζακη

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΡΑΓΚΑ επειδη σας παρακολουθω μπορω να πω οτι ειναι οι μονοι που φορανε παντελονια εγω το εμαθα χθες, να ξερετε οτι 3 ατομα απο την οικογενεια μας και πολλοι φιλοι οχι μονο θα σας υποστηριξουμε αλλα και θα τρεξουμε, θα τα πουμε και απο κοντα και παλι μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένουμε να σωθούμε απο πάμπλουτους υπερτροφικούς βουτυρόμαγκες απλά χάσαμε! Τι έχει να επιδείξει ο Καμμένος τόσα χρόνια βουλευτής και υφυπουργός? Παχιά λόγια μόνο. Μαγκιά κλανιά και ο κώλος φινιστρίνι...