Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Tα μαζεύει ο Χατζημαρκάκης για την αλλαγή ονομασίας της Ελλάδος


anti-ntp.net
Στο πρωινό ΑΝΤ1 βρέθηκε ο γνωστός Γερμανός Ευρωβουλευτής -Ελληνικής καταγωγής- Γ. Χατζημαρκάκης. Ο Γ.Μανώλης αμέσως έκανε λόγο για  τις απαράδεκτες δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει ο πρώτος περί αλλαγής ονομασίας της Ελλάδας. Τα μάζεψε αμέσως όμως ο Χατζημαρκάκης λέγοντας οτι εννοούσε....
 την αλλαγή ονομασίας της Ελλάδας στο εξωτερικό από Greece που είναι σήμερα, σε Hellas. Στην συνέχεια προσπάθησε να μιλήσει για τα λάθη των πολιτικών στην Ελλάδα και τις παρατυπίες που έχουν διαπραχθεί από τους Έλληνες πολίτες. Δεν τον άφησε όμως έτσι ο Παπαδάκης... Διακόπτοντας τον συνεχώς του έλεγε: "Για την Γερμανική siemens θα μας πείτε κάτι; Για τις πολεμικές αποζημιώσεις στον που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα θα μας πείτε κάτι;" Και πριν απαντήσει ο Βουλευτής, πέφτουν οι διαφημίσεις!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ!!!

....ΕΛΛΑΣ....

...ΕΛΛΑΣ!! Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!....

...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!!! ΤΟ ΦΩΣ!!

....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!....


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ......

........ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

Εαν ειναι ετσι για την ονομασια συμφωνουμαι απολυτα!!εαν του εβαλαν δυσκολα και μετα σκεφτηκαν μην τον ζορισουν και πολυ!!εριξαν τις διαφημησεις.
καλη!!μερα!!πρωινος και ορεξατος θα σε μαλωσω!!δυο μερες απουσιαζεις απο σοβαρα θεματα ασχολησαι με εναν τρελο και προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ποσες φορες θα σου το πω ενας ειναι και εσυ του κανεισ το χατηρι ασχολησου με τα σοβαρα επι τελους!!

Ανώνυμος είπε...

ε ναι γιατι να μην αλλαξουμε ονομα καλητερα να μας λενε Hellas και Hellines παρα Greece και Greek συμφωνω ετσι και αλλιως το ιδιο θα λεγομαστε παλι χαχα αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως

Ανώνυμος είπε...

η διαφορα ειναι οτι το greek-γρεκος σημαινει υποτελης..δεν τους αρεσε το ελληνας κα μας το εδωσαν για καποιο λογο πριν πολλα χρονια.μπορεις να φανταστεις ποιος ειναι.