Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Nέο σκληρό μήνυμα Anonymous για την επιδιωκόμενη εξαθλίωση της Ελλάδας


"Ξαναχτύπησαν" οι Anonymous αργά το βράδυ της Παρασκευής, με θέμα και πάλι την τραγική κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα. Το νέο τους μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο Facebook δίνοντας...
σαφείς λεπτομέρειες, διευκρινίσεις και οδηγίες σχετικά με τις δράσεις που σκοπέυουν να αναπτύξουν στην Ελλάδα. Όπως διαβάζουμε στο madata.gr, οι περίφημοι χάκερ προειδοποιούν με νέα χτυπήματα σε δημόσιους φορείς, ΜΜΕ και κυρίως σε εφορίες ενώ στέλνουν και μήνυμα στην αστυνομία σε σχέση με τις συλλήψεις. Παρατίθεται ολόκληρο το κείμενο: «Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα… • Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε, αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν. • Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας, • Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous. Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολίτων. Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το ίντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.
• Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας…..
• Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε…
• In the name of Greece
• We are Anonymous
• We are Legion
• We do not forget
• We do not forgive
• United us one with Greek People
• Expect us!»
΄Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EPANOTOUS ANONIMOUS!!! FATE TOUS

Κώστας είπε...

Φτάνει πια με τους επώνυμους...'Ολοι με τους Anonymous...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΙΤΙΚΟΥΣ .ΚΑΙ ΔωΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙωΞΕΙ,ΑΠΑΝΟΤΟΥΣ////////////

Ανώνυμος είπε...

naaaaiiii!!!!! go hack them...kai emeis sto dromo ksilo me tous mpatsous kai mesa sti vouli na tous petaksoume eksw kai na kiriksoume ekloges kapaki kai na psifisoume anonymous...exw trelathei ree!!! me exei varesei i anergia sto kefali!!!!

Ανώνυμος είπε...

trele pragmatika se exei varesei!!!kai egw mazi sou!!!!

maria είπε...

ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!BRAVO ANONYMOYS!!!!!!!!
I AM ANONYMOYS ON YOYR SIDE
NEVER BE EPONYMOYS
FUCK THEM-SAVE THE FOLK
WE ARE READY TO FIGHT ON THE STREETS
AND THROW THE POLΙCYS INTO THE SEA

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΡΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

go guys! respect!

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα αδέρφια να τους στείλουμε στον Τάρταρο παρέα με αυτούς που τους διατάζουν!

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε τρομπες ολοι?
χαχα πιστευετε στα παραμυθια ετσι?
Παπαριες στημενα ειναι του σιωνισμου ταχα οτι υπαρχει καποιος στο πλευρο μας.
Ρε ξυπνηστε απο τον ληθαργο σας ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Νομιζετε οτι θα κανουν κατι αυτοι οι ανονιμους?
Παραμυθα ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν υπαρχει σωτηρια. Προβατα ολοι ειστε
Απλα τους εχουν βαλει να τα λενε ολα αυτα για να επαναπαυεστε οτι θα σας σωσουν οι ανονιμους και για να ξεσηκωσουν τον κοσμο. Περιμενετε λιγο και θα δειτε οτι δεν μπορουνε να κανουν τπτ. Ταχα θα σβησουν λογαριασμους και χρεη τι παπαριες ειναι αυτες ρε?
Τοσα χρονια ειχαμε τρελη γραφειοκρατια και ξαφνικα γιναν ολα ηλεκτρονικα και αυτοματα?
χαχαχα ποσο σας εχουν πλεινει τον εγκεφαλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????
Αυτος ειναι ο ελληνας του σημερα ομως...καναπε, φραπε και περιμενει την επιφοιτηση και την σωτηρια απο καποιον αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο απο πανω /\
|
|