Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς "αυτοκτόνησε" πολιτικά


Αντωνη Σαμαρά, σήμερα 09/02/2012 έβαλες μονος σου το πολιτικο σου τέλος, οπως και της ΝΔ.Φαίνεται ζήλεψες την πορεια του...
Γιωργάκη και ακολουθησες κατα πόδας. Ούτε την ψηφο σου δεν θα βρεις οταν γινουν εκλογές. Προδότες.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας σίγουρος Πρωθυπουργός έσβησε την πολιτική του ζωή οριστικά;

Με αντάλλαγμα ή απειλή;

Ανώνυμος είπε...

Περιμέναμε να δούμε αν θα έκανες τη μαλακία!Τελικά την έκανες!Το μπούλο κι εσύ:ΟΥΣΤ απο δω παλιοτόμαρα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ποιες απειλές και κουραφέξαλα, αυτοί ακόμα και τώρα συνεχίζουν και τρώνε, όλοι μαζί, όπως τρώγανε και μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο πανεπιστήμιο. Επιτέλους να βγει ένας πρωθυπουργός ο οποίος με τη λέξη φτώχεια δεν θα του έρχονται στο μυαλλό αριθμοί και στατιστικά αλλά εικόνες και βιώματα.

Ανώνυμος είπε...

ευτηχως που μας εδειξες τωρα τι τσουτσεκι εισαι κιεσυ,πριν τις εκλογες.στο 5% κιεσυ με το φιλο σου τον γιωργακη

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη είσαι τρέλα με την τροϊκανή φανέλα. Αντωνάκη αει γαμήσου μαζί με την χοντρή (καρατζαφύρερ) σου.

Ανώνυμος είπε...

7 ωρες διαπραγματευσεις σου λενε..playstation θα παιζανε τα τομαρια και θα τρωγανε πιτσες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ
Κ'ΕΓΩ ΜΕ 112:16 ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟΙ!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ .
ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ Α@@@@@ΚΙ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ...........
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Na Epistrepsei o Papadopoulos edo kai tora.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΥΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΧΙΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10, ΑΛΛΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΙΚΗΣΑΤΕ ...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ... ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...

ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον φιλο 2:10.ετσι ειναι στα αρχιδια τους μας εχουν γραμενους.ενα παπαδοπουλο θελαμε,αλλα βλεπεις εχουμε και τους νεοελληνες που συνεχειζουν να πιστευουν αυτα που τοσα χρονια τουσ ειπανε για την χουντα.ρωτηστε αυτουσ που ζησανε να μαθετε πωσ λειτουργουσε.ποιουσ φυλακισε,γιατι φυλακισε.αν γινοτανε μια εξεγερση τυπου χουντασ,και επαναστατουσας κατα του λαου οι μεταναστες και καποιοι προοδευτικοι που θα τους υποστηριζαν.αυτοι θα ηταν πολιτικοι κρατουμενοιπου θα συλαμβανονταν και θα τουσ καναμε και ηρωες. δυστηχως ομως ημαστε κυριεσ ολοι μασ που φοβομαστε μην σκησουμε το καλσον μας.καλο γαμηση σε ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ
-ΜΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ
-ΜΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
-ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ

ΜΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

...κι όμως κάτι φαίνεται στό βάθος!!!! Ο πυρσός τής νέαςδεινώνκρατίας άλλαξε(θυμάστε;),ο θλιβερός μισερός καί μισός ήλιος τού πασόκ (φτού,φτού,φτού)σβήνει, τό βιβλίο τής γνώσης άλλαξε σελίδα μέ τίς πλέριες προοδευτικές δημοκρατικιές δυνάμεις.Γιά φέρτε γιά λίγο στό νού σας το περίφημο άγαλμα (έ! όχι καί άγαλμα;!!! τό μασωνικό έκτρωμα)τής ελευθερίας!!!!! τους. Καί εκείνο οι μπάσταρδοι τό έκλεψαν (την ιδέα!!!!!) από τό μουσείο τής Κορίνθου!!!. Ο Απόλλωνας σέ γυναικεία έκδοση!!!.Γίνεται; Γι΄αυτό καί μόνον Ολα αυτά τά ομογάλακτα ανθρωπάρια μιάσματα καί βδελύγματα πού υβρίζουν..καί τούς Ελ-ληνες θά τιμωρηθούν παραδειγματικά, σέ λίγο.Υπομονή!